Onverwachte ontmoeting.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby

honden foto van Wilma en Dobby

Het is donker en in de verte onweert het. Af en toe baadt de wereld in zilver licht.

Het laatste rondje, Dobby en ik lopen buiten, tussen de flats. Dobby vind het spoor van een egel, die ik iets verder op het veld zie lopen. Ik stap het grasveld op, zodat Dobby even trots kan laten zien dat hij een egel opgespoord heeft.

De egel hoort Dobby aan komen en rolt zich op. Snuffel, snuffel, zwaai, zwaai met de staart. "Goed zo!". Dobby loopt naar de boom die anderhalve meter verder staat. Hij loopt er half omheen, tot hij in de schaduw staat. Snuffel, snuffel.

Ineens schiet er een jonge haas vandoor. Ik grijp in een reflex de riem zo hard beet dat mijn hand er pijn van doet, want ik zag het al voor me: Dobby in ren galop achter de haas aan, snok om de boom en snok in mijn hand.

Maar nee. Dobby stond beteuterd te kijken hoe de haas weg rende, het veld over, pad over en wat bosjes in. Volgens mij was het een jonge haas, dat beest was één en al poten en oren. En ik vermoed zomaar, dat het beestje zat te schuilen aan de onderkant van de boomstam, tussen twee wortels in. En toen Dobby nonchalant de stam om kwam en snuffelde, zat die haas daar en kon geen kant op.

Dobby zwaait met zijn staart, kijkt mijn kant op. In de verte dondert het, al was het niet in Keulen. En ik proest het uit van het lachen.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Hihihi grappig, ook honden kunnen overdonderd zijn, die dacht van Huh??

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Haha das nou eens t hazenpad kiezen. smile

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Prachtig toch de natuur he? hp-smile

honden page profiel Vrouwtje van benjiVrouwtje van benji

honden foto van Vrouwtje van benji

Haha

Volgende forumvraag: Zwemmen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^