Frustratie - herplaatser

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Boeie1991Boeie1991

Update!

Ik heb ontzettend goed nieuws! Luna is vanmiddag opgehaald door 2 hele lieve mensen uit Zeeland met een grote boerderij! Ze hebben 13 hectare(!!!) aan ruimte en zijn gepensioneerd. Ze hebben altijd Mechelaars gehad, en er zijn nog steeds Mechelaars in de familie, ze hebben veel ervaring met het ras. Ze kan nu eindelijk buiten rond struinen en spelen zoveel als ze wilt, iets wat ze het liefst doet. De man was een sterk persoon, dus die weet Luna wel onder controle te houden. Ik heb haar met een goed gevoel meegegeven en ik weet dat ze nu enorm gelukkig zal worden, en dat maakt mij ook blij.

Ik wil ook nog even aangeven hoe fijn ik de hondenwereld vind. Iedereen is zo openhartig en ik ben hier, maar ook op Facebook en zelfs via de mail door allerlei mensen benaderd die oprecht het beste voorhadden met ons en met allerlei ideeën en tips aankwamen. Ik ben daar nog echt positief verbaast over, en het heeft mij een stuk vertrouwen terug in de mensheid gegeven. Enorm bedankt allemaal en ik zal dit nooit vergeten. Het gaat jullie en jullie trouwe viervoeter goed.

Marco

 

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Wat een fantastisch nieuws!! En wat een geweldige plek voor Luna! Ik denk dat ze daar echt gelukkig zal worden: ruimte én baasjes die weten met wat voor een soort hond ze te maken hebben! Een win-win situatie voor iedereen! Gefeliciteerd!!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Oh wat een fijn bericht zeg!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Mooi nieuws!

En een tip voor de toekomst: indien je later opnieuw een hond wil, lees je dan eerst in over karaktereigenschappen van het ras en kies wijs. Kies voor een ras/individu dat goed bij jou en je leven past. Wil je veel rust en niet te veel gedoe aan je hoofd, kies dan voor een kalme, meegaande, vriendelijke hond. Kijk wat ie nodig heeft en of je hem dit kan bieden, en omgekeerd: kijk of de hond jou kan bieden wat jij nodig hebt.

Je zoektocht duurt misschien langer, maar het plaatje zal beter kloppen en jullie zullen er beiden blijer van worden. hp-smile

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat een ontzettend goed nieuws dat Luna bij zulke fijne mensen terechtgekomen is, die alle tijd voor haar hebben, en ook nog eens een prachtig grondstuk.

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker

honden foto van Karin Bakker

coolWow, Toppie!!

honden page profiel Ellen, vrouwtje van NoortjeEllen, vrouwtje van Noortje

honden foto van Ellen, vrouwtje van Noortje

super!!!!

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^