Opleiding gedragstherapeut Toscanzahoeve?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OlieOlie

Hallo

 

Ik zag op Facebook dat een hondenschool hier in de buurt (Toscanzahoeve) een opleiding tot gedragstherapeut aanbiedt. Heeft iemand hier ervaring mee? Of met een soortgelijke opleiding?

 

Alvast bedankt
Ollie

honden page profiel aya-ayaaya-aya

honden foto van aya-aya

ver van weg blijven zou ik zo zeggen , tosconzahoeve smeert elektro-smog en bioresonantie aan honden en mensen , maw kwakzalverij in het kwadraat. 

Tenzij je graag mensen oplicht ...

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Hallo
 
Ik zag op Facebook dat een hondenschool hier in de buurt (Toscanzahoeve) een opleiding tot gedragstherapeut aanbiedt. Heeft iemand hier ervaring mee? Of met een soortgelijke opleiding?
 
Alvast bedanktOllie "

Nee geen ervaring mee, maar ik zou gewoon eens gaan kijken.

honden page profiel ingeinge

Beste Olie, 

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in gedragstherapie. 

Toscanzahoeve is dus naast een hondenschool een heel centrum met een groepspraktijk van tal van gediplomeerde professionals (trimmers, hydrotherapeuten, gedragsdeskundigen, voedings- en bewegingsdeskundige, ...) en een opleidingsacademie. We geven dus inderdaad de erkende opleiding hondengedragstherapeut. 

We bestaan al sinds 2003 en zijn dienstverlener voor de Vlaamse overheid, erkend door oa de beroepsfederatie kahot en hebben tal van keurlabels zoals Q4. Dat staat allemaal voor kwaliteit en een kwakzalver kan deze zeker niet bekomen, laat staan zo lang bestaan.  :-).

We passen voeding en voedingssupplementen toe bij mens en dier omdat we geloven dat een gezond lichaam bijdraagt tot gezond gedrag. En geloven inderdaad dat ook e-smog impact heeft op elk lichaam en dus ook op de gezondheid en gedrag. Hiervan zijn al veel studies gebeurd over de risico's van voorbeeld straling van gsm, ...
Als je daarin niet 'gelooft', hoeft dat natuurlijk niet, we informeren hierin als dat van toepassing zou kunnen zijn. Dit feit maakt ons niet minder deskundig of professioneel in het werken met mens en dier. 

Je bent zeker welkom op onze gratis infoavonden om eens kennis te komen maken en we hebben elke laatste zondag van de maand ook een (gratis) gezellig hondencafé.

Tot gauw

Inge Pauwels

P.S. aya aya. Spijtig dat je zo over ons (Toscanzahoeve) denkt. Je hoeft niet met alles wat we vinden mee te zijn. En gelukkige hebben we allemaal de vrijheid van eigen meningsuiting. Ook jij bent dus meer dan welkom om al de rest van het aanbod te verkennen in Aarschot of op onze website.
Ons van oplichterij beschuldigen, omdat je een bepaalde mening niet deelt, vind ik er persoonlijk wel heel ver over gaan en heel onrespectvol naar je medemensen toe. 

 

 

Websitevermeldingen verwijderd

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 02 augustus om 12:14 --

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Tsja, wij van WC eend... 

 

 

Ze doen aan bioresonantie. Zegt genoeg. 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Op marktplaats staat er zo een dekreu die met behulp van bioresonantie goedgekeurd is voor HD en ED hp-frusty röntgenfoto’s zijn niet meer nodig blijkbaar. Dat mensen zoiets geloven... 

honden page profiel KimKim

Hoi Olie

Leuk dat je interesse hebt voor de opleiding van Toscanzahoeve. Ben er zelf een aantal jaren terug gestart met een aantal opleidingen. Heel leerrijk en je behaalt je diploma hondengedragstherapeut als je afgestudeerd bent. Je volgt alles op je eigen ritme, wat ook heel leuk is.

Of je al dan niet open staat voor alternatieve therapieën heeft niets te maken met de opleiding tot gedragstherapeut.  Dus ik zou ervoor gaan. Al ontdek je wel dat vaak een aantal alternatieve therapieën een meerwaarde kunnen bieden, ook in de behandeling van bepaalde gedragsproblemen.

Groetjes

Kim

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^