Puberteit

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KyraKyra

Help! Mijn hond bijt altijd hetzelfde kussen!! Sinds kort bijt mijn hond is een kussen met een knoop. Al een paar keer er weer op genaaid en ze blijft het doen. Dit deed ze nooit. Altijd hetzelfde kussen! 
Ook luistert ze erg slecht. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

oeps, wat een ondeugd, kussen weg doen, de kast in, en geef een goed bot ter compensatie....luisterd slecht, hoe oud is ze, wees zelf geduldig maar wel conseqwent...en beloon bij goed gedrag..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Kyra, vertel eenswat over je hond, er staat niets op je profiel....hoe oud is ze, wat is het voor hond, karakter, .je gezinssamenstelling....

honden page profiel KyraKyra

Haha dat is goed! Ik had het snel getypt uit frustratie. Ik heb een pomsky. Ze is zo lief en sociaal, maar erg ondeugend. Ze is 1 maart geboren, vorige week gesteriliseerd. Ik had verwacht dat het wat minder zou worden. Maar zodra ik even niet kijk, begint het.... Ik ben erg consequent en we zitten nog steeds op cursus. 

honden page profiel KyraKyra

Geen kinderen heb ik. 

Volgende forumvraag: Wandelen met zn twee
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^