Hoe slim is een hond eigenlijk?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Ik heb ooit ergens gelezen dat er wettenschappelijk onderzoek is gedaan naar het niveau van honden en dat ze op de denkwijze van een 2 a 4 jarige zitten.
 

Dit staat ook in het boek De wijsheid van honden van Brian Hare en Vanessa Woods (wetenschappers) en ook dat honden als er iets aan de hand is, net als kinderen even de ouders aankijken om hun reaktie te peilen.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"
 
Eender met de partner keuze. De feromonen die een man bij zich draagt bevatten veel informatie over zijn genenpakket. Daarom gebeurt het dat je het prima met een man kunt vinden maar er niet aan moet denken het bed met hem te delen; zijn genen matchen niet met de jouwe en zouden genetische defecten bij jullie kinderen kunnen geven.
 

Dat vind ik wel iets om over na te denken, ik geloof dat niet, is daar wetenschappelijk bewijs van of is dat gewoon jouw gedachte?

Dan zou je zeggen, iedereen met een gehandicapt kind heeft gewoon de verkeerde partner gekozen, terwijl ze prima met elkaar kunnen  en samen heel gelukkig zijn?

 

Ik denk dat sommige honden gewoon slimmer zijn dan anader honden, of juist, eigenwijzer, dat ze niet graag voor de mens werken, maar liever hun eigen ding doen, ach, ik kan hier heel veel over nadenken, in alles zit vast een waarheid.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Dat vind ik wel iets om over na te denken, ik geloof dat niet, is daar wetenschappelijk bewijs van of is dat gewoon jouw gedachte?
Dan zou je zeggen, iedereen met een gehandicapt kind heeft gewoon de verkeerde partner gekozen, terwijl ze prima met elkaar kunnen  en samen heel gelukkig zijn?
 
Ik denk dat sommige honden gewoon slimmer zijn dan anader honden, of juist, eigenwijzer, dat ze niet graag voor de mens werken, maar liever hun eigen ding doen, ach, ik kan hier heel veel over nadenken, in alles zit vast een waarheid. "

idd en ook hoe zou je dan verklaren dat er ook gezonde kinderen geboren worden van dezelfde partners die een gehandicapt kind hebben. 

 

 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Vind dit idd interresant om over na te denken. Maybe is ook echt wel slim en maakt prima gebruik van die map in haar hoofd. Wist ik helemaal niet stond er af en toe al raar van te kijken hoe ze het klaar speelde.

 

Daarin tegen heeft ze ook echt wel haar domme momenten waar je weer heerlijk om kan lachen :P

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^