Voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Baasje van FeetjeBaasje van Feetje

honden foto van Baasje van Feetje

Ik zag vanmiddag bij de welkoop een brok, volgens mij nog niet lang op de markt. Dit heet Natural fresh meat. Het bevat geen tarwe, waar ik naar op zoek was voor mijn pup, omdat ik vind dat mijn pup van 14 weken erg veel poept. Voor mijn gevoel poept ze meer dan ze eet. Ze heeft nu prins puppy mini. 

 

Mijn vorige hond, chi, poepte ook erg veel wanneer hij tarwe at, deze kreeg vers vlees. Maar uit hygiëne oogpunt omdat ik 2 peuters heb rondhuppelen wil ik nog niet aan rauw vlees zolang ze nog te ondeugend zijn en niet van de voerbak af kunnen blijven. 

 

Ik ga de puppy versie proberen, maar ik ben dus benieuwd of er hier meer mensen ervaring hebben met deze brok. 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je kan gerust vers vlees geven als je de hygiene in acht neem, apart eten geven en zodra de hond gegeten heeft de bak schoonmaken en zorgen dat je kleintjes niet bij de bak komen...dan is er geen probleem...maar deze brok van de welkoop is ook een goede optie hoor.hp-thumbsup

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ik heb geen idee van de brokken waar je het over hebt, maar wil alleen even 'waarschuwen' dat in brokken net zoveel bacteriën (zo niet meer) zitten als in vers.

 

Dus al je ongerust bent voor de kids, moet je ook bij het voeren van brokken altijd zorgen dat de bak en omgeving schoon is....omdat schoon eten gewoonweg niet bestaat.

honden page profiel Baasje van FeetjeBaasje van Feetje

honden foto van Baasje van Feetje

Www.naturalfreshmeat.nl

 

Deze brokken zijn het. 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

Ik zag de brok laatst ook staan. Volgens mij bestaat deze brok al wel een tijd, want de vrouw van de dierenwinkel gaf aan dit ze dit al lang voerde. 

 

Ik heb niet gekozen voor deze brok omdat ik vind dat er alsnog weinig vlees in zit, dacht zn 30 procent? Ik gebruik nu carnilove, ook van vers vlees en daar zit toch zn 60 procent aan vlees in. Orijen heeft een nog hogere vlees percentage, zn 85 procent. 

Volgende forumvraag: Hoe overstappen op andere brok?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^