Mijn hond heeft papier ingeslikt!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hij heeft net goed gescheten, heb de schijt goed onderzocht en het zat ertussen! Zalig! Merci voor jullie reacties en nog een goede avond. Amai zon hondenschijt kan toch stinken hoor! Zeker als je met je vingers erin moet "

Jokkebrok, plastic opeten en direct uitpoepen, wat een wonderhond heb jij, 20.08 opgegeten en net even over 21.00 uitgepoept, kom hier nou niet meer om advies vragen voor je hond, wij doen ons best en jij jokt er op los.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hallo, Wat ik altijd gebruikt als honden en kinderen iets op hebben  gegeten. Geef dan Ontbijtkoek . Mijn kleindochter heeft eens een haarspeldje bij mij in geslikt .En die heb ik ontbijtkoek gevoerd .Jack russel eten graag wat op.succes verder  "

Niet meer doen, artsen vertellen je dat dat achterhaald is en heel slecht advies is.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hoera, het is weer schoolvakantie (in het Noorden des lands en blijkbaar ook in België) ! 

Afbeeldingsresultaat voor schoolvakantie

honden page profiel DagmarDagmar

" Hoera, het is weer schoolvakantie (in het Noorden des lands en blijkbaar ook in België-) "

 

In België is het pas de week van 4 maart vakantie ;) 

honden page profiel LolaLola

" Niet meer doen, artsen vertellen je dat dat achterhaald is en heel slecht advies is. "

Oh echt willemien ...dat wist ik niet ..Ik Weet wel dat Ontbijtkoek helemaal slecht is voor de mens ..Die bruine korst ..maar naar mij weten wordt het spul wat je opeet ingepakt en komt het er ingepakt eruit . Maar ik praat van drie jaar geleden toen had pukkie splinters opgegeten van een stok .En het zat vast in de keelgat en met die koek kwam het er ingepakt uit . Zo zeiden ze ook als ze een naald opeten kat of hond moetje watte in melk dopen en dat op laten eten .Maar zie je maar je ben nooit te oud om te leren . Want ik wel weten wat jij je beren te eten geef. Dat wil ik ook gaan toepassen. Sanafor heb ik nog een dichte pot staan voor me pup Lola Ga ik ook gelijk geven .

honden page profiel LolaLola

" Ze zeggen dat een hond vaak op z’n baasje lijkt. Zou in dit geval behoorlijk kloppen. Alleen een hond legt stront, en jij praat het...  "

Ik heb met mijn pukkie mee gemaakt, die stont gras te eten tegen misselijkheid .Drie tellen later  kwam het met slijmdiaree eruit  .Dierenartsen zijden het kon niet . En dat was geen1 keer meerdere keren. Ook met chocola gehad bij pukkie  na een paar uur kwam het eruit. Zij had gewoon een snelle stof wissling . Sommige mensen hebben dat ook .

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" Ik heb met mijn pukkie mee gemaakt, die stont gras te eten tegen misselijkheid .Drie tellen later  kwam het met slijmdiaree eruit  .Dierenartsen zijden het kon niet . En dat was geen1 keer meerdere keren. Ook met chocola gehad bij pukkie  na een paar uur kwam het eruit. Zij had gewoon een snelle stof wissling . Sommige mensen hebben dat ook . "

Wat een geluk heb je gehad met dat chocolade eten zeg, voor het zelfde geld had je een dode hond gehad.

Chocolade is een van de meest gevaarlijke dingen die er zijn voor een hond.

honden page profiel LolaLola

Nou Zero komt er bij mij zo wie zo niet in . nep troep, Maar ik maakte al duidelijk dat ik daar op advies van Huisarts en Dieren arts  het advies kreeg. En bij mij resultaat had en hebt . Ik had onderlaatst een graat in me keel van me haring . Die ging er mooi uit . Maar ik sta open voor alles. Daarom  ben ik ook weer terug .

honden page profiel LolaLola

" Wat een geluk heb je gehad met dat chocolade eten zeg, voor het zelfde geld had je een dode hond gehad.
Chocolade is een van de meest gevaarlijke dingen die er zijn voor een hond. "

