Seizoenentopic....De winter, wat onze vriendjes/vriendinnetjes zoal doen in de winter.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen, was al even wakker. 6.00 al, maar even blijven liggen tot 8.00.

Vanmorgen boodschappen doen met pa, nog even twee oude dekbedden wegbrengen naar de kringloop voor recyclen. Die kon gister niet meer mee in m'n autootje hahaha. Ook nog een oude kapotte tv, die gaat ook ter recycling naar de container. 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Hoe is het gisteren gegaan bij degene die je rug behandeld ?   En jij alweer sneeuw daar . NOG EVEN GENIETEN DAN... morgen is het weg. "

Pijnlijk ... Kon ik maandag nog dingen gister kon ik niet eens gewoon op behandelbank / tafel. 

Brief voor HA andere medicatie ... Maar afwezig dus vervanger ... Was er juist om 17.00  ... Komt ie aan met .... Toen hij met iemand mee liep ... Het is tot 17.00 en dus .... Krijg de ..... Ok ben al weg 

 

Maandag eigen arts gelukkig terug en vrijdag terug. Mag niks tillen ook niet als ik denk het kan wel heb een hele goeie hernia gelukkig neurologisch alles ok 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Sneeuw was gister al weg op terras enzo maar nu weer nieuwe laag

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Beterschap Jeanine! 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Beterschap Jeanine!  "

Dank je het is zo frustrerend niks kunnen ... Pijn ... Halve nachten slapen ... Maar goed dat ik niet werk 

En 22 februari wil ik naar Scott en shaunnie dus moet andere medicatie 

 

 

En blijft vallen en vallen 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Dank je het is zo frustrerend niks kunnen ... Pijn ... Halve nachten slapen ... Maar goed dat ik niet werk 
En 22 februari wil ik naar Scott en shaunnie dus moet andere medicatie  "

Ik ken het Jeanine. Zoveel willen doen en niks kunnen. 

Heb een aantal jaar geleden een blokkade in het si gewricht gehad, afgelopen december was ik pas van de restverschijnselen af.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Ik ken het Jeanine. Zoveel willen doen en niks kunnen. 
Heb een aantal jaar geleden een blokkade in het si gewricht gehad, afgelopen december was ik pas van de restverschijnselen af. "

Holy ... Mag hopen bij mij sneller gedaan .... Chiropractor is positief komt goed zei hij 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Pijnlijk ... Kon ik maandag nog dingen gister kon ik niet eens gewoon op behandelbank / tafel. 
Brief voor HA andere medicatie ... Maar afwezig dus vervanger ... Was er juist om 17.00  ... Komt ie aan met .... Toen hij met iemand mee liep ... Het is tot 17.00 en dus .... Krijg de ..... Ok ben al weg 
 
Maandag eigen arts gelukkig terug en vrijdag terug. Mag niks tillen ook niet als ik denk het kan wel heb een hele goeie hernia gelukkig neurologisch alles ok  "

Vind het heel verdrietig voor je, dit kan zo niet he.....je zal toch specialistische hulp in moeten roepen.... 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Goedemorgen.

 

Beterschap Jeanine.

 

Bedankt voor de link Ruby, ik ga het straks lezen. Jullie brengen alles zelf weg? wij laten het altijd ophalensurprised. Hier komen ze 1 keer in de 2 weken als je ze belt.

 

 

Weet iemand of een hond mee mag naar een tuincentrum? Mijn moeder en ik ga zo voor kamerplanten kijken die ze nog van mij krijgt en we willen Ziva meenemen.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Vind het heel verdrietig voor je, dit kan zo niet he.....je zal toch specialistische hulp in moeten roepen....  "

Ja wel ... Is dan een spuit ... Dat verhelpt niks en mega pijnlijk dus nee .... Hoop met andere medicatie dat bewegen beter gaat in combi Chiro .... Operatie komt nu gewoon niet uit. 

 

Maar is lichte verbetering ... Kan weer bukken ... Normaal op wc zitten .... En tegen tijd voor medicatie niet meer hele erge pijn kan dan nog gewoon lopen dus ... Blijf hoopvol 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,

Lucia hier in het tuincentrum mogen geen honden binnen,zal van tuincentrum afhangen,anders even bellen.

Nien wat een ellende toch,sterkte en hopelijk betere pijnmedicaties. Is nog wel lang tot maandag.

 

Hier 3 graden en regen zo te zien zijn de winterse perikelen hier voorbij en gaat de volgende dagen de temp.tot  9 graden oplopen.

Vigo vannacht binnen gepoept,kan hij niks aan doen,het was al wat dikker,is een goed teken,ik zit hier nu nog met de pui open,de woonkamer aan het luchten,laughing

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Oei Monique is het niet koud zo ...maar gelukkig vaster drolletje

 

En ja nog even geduld hebben straks zien of ik in infrarood deken kan liggen 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Jeanine, beterschap. Mijn schoonzoon is vier weken geleden aan een hernia geopereerd. Eerst wilden ze afwachten omdat het resultaat na afwachten meestal het zelfde is als na een operatie en er aan een operatie risico's zitten. Maar toen de neuroloog de foto's zag vond hij opereren toch beter. Mijn schoonzoon had gelijk na de operatie al minder pijn en het ging steeds een beetje beter. Wie weet hoe lang hij anders nog in de ziektewet had moeten zitten, nu moet hij over twee weken terug naar de neuroloog en misschien mag hij dan weer aan het werk. Is jou neuroloog niet tot een operatie over te halen als je er zo veel pijn door hebt?

