Avond vierdaagse lopen met hond.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Hoi, 

Geen idee waar ik dit moest plaatsen dus even hier gedaan. 

Heeft iemand een keer meegelopen met de avond vierdaagse met de hond als het niet te warm was natuurlijk.

Zoja de hoeveel km? En hoe oud was de hond?

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Ik heb hem aardig wat keren gelopen met mijn kinderen (half verplicht vanuit school en met begeleiding van de eigen ouder) en bewust nooit mijn hond meegenomen. Veel benen, veel rennende, stoeiende maar ook dwarse, jengelende kinderen, veel lawaai.. zeker de intocht. Afval ook bij de vleet; men smijt maar van zich af. En dan het wachten bij checks en oversteekpunten waar toch aardig gedram is.

 

Niets voor een hond. En die moet nog aangelijnd lopen ook.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

" Ik heb hem aardig wat keren gelopen met mijn kinderen (half verplicht vanuit school en met begeleiding van de eigen ouder) en bewust nooit mijn hond meegenomen. Veel benen, veel rennende, stoeiende maar ook dwarse, jengelende kinderen, veel lawaai.. zeker de intocht. Afval ook bij de vleet; men smijt maar van zich af. En dan het wachten bij checks en oversteekpunten waar toch aardig gedram is.
 
Niets voor een hond. En die moet nog aangelijnd lopen ook. "

Dankjewel voor je antwoord. Zeker nuttig! laughing

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Denk dat Liz wel een goed punt maakt. Daarbij vinden honden het ook leuk om wat te snuffelen hier en daar. Daar is denk ik niet echt de plaats voor in de vierdaagse. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

" Denk dat Liz wel een goed punt maakt. Daarbij vinden honden het ook leuk om wat te snuffelen hier en daar. Daar is denk ik niet echt de plaats voor in de vierdaagse.  "

Ben het ook zeker wel eens met der was gewoon nieuwsgierig of mensem dat gedaan hadden. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Onze vorige hond (kruising labrador, bordercollie) ging 1 a 2 dagen mee als mijn moeder begeleider was. Maar wel een extreem lieve en rustige hond, de kinderen vonden het geweldig want iedereen mocht haar om de beurt vasthouden. Denk vooral aan je hond, met Kahlúa zou het ook kunnen maar zou in minder snel doen aangezien zij wel van lekker snuffelen houdt, en zij veel meer geniet van een loslopende wandeling (drukte is ze tegen bestemd) als jij denkt dat jouw hond dit aan kan, zou het een leuke socialisatie oefening kunnen zijn. Je kunt tenslotte altijd nog afhaken als het te druk wordt. Wat is de leeftijd van de kinderen? Hopelijk wel oud genoeg dat ze begrijpen de hond met rust te laten. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^