Verzekering?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CarryCarry

honden foto van Carry

Omdat de medische kosten van onze vorige hond dramatisch hoog zijn geweest, willen wij onze nieuwe hond (pup) gaan verzekeringen. Heeft iemand tips voor de beste/meest uitgebreide verzekering? En wat is jullie ervaring met de verzekeringsmaatschappijen? Ik ben heel benieuwd.

Hartelijke groet,

Carry Huijink

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over " Verzekering? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MarijkeMarijke

honden foto van Marijke

Ik kan er je geen advies over geven.
Maar ben ook wel benieuwd naar de verschillende ervaringen, omdat wij ook over een verzekering na zitten te denken.
Maar nu hoorde ik, dat als je hond al verschillende keren bij de dierenarts is geweest en je wilt hem daarna verzekeren, dat ze je dan niet meer aannemen bij de verzekering.. :S is dat zo ???? Iemand hier ervaring mee ??

En ik hoorde dat niet alles wordt gedekt met zo'n verzekering ?


Groetjes Marijke

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

protec en petplan zijn de meest bekende. Er zit een verschil in het declareren. Je kan op de sites even kijken naar hun pakketten/

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Tegenwoordig ben je voor heel veel wel gewoon verzekerd. Vroeger was er idd vaak veel dat uitgesloten werd.

honden page profiel OlivierOlivier

honden foto van Olivier

Ik ben bij petplan verzekerd. Bij mij is ook het voordeel dat mijn dierenarts bij een nieuw projectje hoort wat word uitgeprobeerd. Hoef je niet gelijk te betalen, maar word de rekening gelijk naar petplan gestuurd en daarna krijg je pas de rekening voor het overige wat je eventueel nog moet betalen.

Bij hun moet je wel een aparte verzekering afsluiten voor castratie enzo, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb het pluspakket, word wel veel vergoed.

honden page profiel OlivierOlivier

honden foto van Olivier

oow en ik heb er nog geen gebruik van hoeven te maken, dus kan je verder niet echt veel ervaringen vertellen. O-)

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Als ik nu aan een pup zou beginnen, zou ik deze wel verzekeren. Maar met mijn drie honden die ik nu heb, daarvan sta ik al een tijdje in dubio. En nu blijkt dat bij mijn teefje 'aandoeningen aan de geslachtsorganen' uitgesloten zijn, dus krijgt ze een baarmoederontsteking, dan wordt dit niet gedekt. En problemen aan de heupen, knieën en ellebogen worden niet gedekt, ook niet als die ontstaan zijn door een ongeval. Dus krijgt je hond een ongeluk, dan moet je maar hopen dat de verwondingen die je hond dan onherroepelijk opdoet, van het soort zijn die gedekt worden door de verzekering.

Met andere woorden, bovenop de premies zou ik dan ook nog moeten sparen voor wat er allemaal uitgesloten wordt. En dan denk ik zo bij mezelf, dan kan ik gewoon beter het bedrag wat ik anders aan premies kwijt zou zijn voor drie honden aan het spaarbedrag toevoegen. Als mijn honden dan gezond blijven heb ik de mazzel - niet de aandeelhouders van het verzekeringsbedrijf.

Maar die afweging is voor iedereen anders.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Je moet idd even goed kijken naar wat er wordt vergoed, vooral vaak voorkomende dingen worden niet of gedeeltelijk vergoed. Als je hond eenmaal ziek is, heeft het geen zin om je aan te melden, want dan willen ze je niet verzekeren. Dus je moet het idd doen vanaf pup af aan of als de hond nog gezond is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over " Verzekering? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^