Bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KyraKyra

hoi allemaal!

Ik heb nu 6 weken een puppy (13 weken nu oud) in huis en het gaat steeds beter. In het begin moest ik er in de nacht uit om haar uit te laten en nu is dat naar 6u gegaan. 

Helemaal niet erg als je die dag ook moet werken, maar als je vrij bent is dit wel jammer. Ik laat haar nu vaak rond die tijd uit als ik vrij ben en ga daarna terug in bed en stop haar terug. Dan begint ze wel te piepen of juist heen en weer te lopen. Dit hoor je natuurlijk. 

Iemand tips? 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Geef haar iets lekkers te knabbelen of neem haar mee op bed? Puppys zijn echt wakker als de nacht voorbij is.

honden page profiel KyraKyra

Persoonlijk neem ik haar niet mee in bed, hou ik niet van. Ze krijgt wel een bot mee in de bench

honden page profiel DagmarDagmar

Laat haar dan vrij rondlopen na de nacht. 

Je kunt moeilijk van een pup verwachten dat die rekening gaat houden met je werkuren. 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Als je moet werken wat doe je dan met de pup? Gaat ie dan ook terug in de bench of loopt ie dan los? Of werk je thuis en ben je dan vanaf 6 uur beneden?

Het is voor een pup toch niet veel anders als je na het uitlaten de voordeur uit gaat of dat je de slaapkamer weer induikt?

 

Kan je niet een slaapzak pakken en na het uitlaten nog even p de bank neerploffen? Het is gewoon even behelpen met een jonge hond en duurt gewoon even tot ze echt lang de urine kunnen ophouden. 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Je puppy is uitgeslapen en dan moet ze weer in een bench, waar ze geen kant op kan.

Als je haar niet op bed wil, misschien kun je een puppy ren neerzetten of een stukje kamer afzetten , zodat ze wat meer ruimte heeft.

honden page profiel KyraKyra

Vaak als ik ga werken, ga ik er om half 6 uit, kan zij 3 kwartier lekker gek doen en daarna de bench in als ik er niet ben. 

Dus vandaar dat ze het lastig vindt als ik vrij ben om terug erin te gaan. Ik durf het nog niet aan om haar alleen in de woonkamer te laten. 

Vandaag geprobeerd met een bot en dat helpt wel iets! Ze gaat wel snel piepen, omdat ze natuurlijk uitgeslapen is

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Zit je pup dan s nachts in de bench en overdag ook alle werkdagen?

Ik begrijp je verhaal niet precies.

Als je je hond niet los durft te laten kun je weel zorgen voor een grotere leefruimte zoals een ruime puppyren of zoiets.

Vooral als je hond ook overdag in de bench moet, lijkt me dat wel beter.

 

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

" Vaak als ik ga werken, ga ik er om half 6 uit, kan zij 3 kwartier lekker gek doen en daarna de bench in als ik er niet ben. 
Dus vandaar dat ze het lastig vindt als ik vrij ben om terug erin te gaan. Ik durf het nog niet aan om haar alleen in de woonkamer te laten. 
Vandaag geprobeerd met een bot en dat helpt wel iets! Ze gaat wel snel piepen, omdat ze natuurlijk uitgeslapen is "

Hoi Kyra gefeliciteerd met je pup.

, je kunt ook een puppy ren om de bench zetten.

Dan heeft jouw hond van 13 weken meer beweging vrijheid.

Ook als je naar het werk gaat!

Ook komt het warme weer er aan honden verplaatsen zich dan graag om af te koelen en koelte op te zoeken.

En weet niet of je pup al zindelijk is maar doen hun behoefte niet graag op hun slaapplek s'nachts en als je aan het werk bent.

heeft de pup wel water tot zijn of haar beschikking 24/7 ook in de bench..

Wat voor soort ras of kruising heb je als ik vragen mag.

honden page profiel KyraKyra

Het gaat super goed met zindelijkheid! Ze doet het niet meer in haar bench en wel nog af en toe in huis. Had ook niet verwacht dat het zo snel zal gaan, maar ze doet het al super goed. Het is inderdaad een goede om een ren erom heen te doen. Ze is niet lang alleen hoor als ik aan het werk ben. Maar dan heeft ze inderdaad meer beweging

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

"  Ze is niet lang alleen hoor als ik aan het werk ben. "

Er is iemand thuis en toch moet ze dan in de bench zitten?

honden page profiel KyraKyra

Nee zeker niet hoor! Alleen als ik er niet ben

honden page profiel LolaLola

Je hebt een pup in huis en die is nou eenmaal vroeg wakker.. ga er naast op de bank liggen als je haar niet mee wilt nemen naar boven.

 

Een bench is nu erg warm, honden zoeken vaak andere plekken, heb je Geen hal of bijkeuken of iets waar de hond in kan? Zodat het wat meer ruimte heeft. 

 

Vraag me ook af hoe je weet dat het goed gaat als je weg bent? Ik zou dit eens filmen. Een hele nacht in de bench, even eruit en weer erin is wel erg veel namelijk.

honden page profiel JanineJanine

honden foto van Janine

Waarom een bench?

