Welke koelmat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik heb denk ik dezelfde die Willemijn heeft, maar kan ook zijn dat ik ze bij zooplus heb gekocht, voorheen had ik die, die je in de koelkast moest doen, vriezer mag niet, maar dat was niks.

Deze zijn echt koel als je er op ligt, als ze minder koelen, dan moet je er heel even af en er weer op en dan koelt hij weer.

Hij ligt op de bank, onder een kleedje, anders vind Sam het eng, dus ik heb 1 koele bil, nu had ik al coole billentongue-out

honden page profiel Dobber!Dobber! 3 doggies

honden foto van Dobber!

Ik was gisteren zo dom om op het heetst van de dag een warme maaltijd te gaan maken. Dus dit knalrode tomaatje heeft toen de koelmat zelf maar even gebruikt ;). Heerlijk hp-heart.

 

Die van Coolpets blijft wel lang koud, vind ik. Dobber ligt er ook graag op. Hij ligt bij mij op een schapenvacht, zodat ze zacht ligt. Maar iets anders' zachts is ook goed. Tip: ga eens naar de lokale kringloopwinkel voor een dekbed. Ik heb hier een aantal dekbedden om op te liggen, elk zo'n 4 euro per stuk :D. 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

" groot gelijk, ja ze blijven goed als je hem netjes droog weg legt, ik maak de matten schoon met een sopje en leg ze droog weg in de kast in de winter, ze zijn echt geweldig..... "

hp-thumbsup

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Uiteraard heb ik geen idee over de kwaliteit, maar vanaf donderdag a.s. verkoopt de Lidl een koelmat van 50x90 cm voor  € 8,99.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Fietskar
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^