Seizoenentopic, eindelijk winter....verhalen van onze vriend/vriendinnetjes wat ze zoal in het seizoen de winter beleven.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Achteraf was het ook wel om te lachen maar op dat moment zeker niet. En bij mij ging het alleen maar om een beschadigde ego, ik was niet net als Willemijn gewond geraakt. "

Zeeman is tijdens zijn revalidatie(kon amper lopen)ook eens de bosje ingesleurd door Vigo.

Ik zei nog,ik hou Vigo vast die trekt je zo omver,hij wilde koste wat kost Vigo vasthouden....Vigo zag iets in de bosjes,gaf een klein stevig rukje en zeeman vloog er achteraan. (hij had het flink onderschat wat het met je krachten doet als je 5 weken in een ziekenhuis hebt gelegen)

Heb het niet gezegd maar wel gedacht....eigen schuld,stuk eigenwijs en thuis hebben we even hartelijk gelachen.

 

Zeeman zijn eigenwijsheid is ook heel goed geweest voor zijn revalidatie dan hoor je hem niet,dan is hij een bikkel maar als hij verkouden is hahaha....hij is gelukkig weer opgeknapt

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Mag ik wel Monique, lekker zeuren als je verkouden bent, maar als je echt wat hebt, een bikkel zijn...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Op dat moment had ze het voor mij moedwillig gedaan, ze kon best begrijpen dat ik onderuit ga als zij het ineens op een lopen zet, toch? En hierbij mocht ze niet op katten jagen, hoe uitdagend die ook door de bosjes liep te paraderen. Later kreeg ik spijt van mijn uitval en werd ze even schuldbewust bijna doodgeknuffeld. "

Nee, begrijpen honden niet, ze doen je bewust geen pijn....en Ogin mag ook niet gaan maar toch gaat ze...het heeft geen zin om boos te worden, het is ook niet in me opgekomen om boos te zijn, en al helemaal nuet toen ze achter de bossage stond te gluren, hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Wel ben ik blij dat er meerderen zijn die dit is overkomen......heb het gezegd tegen Loes...tja daar kreeg ik van katoen, waarom ik zo,n hond neem als die niet te houden is....al weegt een hond 20 kilo dan nog kan je gaan pardoes, okee, geen gesleur van 20 meter.....en het doet wel erg veel pijn...morgen zal het nog erger zijn verwacht ik.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik ben blij dat Lenka slecht een 25 kilo weegt. Dit vliegt naar elke hond, elke hond is leuk. Ze weet dat ze dat niet mag van ons en ze niet zal winnen wij houden haar tegen. Zelfs het lekkerste snoepje heeft ooit geholpen.  Maar koppig als ze is ze blijft proberen elke keer weer en elke keer vangt ze bod, maar opgeven staat niet op haar programma. Tja de GT die de pups ooit getest heeft moet ik gelijk geven, ze laat de kaas niet van haar brood eten.  

 

Voor de rest staan we nooit met rode kaken met haar. hahahaha. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Wel ben ik blij dat er meerderen zijn die dit is overkomen......heb het gezegd tegen Loes...tja daar kreeg ik van katoen, waarom ik zo,n hond neem als die niet te houden is....al weegt een hond 20 kilo dan nog kan je gaan pardoes, okee, geen gesleur van 20 meter.....en het doet wel erg veel pijn...morgen zal het nog erger zijn verwacht ik. "

Weet je wij anticiperen op elke wandeling ofwel zegt man ofwel ik zeg dan hond op komst, voor, achter, links, rechts, en dan wijken we uit als we kunnen. 

 

Als ik zo herlees wat ik nu schrijf doen wij hetzelfde met onze overgesocialiseerde hond als iemand met een hondonvriendelijke hond. 

 

Zal wel zijn dat het erg pijn doet. Jij kant het weten je hebt er ervaring mee. Wacht wel niet te lang om een dokter te raadplegen hé. Mocht er meer zijn, niet blijven lopen hé.

