bultje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GingerGinger

hallo allemaal, 

ik wilde graag mijn verhaal kwijt over Ginger. een aantal weken geleden is er een bultje weggehaald bij Ginger. deze zat er al veel langer maar nooit over nagedacht dat dit iets naars zou zijn. het bultje zat op haar linker knie aan de achterpoot. en leek in eerste instantie op een teek achtig bultje. 

we zijn ermee naar de dierenarts gegaan en die heeft hier een biopt van genomen. na een week kregen we hier de uitslag van en dit bleek een mastocytoom te zijn...… de dierenarts zei dat het het beste was om dit bultje te laten verwijderen en een histologisch onderzoek te doen. 

dit hebben wij toen gedaan en hieruit bleek dat het bultje een mastocytoom van graad 2 was. het bultje was wel ruim weg gehaald dus weinig kans op een terug kerend bultje. 

ik bleef mij zorgen maken en ging opzoek of ik meerdere bultjes kon vinden..., want ja ik maak me erg zorgen en dan ga je de raarste dingen zien. uiteindelijk kwam ik uit in haar bek en hier vond ik een gek wratachtig bultje. helemaal in paniek de dierenarts gebeld en zij zeiden dat ik het beste van de bult een foto kon maken en volgende week als we toch voor wondcontrole gingen hierna konden laten kijken. 

de dierenarts vond het een verdachte plek maar zei dat we het even aan konden kijken. ik wil dat het liefste niet en wil de plek laten verwijderen. zodat stel dat het niks is dan is het maar weg, en als het wel een tumor is dan zijn we er misschien optijd bij. 

is er iemand bekend met dit soort tumoren ? 

531240.jpg

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^