Ruffwear koelvesten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

523373.jpg

523374.jpgRuffwear splinternieuwe koelvesten. 

 

Swamp cooler:

3x maat xs: €50,- per jas.

 

 

jet stream oranje

Maten: xxs, xs, s, xl

€35,- per stuk

 

ALLES VERKOCHT

 

 

bedragen zijn excl verzendkosten.

 

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

https://thedoglounge.nl/product/ruffwear-swamp-cooler-koelvest-oud-model/

Misschien moet je iets onder de prijs gaan zitten, of zijn dit andere?

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

" https://thedoglounge.nl/product/ruffwear-swamp-cooler-koelvest-oud-model/
Misschien moet je iets onder de prijs gaan zitten, of zijn dit andere? "

Dat is het oudere model en volgens mij had zij der ook nog maar enkele in hele kleine maatjes, vandaar de prijs. Het nieuwe model is overal nog €80,-. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Dat is het oudere model en volgens mij had zij der ook nog maar enkele in hele kleine maatjes, vandaar de prijs. Het nieuwe model is overal nog €80,-.  "

Ja dan is het een koopjelaughing

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

De mijne heeft een ouder model Swamp Cooler, die was toen €20, nog maar in één maat (xxs) in een webwinkel die nu failliet is. Hij is eigenlijk iets te klein, en ze werken wel echt. Ik denk er even over na of ik voor XS zal gaan.

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

" De mijne heeft een ouder model Swamp Cooler, die was toen €20, nog maar in één maat (xxs) in een webwinkel die nu failliet is. Hij is eigenlijk iets te klein, en ze werken wel echt. Ik denk er even over na of ik voor XS zal gaan. "

Ja bij m’n eigen honden merk ik ook echt verschil, voor vragen mag u natuurlijk altijd een berichtje sturen.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik volg even, ik twijfel een beetje over of het echt werkt, heb jij er toevallig ervaringen mee?

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Ik volg even, ik twijfel een beetje over of het echt werkt, heb jij er toevallig ervaringen mee? "

Tuurlijk werkt het, zelfs een koelband doet al wat, alleen ik vraag me af of het prettig is, ik zou hem dan alleen aandoen als je naar buiten moet.

Zelf krijg ik door koude spierpijn, stijve spieren, dat is de reden dat ik er niet 1 voor mijn hond heb aangeschaft.

Maar ik heb  geen ervaring, misschien vind mijn hond het wel heerlijk.

 

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

Die van mij hebben beide jasjes/vestjes aangehad en ik merk wel echt verschil. De swamp cooler hebben ze vooral vorig jaar aangehad. Ik maak het niet met ijskoud water nat ofso. Ik gebruik lauw water en wring ze dan goed uit, zodat de jasjes damp worden. Ze hijgen veel minder, niet dat hijgen slecht is, maar je heb verschillende soorten hijgen en met de jasjes merk ik gewoon dat het niet te veel voor ze word. Ook zijn ze een stuk energieker en vrolijker. Wat ik ook fijn aan de swamp cooler is is dat de rug bedekt is, omdat die van mij nou eenmaal kort harig zijn. 

 

De jet stream heb ik toevallig vandaag gebruikt. Bij die word alleen de buik gekoeld, ook die werkte prima. Ze hijgde minder en waren energieker dan de dagen hiervoor al was het vandaag warmer.

 

Naar mijn zien en ik ken mijn honden hebben ze der totaal geen last van en hebben ze meer plezier buiten met dan zonder jasjes. Ik denk in het koude water zwemmen dat dat meer een schok aan de spieren geeft. Die van mij hebben overigens geen lichaam/ gewrichtsproblemen, dus daarover kan ik natuurlijk niet oordelen. Ook gebruik ik ze alleen buiten, binnen hebben die van mij niet echt last van de warmte. 

honden page profiel CeesCees 3 doggies

Wij hadden vorig jaar een zeer hoogbejaarde Retriever te logeren die ook zo'n vestje had. Er ging flink wat water in en het hield haar ook wel koel, maar ze had, vanwege problemen met gewrichten en dergelijke, duidelijk last van het gewicht.

