Top 10 Gedragsproblemen bij hondenbaasjes.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Liz, heb even gekeken.....voor mij gelukkig niet toepasbaar, komt ook dat ik een heel makkelijk ras heb? Wel zie ik om me heen, als  hond niet luisterd, omdat ze staan te snuffelen of kijkend naar een andere hond die er aan komt, en de hond is los dat er dan vreselijk gegild en geschreeuwdd wordt........      een voorbeeld, mijn Ogin zag de twee sheperds australische honden, ze waren los....de vrouw wilde niet dat er gesspeeld werd, dat heb ik de volgende dag even nagevraagd, toen ik ze weer zag, ze had haast, en zezagen Ogin, een vriendje dus...en de vrouw schreeeuwde zo dat zelfs Ogin bleef staan....ik heb er zelfs een foto van....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

531430.jpg    Je kan er op klikken, de foto komt dan wat dichterbij, rode autootje is van mij en daarachter komen de twee sheperds....de vrouw schreeuwde zo hard dat ze bij dr moesten komen dat mijn Ogin bleef staan....dat is van de week gebeurd....die moet eens de tien regels lezen ...embarassed

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Hahaha! Allemaal naar de therapeut, die dwaze mensen! 

Honden moeten dringend hun mensen beter opvoeden, da's duidelijk! Met een stevige portie geduld en een vriendelijke doch kordate aanpak zou dat moeten lukken... tongue-out

honden page profiel jellejelle 3 doggies

honden foto van jelle

ik herken er wel wat van, maar mensen zijn helaas snel angstig voor mijn bullmastiff waardoor er van tevoren al spanningen zijn. gino is een super lieve lobbes

honden page profiel Vera met Diesel+, Fenna en NoaVera met Diesel+, Fenna en Noa 3 doggies

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

Ik vind het filmpje van het kind en de rotweiler wel zeer triest. Wat een idiote ouders om dat toe te laten en aan te moedigen!

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Ik vind het filmpje van het kind en de rotweiler wel zeer triest. Wat een idiote ouders om dat toe te laten en aan te moedigen! "

Mijn kin ligt op mijn toetsenbord, en als die hond het een keer zat is, dan moet hij dood, en zo op die hond hupsen, echt dat de hond dat allemaal pikt, zo'n lieve hond.

Man man, ik kan er echt niet bij..

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

" Mijn kin ligt op mijn toetsenbord, en als die hond het een keer zat is, dan moet hij dood, en zo op die hond hupsen, echt dat de hond dat allemaal pikt, zo'n lieve hond.
Man man, ik kan er echt niet bij.. "

Psies. Rottweilers waren ooit bedoeld om dolle stieren in de neus te bijten. Maar als ze een dol kind in de neus bijten –en dus precies dat doen waarvoor ze bedoeld waren– dan mag meteen de spuit erin...

(Als je een stier 'bij de neus neemt' kalmeert hij en verstijft een soort; daarom hebben stieren nog altijd een ring door de neus voor als je ze gaat transporteren. Daarmee kun je ze in bedwang houden.)

 

Soms vind ik het echt bizar hoe weinig mensen feitelijk weten over 'hun' ras en waar dat oorspronkelijk voor bedoeld was.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ik ben niet heiliger dan de paus dus ja, ik trek mijn honden ook wel eens mee als ze staan te snuffelen en ik op tijd sta. Maar verreweg de meeste dingen die beschreven worden gaan hier zeker anders.

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby

honden foto van Wilma en Dobby

Wat betreft meetrekken, je kunt je hond aftellen leren. Ik heb gewoon door herhaling aan Dobby geleerd, drie... twee... één... okee, en gáán. Dat betekent dat hij weet dat áls hij nog snel een plas wil doen over dat geurtje, hij dat snel moet doen. En maakt hij aanstalten, dan laat ik hem. Maar blijft hij maar snuffelen, likken enzovoorts, dan werkt aftellen bijzonder goed.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Wat betreft meetrekken, je kunt je hond aftellen leren. Ik heb gewoon door herhaling aan Dobby geleerd, drie... twee... één... okee, en gáán. Dat betekent dat hij weet dat áls hij nog snel een plas wil doen over dat geurtje, hij dat snel moet doen. En maakt hij aanstalten, dan laat ik hem. Maar blijft hij maar snuffelen, likken enzovoorts, dan werkt aftellen bijzonder goed. "

Hihi das een goeie, ik ga eens kijken als Sam lang blijft hangen bij een geurtje, al vind ik het niet zo erg, ik loop voor Sam buiten, en daar geniet ik van, omdat Sam het naar zijn zin heeft.

Volgende forumvraag: Volgtopic Tika: terror teef Tika
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^