Merk kvv

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel wilma bastings wilma bastings

honden foto van wilma bastings

Hallo ik wil mijn hond overzetten op vers nu is bij mij op de hoek een dierenspeciaalzaak die de merken Runner,Naturis en Carnibest verkoopt.Iemand die mij misschien kan vertellen wel merk goed en welk merk niet en waarom en wat jullie mij als leek in kvv zouden adviseren.

Iedere hulp is zeer welkom.

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Ik weet niet of ik het in je vorige topic had gezet, maar ik zou in eerste plaats kijken naar DARF / Meat4Dogs /Alroda

 

Dat is Biologisch-Dynamisch vlees van Slagerij de Groene Weg, ofwel geschikt voor menselijke consumptie en nog net een slagje beter dan EKO. Omdat het BD is, zitten er geen antibioticaresten, hebben de dieren geen chemische toevoegingen/hormonen etc in hun eten gehad want ze eten biologisch. Voor jouw hond betekent dat hij heel zuiver vlees krijgt en dat zijn darmen en immuunsysteem tot rust kunnen komen waardoor de huid meestal ook al binnen enkele weken een heel stuk rustiger worden.

 

Darf kan zelf vlees bij je aan huis leveren, maar ze hebben ook een groot netwerk van winkels en particulieren die als verkooppunt fungeren, dat vind je allemaal onderaan op de site.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Carnibest voer ik oa ook (ik voer 4-5 merken). Ben ik heel tevreden van. 

 

Je kan op deze site kvv merken vergelijken: 

 

https://www.voerwijzer.com/wat-is-een-goede-kvv/

 

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ik heb Naturis gevoerd alleen niet meer te verkrijgen hier. Mooie KVV vond ik zit een pre mix in wat ik persoonlijk wel fijn vind zodat ik weet dat ze geen te korten op loopt. Ook voer ik Carnibest ook een goede KVV het gaat hier met smaak in en ze doet het er goed op, maar ik voer verschillende merken door elkaar heen voor de afwisseling in verschillende smaken en structuren en het voorkomen van te korten.

 

Voerwijzer is idd een fijne site maar ook een mening van de persoon die de site heeft gemaakt. Staat wel goede info op verder maar je moet het wel in je achterhoofd houden.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Romeo krijgt diverse merken : Raw4Dogs, Carnibest, Duck, Barfmenu van Tinlo. Ik ben tevreden over deze merken. Van Duck gebruik ik alleen de pens, maar met deze merken kvv kan ik heel goed varieren met vlees en vis. Ik voeg ook groentes toe, af en toe een eitje en wat zilvervliesrijst. Bij Jumper in mijn woonplaats hebben ze ook Haaksbarf, Alroda en Shaweca en die neem ik af en toe mee. Als ik wegga of weinig tijd heb, geef ik heel af en toe lichtgestoomde Renske of Smolke. Deze laatste 2 zijn heel praktisch in de vakantie-periode en is volwaardige voeding.  

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^