In verwachting!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LizzyLizzy

Hallo allemaal! 

Ik ben het trotse bazinnetje van Snow. Ze is een kruising Border Collie X Australische Herder/Husky. Super lief beestje van nu net 1 jaar oud (11-11). Sinds een week of 2 begint ze wat ander gedrag te vertonen omdat ik zwanger ben, ik ben nu inmiddels 23 weken. Ze is een stuk aanhankelijker geworden en ik heb absoluut geen last van haar, maar er is één dingetje dat ze sinds kort doet waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen of waarom ze het doet. Ze gaat namelijk boven op mijn buik zitten. Met haar kont op mijn buik en haar voorpootjes op mijn borst kan ze dan zo een aantal minuten blijven zitten. Als ik haar niet aai mept ze nog met haar poot tegen mijn arm zovan: aaien vrouwtje! Ze zit dan gewoon heel tevreden te zitten. Maar waarom doet ze dit?! En moet ik dit toelaten of toch beter niet? (Heb er dus geen last van dat ze dit doet). 

honden page profiel Labradore!Labradore!

Ik zeg van je schoot af en terechtwijzen. Klinkt gewoon als aandacht vragen wat mij betreft en hierover kan je beter zelf de baas blijven ;)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Gefeliciteerd met de zwangerschap.

 

Zeker kunnen honden veranderingen in het lichaam van hun mensen merken. Ze zijn zo gevoelig.

 

Ik zou er van genieten en met haar praten dat er over een tijdje een gezinslid bij komt.

 

 

 

 

 

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Waarom weg sturen? Denk ook dat honden dit heel goed kunnen aanvoelen. Zou juist de hond er bij betrekken.

 

Mijn hond doet dit ook, als je het zelf maar niet vervelen vindt! 

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Persoonlijk lijkt het me niet verstandig als zwangere vrouw om een hond op de buik te laten zitten. Als het nou een chihuahua was, oké, maar deze kruising lijkt me richting de 15 kg te komen, als het niet meer is, en dat is gewoon niet goed om op je buik te hebben dan.

Ik zou Snow van je afsturen, naast je op de bank bijvoorbeeld, en dáár kan ze de aandacht krijgen die ze hebben wil.

Want ja, ongetwijfeld heeft ze wel het een en ander in de gaten hp-wink

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Tuurlijk, je hond weet het al, misschien wel eerder dan jij, een zwangere buik kan wel wat hebben hoor, wat denk je als er een man van 80 kilo op je ligt??

Gewoon lekker genieten van je hond, en als je het niet wilt niet doen, vind je het wel fijn wel doen, wel leren wanneer het genoeg is, dat is handig om te leren...

Misschien is het ook wel beschermen, ik vind het juist prachtig hoe honden kunnen reageren, er bestaan ook honden die niks meer van hun vrouwtje wilde...tot verdriet van de bazin..

Volgende forumvraag: Hond sloopt ineens
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^