 

Het meeste sneeuw is hier weg en het vriest momenteel ook niet, fijn voor de honden nu hoef ik ze niet in hun jas te hijsen voor een wandeling. Ik ben blij dat ze zonder problemen hun jas aan willen maar zonder is toch lekkerder voor ze. Het is nu droog maar als ik de weervoorspelling zie kan ik nog wel wat regenbuitjes verwachten. Er was een winterse foto door mij gemaakt te zien in het nieuws van rtvnoord "om je vingers bij af te likken" zeiden ze over de foto. Fijn dat het resultaat van mijn hobby gewaardeerd word.

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Morgen allen hier sneeuw al weg gisteren regen gehad hier nog steeds kalm aan wens allen fijne dag toe en fijne weekend 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Marga, wat leuk die waardering...ben heel nieuwsgierig naar de foto....Nadien, kalmpjes aan hoor....Monique, nooit leuk zo in de ochtend, maar Vigo moest nodig....    hier heeft Ogin vis gehad, half uur later eruit....kon het netjes opscheppen en met brood erbij bleef het erin....niets verspillen hoor...surprised          en het was in de blauwe stad, spekglad...en daar wordt een marathon gelopen, lekker glibberen dus, in het gras gelopen, daar ging het, heel voorzichtig, en ogin gemaand niet op het asvalt te lopen.....heerlijk gewandeld met de drie show,s...niet koud geen wind, heerlijk....daarna met Bams dorp, daar was het niet glad.....

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Jeanine, beterschap. Mijn schoonzoon is vier weken geleden aan een hernia geopereerd. Eerst wilden ze afwachten omdat het resultaat na afwachten meestal het zelfde is als na een operatie en er aan een operatie risico's zitten. Maar toen de neuroloog de foto's zag vond hij opereren toch beter. Mijn schoonzoon had gelijk na de operatie al minder pijn en het ging steeds een beetje beter. Wie weet hoe lang hij anders nog in de ziektewet had moeten zitten, nu moet hij over twee weken terug naar de neuroloog en misschien mag hij dan weer aan het werk. Is jou neuroloog niet tot een operatie over te halen als je er zo veel pijn door hebt?
 
Het meeste sneeuw is hier weg en het vriest momenteel ook niet, fijn voor de honden nu hoef ik ze niet in hun jas te hijsen voor een wandeling. Ik ben blij dat ze zonder problemen hun jas aan willen maar zonder is toch lekkerder voor ze. Het is nu droog maar als ik de weervoorspelling zie kan ik nog wel wat regenbuitjes verwachten. Er was een winterse foto door mij gemaakt te zien in het nieuws van rtvnoord "om je vingers bij af te likken" zeiden ze over de foto. Fijn dat het resultaat van mijn hobby gewaardeerd word. "

Hier opereren ze pas als ik 2 de spuit haal en dan ben ik te eigenwijs en principieel .... Weet stom stom stom .... Maar het verhelpt de hernia niet los nog van wat het kost want betalen kunnen we. 

 

Ik ga nog even mee met chiropractor en medicatie en dan zien of hier in België  of in Frankrijk operatie 

 

En super dat je foto te zien was altijd fijn als het gewaardeerd wordt 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Haha bij jou valt nooit sneeuw willemijn of weltongue-out

 

Hier is het alweer aan het sneeuwen. 

Gister avond was gezellig. Lekker weg geweest met mn vriend naar een vriend dolci mee , gezellig toastjes gegetrn geklets enzovoort.

 

Vanochtend lekker mrt zn 3e uitgeslapen. Straks lekker naar het bos. 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Goedemorgen,

 Jeanine, beterschap, wat balen zo,n huisarts die dan niet 5 minuten langer kan blijven, echt een mensenvak huisarts en dan zo reageren.

Willemijn en Pierke, al ietsjes beter?

Hier regen, geen wind, wel fris.

Vanmorgen in het donker met lasaatje gelopen, door een stuk met allemaal klitten,klissen, met van die haakjes, van een boom, ze zat onder de zwartw rommel die in haar vacht bleef hangen, buiten al veel er uit getrokken,au, thuis nog meer. Overal zaten ze tot in haar snor en onder de poten, ik nad hem gisteren net zo netjes gekamd, kan ik nu weer doen. Uur later zag ik dat ze iets in haar bek had, en ja, nog zo,n klit,klis.

Net naar dierenwinkel voor nwe etensbak, eentje met dog kost 5 euro meer dan eentje met cat. Sorry Diki, je hebt nu een etensbak met cat en een graatje er op, lol

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ientje ,Diky zijn eten gaat er niet minder om smaken hahaha...

