Zwemvest

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Hallo! Mijn hond Cooper en ik wonen in Giethoorn, Cooper gaat altijd mee met de boot en we gaan elke week wel varen. Hij gaat graag mee zwemmen maar het is een grote hond met veel vacht. Hij wordt binnenkort wel kort geknipt maar toch wilde ik mij verdiepen in een zwemvest. Ik heb t idee dat hij het zwemmen erg zwaar vindt, wat natuurlijk logisch is. En hij is ook nog redelijk jong (1 jaar) Ook voor 't geval hij uit de boot valt, dan kan hij het langer volhouden. Ik zie er veel op internet maar wil het liever in de winkel kopen, weet iemand een winkel met goede zwemvesten? Pets place? Welkoop? Ik kan het op veel sites van dierenwinkels niet vinden maar ik hoop wel dat een winkel het heeft. Bestellen lijkt me lastig qua maat. Alvast bedankt voor het lezen en advies. 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Ik kan je hier niet mee helpen, maar wel even een upje wellicht dat iemand anders het wel weet. Wbt via internet bestellen, bij de meeste staan wel maat adviezen. Dus kwestie van even je hond opmeten en die adviezen opvolgen. Gezien zijn leeftijd zou ik er wel 1 kiezen waarvan je de maat nog wat kan bijstellen. Waarschijnlijk groeit hij nog wel iets. Veel plezier op de boot! hp-thumbsup En super dat je om zijn veiligheid denkt!

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Ik heb een zwemvest voor een van onze honden omdat die niet kan zwemmen maar wel achter de rest aan gaat. 

Ik heb voor het zwemvest van ruffwear gekozen. Is vrij prijzig maar ben er heel blij mee. Past mooi en is makkelijk om te doen. Ideaal is het handvat op de rug daar kun je de hond mee uit het water hijsen mocht het nodig zijn.   

 

Ik heb het online besteld op een site waar het terug gestuurd kon worden mocht het toch niet passen. De maattabel was erg duidelijk dus het zwemvest paste perfect. Het is verstelbaar bij de nek en bij de buik. 

honden page profiel Manon - Suus & IsaManon - Suus & Isa

honden foto van Manon - Suus & Isa

Ik weet ook geen winkel waar ze goede kwalitatieve vesten verkopen. Ik ben erg tevreden over Ezydog zwemvest. Ik geloof 20 euro goedkoper dan de Ruffwear

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Deze is betaalbaar - maar ik ken 'm zelf niet: https://www.pecheur.com/nl/nl/aankoop-drijfvest-forwater-92524.html

 

Volgende forumvraag: Helpen jullie mee?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^