Ja ik heb geluk  gehad met pukkie . Me moeder had een schaaltje chocola op de grond gezet voor het smelten in de zon. En puk kwam binnen die ging op haar gemak Paaseitjes op eten .Maar me moeder en me  Man wisten niet dat het slecht was . Toen kwam die een later thuis met haar thuis .En toen vertelde hij het. Gelijk de Dieren arts op gebeld  ...maar het was al te laad om haar te laten kotsen . Maar ze had toen een engeltje op haar schouders want met haar 5.5 kg en die eitjes was het goed af gelopen . Zo mag je ze ook nooit geen zout geven . Dat is slecht . Dan richt je nog meer schade aan . Dan toch maar ontbijt koek... vond ze nog lekker ook en ik ook eigenlijk wel lekker met Roomboter . Ook zeggen ze dat het slecht is ontbijtkoek. Rijstewafels ook. Moet je ook niet aan kinderen onder de 5 jaar geven . En er zijn mensen die geven. De honden ook  Rijstewafels . Maar vroeger gaven ze de dieren Ook van alles. En die werden gezond oud. Met de pot meelaten eten is nog steeds het beste .Maar ieder doet het maar op zijn Eigenwijze . En dat is het leukste van Die forums . Je bent nooit te oud om te leren . 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Oh echt willemien ...dat wist ik niet ..Ik Weet wel dat Ontbijtkoek helemaal slecht is voor de mens ..Die bruine korst ..maar naar mij weten wordt het spul wat je opeet ingepakt en komt het er ingepakt eruit . Maar ik praat van drie jaar geleden toen had pukkie splinters opgegeten van een stok .En het zat vast in de keelgat en met die koek kwam het er ingepakt uit . Zo zeiden ze ook als ze een naald opeten kat of hond moetje watte in melk dopen en dat op laten eten .Maar zie je maar je ben nooit te oud om te leren . Want ik wel weten wat jij je beren te eten geef. Dat wil ik ook gaan toepassen. Sanafor heb ik nog een dichte pot staan voor me pup Lola Ga ik ook gelijk geven . "

Willemijn is de naam.....smile     wat mijn beren eten...twee kilo vlees per dag, ieder....je kan niet zomaar het zelfde aan je hond geven , je hond is misschien kleiner...of wat dan ook, mijn honden poepen een x per dag ondanks de hoeveelheid eten....als je hond het goed doet op het huidige eten, zo houden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hoera, het is weer schoolvakantie (in het Noorden des lands en blijkbaar ook in België-) "

Hihi, maandag gaan ze weer naar school, zucht, wat zullen ze blij zijn......hahahaha.

honden page profiel LolaLola

" Willemijn is de naam.....     wat mijn beren eten...twee kilo vlees per dag, ieder....je kan niet zomaar het zelfde aan je hond geven , je hond is misschien kleiner...of wat dan ook, mijn honden poepen een x per dag ondanks de hoeveelheid eten....als je hond het goed doet op het huidige eten, zo houden. "

Hallo, Je Newfoundlanders zien er zo mooi uit . En mij lola hebben de zelfde kleur Chocolade bruin . maar die vachten zijn niet te vergelijken.  Maar ik vindt het net beren zo mooi.  Lola krijg nu Royal canin puppy brokken en Geitenmelk En de moeder nog . Maar ik wil ze op vers vlees gaan zetten. En mischien  Barfen Heb ik met pukkie ook gedaan Maar het is wel omslachtig . Dan geef ik liever kant en klaar vlees. en Vuile pens.En gekookte kip met rijst en groeten en af en toe een eitje . En veel liefde. Dat is het aller belangrijkst .    

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Pukkie, het vermoeden is een klein hondje ? Kijk eens naar carnibest, zal je hondje heerlijk vinden, is niet veel werk, ontdooien in de koelkast, daarna kamertemperatuur , en dan geven...dat is alles, heb je over, dan in een tupperwahr in de koelkast zetten en de volgende dag geven.....en renske is ook heerlijk voor je hond....hoef niet in de vriezer, en ook als je over hebt, tupperwahr in de koelkast voor de volgende dag....       groetjes WILLEMIJN.

honden page profiel JarneJarne

Amai, mijn mopje komt goed aan! Ik ben blij! ????Je kan mij altijd bestellen voor alle entertainment op uw evenement! Bel me schrijf me laat me gerust iets weten! Ps Tjoepe leeft nog en poept all night longgggg

honden page profiel JarneJarne

Het is geen vakantie vrienden. Ik ben een serieuze student

honden page profiel JarneJarne

En de dierenarts bellen, jullie doen dat graag zkr

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Nou heel leuk joh.. En er is zeker wel vakantie voor jouw info.. En beter blijf je gewoon weg van dit forum, we hebben niks aan nutteloze mensen ga lekker ergens anders onvolwassen spelen. 