Ik moet vanmiddag naar pets place wil nog een leuke snoeppot voor Vigo,zal vast aan je denken als ik die etensbakken zie.smile

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Marga, wat leuk die waardering...ben heel nieuwsgierig naar de foto....Nadien, kalmpjes aan hoor....Monique, nooit leuk zo in de ochtend, maar Vigo moest nodig....    hier heeft Ogin vis gehad, half uur later eruit....kon het netjes opscheppen en met brood erbij bleef het erin....niets verspillen hoor...          en het was in de blauwe stad, spekglad...en daar wordt een marathon gelopen, lekker glibberen dus, in het gras gelopen, daar ging het, heel voorzichtig, en ogin gemaand niet op het asvalt te lopen.....heerlijk gewandeld met de drie show,s...niet koud geen wind, heerlijk....daarna met Bams dorp, daar was het niet glad..... "

Xxx

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Marga, wat leuk die waardering...ben heel nieuwsgierig naar de foto....Nadien, kalmpjes aan hoor....Monique, nooit leuk zo in de ochtend, maar Vigo moest nodig....    hier heeft Ogin vis gehad, half uur later eruit....kon het netjes opscheppen en met brood erbij bleef het erin....niets verspillen hoor...          en het was in de blauwe stad, spekglad...en daar wordt een marathon gelopen, lekker glibberen dus, in het gras gelopen, daar ging het, heel voorzichtig, en ogin gemaand niet op het asvalt te lopen.....heerlijk gewandeld met de drie show,s...niet koud geen wind, heerlijk....daarna met Bams dorp, daar was het niet glad..... "

Xxx

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Monique, arme Vigo, kan hij ook niks aan doen, maar gelukkig gaat het al beter met hem laughing

 

Hier is het nu vreselijk vies weer, het sneeuwt niet maar er valt heel veel natte sneeuw. undecided

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Haha bij jou valt nooit sneeuw willemijn of wel
 
Hier is het alweer aan het sneeuwen. 
Gister avond was gezellig. Lekker weg geweest met mn vriend naar een vriend dolci mee , gezellig toastjes gegetrn geklets enzovoort.
 
Vanochtend lekker mrt zn 3e uitgeslapen. Straks lekker naar het bos.  "

 

Nee hier valt weinig of niets, zit net in het verdomhoekje....en wat heb jij het toch gezellig met je vriend, Chayenne.....wat fijn dat tie er ook is voor je Dolci..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ientje....lol...een kattenbak, hahaha...wat maakt het, als er maar lekker uit gegeten kan worden....en ja stuk beter gaat het al hoor, morgen nog even niet naar de sport, maandag weer beginnen.....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Sylvia dat is ook niet alles, laat het dan maar voorjaar worden....de vis met brood is er ingebleven bij Ogin.....ik weet dat als ze puur vis krijgt........komt het er zo weer uit....

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Hier opereren ze pas als ik 2 de spuit haal en dan ben ik te eigenwijs en principieel .... Weet stom stom stom .... Maar het verhelpt de hernia niet los nog van wat het kost want betalen kunnen we. 
 
Ik ga nog even mee met chiropractor en medicatie en dan zien of hier in België  of in Frankrijk operatie 
 
En super dat je foto te zien was altijd fijn als het gewaardeerd wordt  "

In ieder geval veel beterschap, ik weet door mijn schoonzoon hoe pijnlijk het is en hoe het zijn weerslag heeft op alles.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

We zijn weer terug. Ziva mocht wel mee.

Dit hebben we gekocht:

520703.jpg

520704.jpg

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Deze foto was het, het is een van de mooiste plekjes in het dorp. Het is altijd fijn om positieve reacties op de foto's te krijgen maar ook negatieve want hier kun je door leren.

520701.jpg

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" We zijn weer terug. Ziva mocht wel mee.
Dit hebben we gekocht: "

Mooie plantjes, planten geven altijd iets huiselijks vind ik. Na de vergiftiging van Lotus door ficusblad durf ik geen planten die blad kunnen laten vallen meer te kopen al vind ik planten wel mooi. Ik heb twee grote sanseveria's voor het raam staan, ik denk dat ik er nog maar zo iets bij ga kopen, deze planten laten hun blad niet vallen.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Mooie plantjes, planten geven altijd iets huiselijks vind ik. Na de vergiftiging van Lotus door ficusblad durf ik geen planten die blad kunnen laten vallen meer te kopen al vind ik planten wel mooi. Ik heb twee grote sanseveria's voor het raam staan, ik denk dat ik er nog maar zo iets bij ga kopen, deze planten laten hun blad niet vallen. "

ja wij hebben jarenlang geen planten gehad omdat Lizzy vaak in de vensterbank sprong en alles eraf gooide. Nu doet ze het niet meer en doen we weer een poging.

 

Ik geloof zeker dat je daar heel erg geschrokken van bensurprised

pagina 12 van 50 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Volgende forumvraag: Loopse teef
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^