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Nouja... ik ben ooit eens met Obi speur/man trailing lessen gaan volgen. Heerlijk met zo'n super-onhandige, mega-lange speurlijn. Tijdens één van die lessen ging het ook "wat minder goed". Obi's enthousiasme was echt niet te remmen, eigenlijk wilde hij gewoon 1000 dingen tegelijk. Nog voordat ze een persoonlijk voorwerp van iemand "verstopt" hadden was hij al zowat weg. Eigenlijk wou hij er gewoon direct achteraan. Maar hij moest gedwongen wachten als een bommetje wat op ontploffen stond. Ik bezig met die lijn, meter na meter pak ik in mijn handen, probeer het enigszins in één prop bij me te houden maar door de lengte lukte dat niet echt. Maar de langste helft hing nog op de grond bij mijn voeten. Toen werd er gezegd "vertrek maar met... Obi" en Obi die zijn naam al hoorde sprintte direct weg (godver Obi!) Ik was nog niet zo ver.....!surprised Meter na meter rolde in een halve seconde van de hoop af die op de grond lag en ik zag in mijn laatste milliseconde dat mijn voet in de lus op het einde stond #@$(*@#$(!!! Toen ik het besefte werd ik al door Obi aan mijn voet horizontaal getrokken.  Als in een cartoon.. je ziet het en denkt bijna hardop *#@$(*@$ maar het is te laat. En doordat Obi zo hard rende duurde het wel een aantal meters voor hij stopte... Gelukkig niet echt bezeerd want het was op relatief zachte grond (lees: modderhp-frusty). Maar ik was nog nooit zo hard gevloerd door een hond. Nu vind ik het ergens wel grappig. Mijn kleren waren echt zo ontzettend smering het regende toen al dagen, (typisch Nederlandse zomer) en er was overal modder. Ik had echt 0,0 grip zelfs met geschikt schoeisel.  Ik moest nog in de auto naar huis etc. Obi heeft zijn hondenautodeken toen moeten delen met me,  anders zat de hele bekleding onder de modder. 


honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Weet je wij anticiperen op elke wandeling ofwel zegt man ofwel ik zeg dan hond op komst, voor, achter, links, rechts, en dan wijken we uit als we kunnen. 
 
Als ik zo herlees wat ik nu schrijf doen wij hetzelfde met onze overgesocialiseerde hond als iemand met een hondonvriendelijke hond. 
 
Zal wel zijn dat het erg pijn doet. Jij kant het weten je hebt er ervaring mee. Wacht wel niet te lang om een dokter te raadplegen hé. Mocht er meer zijn, niet blijven lopen hé.
  "

Jullie kennen Ogin niet, ik heb ogen in mijn achterzak, ik zag de hond....blokkeren hielp niet, en nooit, ze gaat...en naar de huisarts geweest hoor, lading ibuprofen gehad...mijn hand/pols ontveld, en de aferen heel dik, maar met koelen is het al aardig weggetrokken...en nu gaat er nog veel meer zeer doen, hahaha..ik weet wat het is, gebroken ribben heb je weinig last van, ook ervaring mee, maar kneuzen, tja dat is pijnlijk...maar het gaat over hoor.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Oh mijn vriend is overigens ook eens door Obi een relatief diepe sloot ingetrokken.. Dat was zijn "moment" met Obi. Heerlijke zomerdag iedereen bezig in de (voor)tuintjes, lekker wandelen met Obi langs de weilanden, de koetjes, paardjes en.. hertjes! Er stond ineens een  (wild) hertje aan de andere kant van de sloot en mijn vriend liep met Obi redelijk dicht aan de oever... Ik kan wel een sprongetje wagen dacht Obi.... foot-in-mouth

En dan moet je nog terug naar huis als eendenkroos-duo. hp-angel

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ooooo, ik ben dus de enige niet...hahaha. obi is ook zo als Ogin.......weten jullie nog van die hersenschudding en vijf hechtingen op mijn achterhoofd, ook van Ogin ?     Ik hield me schrap dat Ogin zou trekken naar een hondje wat voor dr stond, en opeens deed Ogin een paar stappen naar achteren en daar lag ik op mijn achterhoofd op het asvalt......gekke gewaarwording....je moet het zien dat twee teams aan het touwtrekken zijn, en een team laat de lijn los, dan vallen ze allemaal aan de andere kant op hun rug, mij dus ook gebeurd....hersensvhudding en vijf hevhtingen, tja....Ogin is een olifant.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Oh mijn vriend is overigens ook eens door Obi een relatief diepe sloot ingetrokken.. Dat was zijn "moment" met Obi. Heerlijke zomerdag iedereen bezig in de (voor)tuintjes, lekker wandelen met Obi langs de weilanden, de koetjes, paardjes en.. hertjes! Er stond ineens een  (wild) hertje aan de andere kant van de sloot en mijn vriend liep met Obi redelijk dicht aan de oever... Ik kan wel een sprongetje wagen dacht Obi.... 
En dan moet je nog terug naar huis als eendenkroos-duo.  "

Ook, jahahaha...loes zou deze verhalen moeten lezen.....nu krijg ik alleen maar kritiek...