 

Ik bel zeker de dierenarts jaa als er iets met mijn hond is waar ik om geef. 

 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

" Het is geen vakantie vrienden. Ik ben een serieuze student "

“iK bEn EeN sErIeUzE sTuDeNt..”

Mocking-Spongebob.jpg

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

" “iK bEn EeN sErIeUzE sTuDeNt..” "

HAHAHA moest hier heel hard om lachen tongue-out

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Het is geen vakantie vrienden. Ik ben een serieuze student "

521251.jpg

honden page profiel LolaLola

" Pukkie, het vermoeden is een klein hondje ? Kijk eens naar carnibest, zal je hondje heerlijk vinden, is niet veel werk, ontdooien in de koelkast, daarna kamertemperatuur , en dan geven...dat is alles, heb je over, dan in een tupperwahr in de koelkast zetten en de volgende dag geven.....en renske is ook heerlijk voor je hond....hoef niet in de vriezer, en ook als je over hebt, tupperwahr in de koelkast voor de volgende dag....       groetjes WILLEMIJN. "

Ja dat gaat ik zeker geven Carnibest Naturis Barfvlees Hopefarm pens . Wat geef je ze nog meer voor ectra ook fruit en groente en een eitje gekookt of rauw.? En  lola ja wat zal ze gaan wegen. Het is labradoodle Ik denk 25 kg .Groetjes Anka .

honden page profiel LolaLola

S" Oh echt willemien ...dat wist ik niet ..Ik Weet wel dat Ontbijtkoek helemaal slecht is voor de mens ..Die bruine korst ..maar naar mij weten wordt het spul wat je opeet ingepakt en komt het er ingepakt eruit . Maar ik praat van drie jaar geleden toen had pukkie splinters opgegeten van een stok .En het zat vast in de keelgat en met die koek kwam het er ingepakt uit . Zo zeiden ze ook als ze een naald opeten kat of hond moetje watte in melk dopen en dat op laten eten .Maar zie je maar je ben nooit te oud om te leren . Want ik wel weten wat jij je beren te eten geef. Dat wil ik ook gaan toepassen. Sanafor heb ik nog een dichte pot staan voor me pup Lola Ga ik ook gelijk geven . "

Sorry voor je naam ik zal het voortaan goed schrijven Willemijn ????

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ja dat gaat ik zeker geven Carnibest Naturis Barfvlees Hopefarm pens . Wat geef je ze nog meer voor ectra ook fruit en groente en een eitje gekookt of rauw.? En  lola ja wat zal ze gaan wegen. Het is labradoodle Ik denk 25 kg .Groetjes Anka . "

Heb gekeken pupje profiel, een mooierd...ja hier eitjes, rauw, en groenten als er over is...25 kilo, ook een boel hoor...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Het is geen vakantie vrienden. Ik ben een serieuze student "

Een serieuze student, zo kom je niet over, je komt met een vraag, wij geven je advies en je gooit al het advies met grapjes overboord.....wij doen ons best om jou gerust testellen, advies te geven en je neemt een loopje met ons, als ik zo bekijk, je bent net de lagere school ontgroeit.....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Een serieuze student, zo kom je niet over, je komt met een vraag, wij geven je advies en je gooit al het advies met grapjes overboord.....wij doen ons best om jou gerust testellen, advies te geven en je neemt een loopje met ons, als ik zo bekijk, je bent net de lagere school ontgroeit..... "

Nee Willemijn, hij zit nog altijd in de kleuterklas .

honden page profiel LolaLola

" Heb gekeken pupje profiel, een mooierd...ja hier eitjes, rauw, en groenten als er over is...25 kilo, ook een boel hoor... "

Ik merk al ...je geeft ze een hoop liefde . En dat is toch het allerbelangrijkst op eten na .

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Aangezien het probleem al opgelost is gaat dit topic op slot. 

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 22 februari om 09:51 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond trekt met poot zonder reden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^