 

Zoek even op het forum, er wordt dagelijks gevraagd naar tips voor de bench.

honden page profiel OlafOlaf

Ik heb zelf ook een bench maar ben er eigenlijk binnen een week al mee gestopt. Mijn puppy vond het echt vreselijk en hij heeft het snel heel warm door zijn dikke vacht. Hij ligt graag op de vloer of onder de bank waar het lekker koel is. Wat ik nu doe is een plasmatje neerleggen s'nachts. De bench staat er nog maar het deurtje blijft altijd open. Hij snapte eigenlijk heel snel dat het de bedoeling was dat hij op dat matje moest plassen. Ik sta nu altijd om 7.30 op en hoef s'nachts ook niet meer op te staan. Meestal heeft hij één en soms twee keer op het matje geplast. Ik loop meteen met hem in de ochtend om 7.30 en meestal plast en poept hij dan ook nog gelijk. Als hij daarna na het spelen en ontbijten weer gaat slapen slaap ik nog even verder op de bank dan kan hij lekker blijven spelen en heb ik er zicht op. Weer terug in de bench na een hele nacht lijkt me best frustrerend voor zo een kleintje.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

's Avonds heel laat nog een keer uitlaten. En dan 6 uur later weer  uitlaten en zonder te veel gedoe weer terug in de bench. Niet te veel een groot ding van maken. Eruit, plassen, aai over zn bol, en terug, desnoods met een kong of kauwspeeltje. Meer niet. Komt vanzelf.

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Maar hoeveel dagen per week werk je dan? Een mens slaapt gemiddeld 8 u per nacht en werkt gemiddeld 8 u per dag. Betekend dit dat je hond dan gemiddeld 16 u per dag in de bench zit? Ik hoop het niet want dit zou niet normaal zijn. 

 

Honsen verplaatsen zich graag en vaak s nachts naar andere plekjes ivm de warmte. In een bench kan dit niet. Ik vimd 13 weken ook wel heel vroeg om al een paar uurtjes alleen te zitten. 

 

Waarom regel je geen oppas waar je je pup naar toe kan brengen wanneer jij weg bent?

honden page profiel KyraKyra

Ik denk dat ieder baasje zelf mag bepalen hoelang een puppy alleen is. Het is natuurlijk een aanname om te zeggen dat mijn hond 8uur overdag in de bench zit. Dat zal natuurlijk niet gebeuren en op dat sporten opmerkingen zit ik niet te wachten. 

De tips heb ik aangenomen om een kauwspeeltje in de bench te doen. Dit gaat goed. 

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Ik denk dat ieder baasje zelf mag bepalen hoelang een puppy alleen is. Het is natuurlijk een aanname om te zeggen dat mijn hond 8uur overdag in de bench zit. Dat zal natuurlijk niet gebeuren en op dat sporten opmerkingen zit ik niet te wachten. 
De tips heb ik aangenomen om een kauwspeeltje in de bench te doen. Dit gaat goed.  "

Het was dan ook een vraag en geen aanname. Maar je hebt gelijk, het is inderdaad aan de eigenaren zelf om te bepalen hoe lang een hond in de bench door brengt. Alleen jammer dat er dan alleen aan de egoistische baasjes wordt gedacht ipv aan de puppy zelf, die geen keus, die zich niet kan verplaatsen, niet even kan rondlopen etc. 

 

Heb je een hond die de hele boel afbreekt begrijp ik het als geen ander.  Maar juist nu ze pup zijn kun je ze anders aanleren. Maar natuurlijk niet als pup altijd alleen thuis is. Misschien een idee om een puppyren om te bench heen te zetten voor iets meer bewegingsvrijheid?

honden page profiel KyraKyra

Helemaal mee eens dat er veel baasjes zijn die het anders doen. Egoïstisch vind ik een groot woord als men niet het hele verhaal kennen. 

Ik heb nu ook een rennetje gehaald voor eromheen, dit gaat goed. 

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Helemaal mee eens dat er veel baasjes zijn die het anders doen. Egoïstisch vind ik een groot woord als men niet het hele verhaal kennen. 
Ik heb nu ook een rennetje gehaald voor eromheen, dit gaat goed.  "

Top! Veel succes met je pupje nog! hp-thumbsup

honden page profiel Eveliene Eveliene

honden foto van Eveliene

Ik herken je verhaal. Sinds Billy er is slaap ik ook niet meer uit haha.
Ik loop om 22.30 nog een flink rondje en dan gaat hij in de bench slapen. Meestal is hij om 6 uur wakker.
En hups eruit dan maar.
Nu stil aan word het steeds wat later, vanmorgen zelfs 7.30!

Ik moet zeggen dat Billy eigenlijk al sinds de eerste nacht goed doorslaapt zonder nachtelijke plasjes.

Ik heb toevallig net een topic dat ik voor het eerst zonder bijkomst van zus ga werken... spannend!!

Volgende forumvraag: Gewicht van mijn chihuahua pup?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^