Puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Martin#mailoMartin#mailo

honden foto van Martin#mailo

" Je zou je ook wat actiever op kunnen stellen en dingen kunnen vragen? "

We hebben genoeg gevraagd meeste dingen had ze niet echt antwoord op maja ook enig idee waar het aan ligt als ze hun eigen poep op eten ?

honden page profiel Martin#mailoMartin#mailo

honden foto van Martin#mailo

" Beste Martin, gefeliciteerd met je nieuwe huisgenoot. 
Als ik al je reacties zo lees, krijg ik toch het gevoel dat jij je niet goed voorbereid hebt op het hebben van een pup.  Heb je van tevoren veel gelezen? Heb je contact met hondenmensen in je omgeving?
Uiteraard zijn wij op het forum altijd bereid om vragen te beantwoorden, maar sommige dingen had je kunnen weten, denk ik zo..... "

Ik heb mensen genoeg in me omgeving die pups hebben maja ik denk ik vraag gewoon het 1 en andere hier op het forum ik weet het 1 en andere al wel maar meer dingen leren hier is toch alleen maar beter !

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

ook enig idee waar het aan ligt als ze hun eigen poep op eten ? 

In welke omstandigheden? Wanneer doet ze dat?

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

" We hebben genoeg gevraagd meeste dingen had ze niet echt antwoord op maja ook enig idee waar het aan ligt als ze hun eigen poep op eten ? "

Kan verschillende dingen zijn idd. Als ze poept in de bench en het dan eet wil ze een schone slaapplek behouden (erg sneu als het zover komt..) Als ze buiten poep eet kan het bijv zijn dat ze stoffen mist in haar huidige voeding etc etc..

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Het hezehof
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^