Lege echo

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel wendywendy

hp-smileHallo,

ik ben nieuw op dit forum en heb een rottweiler Nena. Ze is een hele lieve aanhankelijke hond. 

Ze heeft vorig jaar een eerste nestje gehad van 10 pups. Alles is hierbij goed verlopen en we zouden graag nog een laatste nestje van haar willen om ze daarna te steriliseren. Hebben een hele mooie reu gevonden. Alles weloverwogen en tests gedaan. 

Uiteindelijk is ze 10 en 12 februari gedekt. Hebben vandaag een echo laten doen en wat blijkt:

De da vindt niets! 

Is dit bij jullie al vaker voorgekomen? 

Ze is op een week tijd wel al drie kilo aangekomen terwijl ze niet meer eten krijgt. We merken wel dat ze meer ligt en haar tepels groter geworden zijn. Ik weet dat de echo dit zegt maar mijn gevoel vertelt me iets anders.

 

graag hoor ik jullie ervaringen 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Misschien schijndrachtig en wat meer eten gekregen van je ? En een dekking hoef natuurlijk niet 100% te zijn dat er gevolg is van een geslaagde dekking.   Hoe oud is je hond en wanneer heeft ze verleden jaar een nestje gehad ? Vandaag een echo laten maken, zo,n vijf weken na de dekking, dan zou de arts toch wat moeten zien...zo niet dan......is er geen gevolg van de dekking.

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Een Teef kan idd ook gewoon leeg blijven. Misschien dat je afgelopen weken ook wat minder bewogen hebt waardoor ze wat aangekomen is. Het kan natuurlijk ook te maken hebben met een schijndracht ;)

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

En de dierenarts kan goed echo lezen ?

Ik hoorde vorige week van een hond die ook leeg bleek volgens de echo en er kwamen zeven pups .

Volgende forumvraag: Hopelijk puppy's in 2019
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^