 

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

" Wij hadden vorig jaar een zeer hoogbejaarde Retriever te logeren die ook zo'n vestje had. Er ging flink wat water in en het hield haar ook wel koel, maar ze had, vanwege problemen met gewrichten en dergelijke, duidelijk last van het gewicht.
  "

Had u het jasje wel goed uitgewrongen? 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Die van mij hebben beide jasjes/vestjes aangehad en ik merk wel echt verschil. De swamp cooler hebben ze vooral vorig jaar aangehad. Ik maak het niet met ijskoud water nat ofso. Ik gebruik lauw water en wring ze dan goed uit, zodat de jasjes damp worden. Ze hijgen veel minder, niet dat hijgen slecht is, maar je heb verschillende soorten hijgen en met de jasjes merk ik gewoon dat het niet te veel voor ze word. Ook zijn ze een stuk energieker en vrolijker. Wat ik ook fijn aan de swamp cooler is is dat de rug bedekt is, omdat die van mij nou eenmaal kort harig zijn. 
 
De jet stream heb ik toevallig vandaag gebruikt. Bij die word alleen de buik gekoeld, ook die werkte prima. Ze hijgde minder en waren energieker dan de dagen hiervoor al was het vandaag warmer.
 
Naar mijn zien en ik ken mijn honden hebben ze der totaal geen last van en hebben ze meer plezier buiten met dan zonder jasjes. Ik denk in het koude water zwemmen dat dat meer een schok aan de spieren geeft. Die van mij hebben overigens geen lichaam/ gewrichtsproblemen, dus daarover kan ik natuurlijk niet oordelen. Ook gebruik ik ze alleen buiten, binnen hebben die van mij niet echt last van de warmte.  "

Ja, mijn vorige hond had heel erg last van de warmte, maar kou op zijn rug was slecht omdat hij een artrose rug had, toen ik de vraag hier stelde voor een buikkoeler, toen overleed mijn hond.

Ik heb het dus nooit uit kunnen proberen, Sam heeft het ook snel warm, korte vacht, wie weet schaf ik er toch nog 1 aan, jij hebt Sam zijn maat niet, anders had ik het wel geweten.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Ja bij m’n eigen honden merk ik ook echt verschil, voor vragen mag u natuurlijk altijd een berichtje sturen. "

Ik heb eerder XS product van Ruffwear gehad (Ruffwear Approach Pack), en hoewel het op papier beter zou moeten passen rond de borst en dus haar maat zou zijn, past XXS beter rond de de borst. Maar haar rug is maar half bedekt met de XXS Swamp Cooler, en ze is deels zwart, dus het verschil in temperatuur tussen onder het vest en de zwarte vacht ernaast is groot. Hoe lang is de XS?

honden page profiel ShayShay

honden foto van Shay

" Ik heb eerder XS product van Ruffwear gehad (Ruffwear Approach Pack), en hoewel het op papier beter zou moeten passen rond de borst en dus haar maat zou zijn, past XXS beter rond de de borst. Maar haar rug is maar half bedekt met de XXS Swamp Cooler, en ze is deels zwart, dus het verschil in temperatuur tussen onder het vest en de zwarte vacht ernaast is groot. Hoe lang is de XS? "

Rond 3/4 ben ik thuis en meet ik even de ruglengte voor u op:)

 

heb het gemeten en het kom op 30,5cm zonder kraag en 32cm met kraag.

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein 3 doggies

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Ik volg even, ik twijfel een beetje over of het echt werkt, heb jij er toevallig ervaringen mee? "

Ik heb er een voor mijn hond en het werkt echt super! Hij kan zijn warmte beter kwijt en hijgt bijna niet meer na. Als je de goede maat pakt zit het jasje perfect en niet in de weg. Mijn hond heeft vaak schuurplekken van jasjes maar van deze nog nooit een plekje kunnen vinden. Hij rolt, zwemt en rent er mee net zo vrij als zonder. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^