Alcohol

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel rogerroger

honden foto van roger

Er was in de nacht een goed feest gebouwd hier in de buurt met veel drank, nu heb ik gezien dat een hond overgeefsel aan het eten was waar warschijnlijk bier in zat aangezien iemand die dronken was dit had overgegeven, kan dit kwaad voor de hond? Of vervliegt die alcohol in het braaksel na een paar uur?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Gezond is het niet, net als dat het voor de mens niet gezond is. Maar als het een wat grotere hond is, zal die het vast wel overleven.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Nee gezond is het niet....alles wat buiten op straat ligt is niet gezond, hou je hond goed in de gaten...veranderd er wat dan weet je de weg.

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Ja, het zou kwaad kunnen. Probeer altijd te vermijden dat je hond braaksel eet.

Ze willen dat graag omdat er meestal( halfverteerd) voedsel in zit.

Maar er zijn helaas ook voorbeelden van honden die daarna ernstig ziek werden en onbegrepen gedrag vertoonden: omdat er ( sporen van)drugs in dat braaksel zat.....

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Alcohol niet, dat vervliegt, maar je weet niet wat degen nog meer op heeft, al word het meeste in het bloed opgenomen, maar als er pillen zijn ingenomen dan is dat wel gevaarlijk.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Beer krijgt wel eens een biertje in de zomer. 

Volgende forumvraag: Puppy loopt soms mank
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^