Puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

Hallo ,ik ben zo blij ik krijg half maart weer een puppy Een labradoodle . Ik ben gisteren wezen kroelen . En over twee weken ga ik weer kijken .Pukkie is precies twee mnd Overleden . En ik mis ze nog elke dag .Maar het huis is zo leeg, dat ik weer toe bent aan nieuwe hond . Als je al 43 jaar honden heeft... valt het niet mee zonder hond te zijn .

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

Wat heerlijk voor je, iets fijns om naar uit te kijken!

Hoe kwam je zo op een Labradoodle uit?

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Wat fijn dat je weer iets hebt om naar uit te kijken en idd het huis is maar leeg zonder hond zeker als je al 43 jaar honden om je heen gewent bent. Succes met de voorpret.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Fijn en de voorbereidingen zijn zo leuk, spullen bekijken, wat kan ik nog gebruiken, wat moet er nieuw gekocht worden. Geniet ook van deze tijd.

Enne, ga vast een paar keer per dag een rondje buiten lopen , ik moest daar weer erg aan wennen na een tijd hondloos te zijn geweest.

honden page profiel LolaLola

Bedankt voor de lieve berichtjes .Ja het is leuk en spannend zo klein puppie in huis . Zal wel weer tussen door slapen op de bank worden. ????Als zij slaapt, maar het is zonder zo stil. Dus ben met alles weer bezig.Leuk hoor 

honden page profiel LolaLola

" Wat heerlijk voor je, iets fijns om naar uit te kijken!
Hoe kwam je zo op een Labradoodle uit? "

Hallo,nou bij toeval .een Liefdesnest ... moeder labrador vader  labradoodle .En pa was chemische gecastreerd. Dus die waren samen op het plaatsje bij hun huis, ze werden wel heel verliefd. En nu hebben ze samen 5puppies .En ik heel blij ,want het zijn zulke mooie hondjes .Ik ben al 10 jaar verliefd op de labradoodle . en de labrador zijn lief .Dus zo doende .Ik ben heel blij .

Volgende forumvraag: Pup wordt steeds vroeger wakker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^