Even voorstellen: Pixel de Chihuahua

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CynthaCyntha

honden foto van Cyntha

529035.jpg529036.jpg529038.jpgHier weer een update van Pixel! Ze is ondertussen 8 maanden. Cursus nummer 3 staat voor de deur. 
Pixel kan al heel goed loslopen zonder weg te rennen. Alleen vind ik het zelf nogal spannend met zo’n klein hondje.

de vakantie op de camping vond ze helemaal fantastisch dus dat is zeker voor herhaling vatbaar. 

honden page profiel juicejuice

honden foto van juice

1000000000000000 likes ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Hier weer een update van Pixel! Ze is ondertussen 8 maanden. Cursus nummer 3 staat voor de deur. Pixel kan al heel goed loslopen zonder weg te rennen. Alleen vind ik het zelf nogal spannend met zo’n klein hondje.
de vakantie op de camping vond ze helemaal fantastisch dus dat is zeker voor herhaling vatbaar.  "

Wat is ze toch leuk. Ik durf mijn honden ook niet los te laten lopen, ik heb geen idee of ze luisteren ik heb het nog nooit geprobeerd. Ze zitten hier altijd aan de flexi, ik heb ooit een sérieuse aanval op een van mijn honden meegemaakt sinds dien heb ik ze liever in mijn buurt.

honden page profiel CynthaCyntha

honden foto van Cyntha

530119.jpg

Hi allemaal,

Weer even een updat over Pixel. Ze heeft meerdere vriendjes gemaakt in de wijk, zijn allemaal jonge honden ineens. En we laten haar nu dus regelmatig loslopen(wel alleen overdag) Ze doet dat supergoed zolang we koekjes meenemen. We roepen haar regelmatig bij ons, belonen haar dan met een koekje en dan mag ze weer lekker rennen. 

Ik merk dat ze in het donker wat onzeker is. Loopt extra snel en blaft als ze iets hoort. Verder vindt ze honden die ze nog niet kent extreem spannend. Ze gaat dan blaffen zelfs als honden op de grond gaan liggen voor haar. Na even snuffelen, dit durft ze dan vooral als ze al weglopen is er de volgende keer dat we de hond tegenkomen niks meer aan de hand. 

Wat mij wel opvalt is dat ze moeite heeft met herdershonden ze gaat altijd blaffen naar herdershonden ookal heeft ze er nog nooit 1 van dichtbij meegemaakt. Misschien dat ze dit gedrag heeft overgenomen van de hond van mijn ouders. Die moet niks weten van Herders sinds hij er een keer door 1 gegrepen is. 

Ondanks dit gaat het echt supergoed, ze is lief, speels en een echte knuffelkont die altijd vrolijk is. 

530118.jpg

 

Nog steeds helemaal verliefd op dat kleine monster. En kan nooit wachten tot de werkdag voorbij is en haar op kan halen bij mijn ouders. 

 

Groetjes

530120.jpg

honden page profiel CynthaCyntha

honden foto van Cyntha

530122.jpg

Hier had Pixel besloten dat zij wel zou gaan rijden. 

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Zeer mooi foto s en wat is ze een lieverd succes verder hp-thumbsup ja ze weet dat ze weg ging met auto kiss

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Prachtig, je bent heel blij zie ik, hahaha.....en al helemaal ingeburgerd, gaat het allemaal naar wens ? Is de kleur wat donkerder geworden . ..? In het filmpje.

honden page profiel CynthaCyntha

honden foto van Cyntha

Het filmpje is in de hal, daar is het altijd een beetje donker. ;)

Ze is echt fantastisch ondanks dat ze soms ook echt een trutje is. Vooralsnog gaat alles eigenlijk supergoed. Hoop alleen dat als de hond van mijn ouders wegvalt ze daar wel beetje mee om kan gaan. Hij is echt haar grote vriend. Gister met hem naar de dierenarts geweest, omdat hij niet wilde eten. Hij heeft een maagdarm infectie denken ze nu. Van de week dachten we echt even dat ie het aan het opgeven was. 

Hij keek niet eens meer naar andere honden, terwijl hij normaal altijd wel even wil kennismaken. Gelukkig knapt ie voor nu een beetje op. We gaan zien of de oude reus nog een tijdje mee wilt gaan. Maar ze zijn wel realistisch dat het misschien geen jaar meer gaat duren.  Hij zit onder de vetbulten, heeft waarschijnlijk artrose en ze denken misschien dat er ook bulten in zijn buik zitten. 

Dus, was wel even schrikken gister, hoop dat de antibiotica helpt en dan kan hij daarna verder onderzocht worden. 

honden page profiel CynthaCyntha

honden foto van Cyntha

530902.jpg530903.jpg530900.jpgwww.hondenpage.com

honden page profiel CynthaCyntha

honden foto van Cyntha

Nog 2 weken en dan is Pixel alweer 1 jaar! Wat is dat hard gegaan zeg. Met Oud en nieuw heeft ze het ook zo supergoed gedaan. Ben heeeeeel erg trots op dat kleine monster. 531707.jpg

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^