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Nouja... ik ben ooit eens met Obi speur/man trailing lessen gaan volgen. Heerlijk met zo'n super-onhandige, mega-lange speurlijn. Tijdens één van die lessen ging het ook "wat minder goed". Obi's enthousiasme was echt niet te remmen, eigenlijk wilde hij gewoon 1000 dingen tegelijk. Nog voordat ze een persoonlijk voorwerp van iemand "verstopt" hadden was hij al zowat weg. Eigenlijk wou hij er gewoon direct achteraan. Maar hij moest gedwongen wachten als een bommetje wat op ontploffen stond. Ik bezig met die lijn, meter na meter pak ik in mijn handen, probeer het enigszins in één prop bij me te houden maar door de lengte lukte dat niet echt. Maar de langste helft hing nog op de grond bij mijn voeten. Toen werd er gezegd "vertrek maar met... Obi" en Obi die zijn naam al hoorde sprintte direct weg (godver Obi!) Ik was nog niet zo ver.....! Meter na meter rolde in een halve seconde van de hoop af die op de grond lag en ik zag in mijn laatste milliseconde dat mijn voet in de lus op het einde stond #@$(*@#$(!!! Toen ik het besefte werd ik al door Obi aan mijn voet horizontaal getrokken.  Als in een cartoon.. je ziet het en denkt bijna hardop *#@$(*@$ maar het is te laat. En doordat Obi zo hard rende duurde het wel een aantal meters voor hij stopte... Gelukkig niet echt bezeerd want het was op relatief zachte grond (lees: modder). Maar ik was nog nooit zo hard gevloerd door een hond. Nu vind ik het ergens wel grappig. Mijn kleren waren echt zo ontzettend smering het regende toen al dagen, (typisch Nederlandse zomer) en er was overal modder. Ik had echt 0,0 grip zelfs met geschikt schoeisel.  Ik moest nog in de auto naar huis etc. Obi heeft zijn hondenautodeken toen moeten delen met me,  anders zat de hele bekleding onder de modder.  "

Sorry maar ik zag het in beeld voor me en moest zo hard lachen.. embarassed

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Obi toch hahahaha......en ik maar denken dat een Engelse stafford lomp is.

 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Kletskousenhp-angel

 

Ik heb alles wel gelezen, maar onthouden is lastig.

 

Willemijn wat zal jij geschrokken zijn.

Vigo voelt zich blijkbaar beter.

 

En koning Obi was erg enthousiast

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Lig al in bed, zittend, moet nooit hoesten en nu wel, wat niet gaat....volgens het weer, hier geen sneeuw, kan ik morgen naar de sport, hoop ik.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Morgen ga ik het maar proberen om met de trein en bus zo lang te reizenhp-angel Ik hoop zo dat ik nog makkelijk thuis kom...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Morgen ga ik het maar proberen om met de trein en bus zo lang te reizen Ik hoop zo dat ik nog makkelijk thuis kom... "

Volg het weerbericht....

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Volg het weerbericht.... "

dat doe ik ook hoor. Maar word er niet echt wijs uit. De ene zegt dit en de andere zegt dat.

 

Ik moet van Castricum naar Heterenhp-angel

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Jullie kennen Ogin niet, ik heb ogen in mijn achterzak, ik zag de hond....blokkeren hielp niet, en nooit, ze gaat...en naar de huisarts geweest hoor, lading ibuprofen gehad...mijn hand/pols ontveld, en de aferen heel dik, maar met koelen is het al aardig weggetrokken...en nu gaat er nog veel meer zeer doen, hahaha..ik weet wat het is, gebroken ribben heb je weinig last van, ook ervaring mee, maar kneuzen, tja dat is pijnlijk...maar het gaat over hoor. "

Dat bedoel ik met ik ben blij dat Lenka maar 25 kilo weegt. Ik zie zo wat Ogin doet.  Trouwens Lenka doet dit niet enkel voor maar ook achter. Heerlijk voor de schouder.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" dat doe ik ook hoor. Maar word er niet echt wijs uit. De ene zegt dit en de andere zegt dat.
 
Ik moet van Castricum naar Heteren "

Heel veel treinen hebben een aangepaste dienstregeling of rijden niet.. Kijk de ns app. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Joepie code Oranje hier voor me morgen. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Doei slaap wel ik ben ermee weg.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Zo, weer terug van 't werken. 

Moest om half 4 beginnen, werd ik om kwart over twee gebeld, waar blijf je? Hadden ze mij niet doorgegeven dat mijn dienst veranderd washp-frusty. Ik was best even pissig en dat heb ik ook gezegd.

Maar heb wel een lekkere dienst gedraaid. 

 

Zo maar eens richting bed. Slaap lekker allemaal en voorzichtig op de weg morgen!

 

Willemijn, kijk uit dat je geen longontsteking krijgt. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Nog even vlug binnen wippen.

Pierke en iedereen die morgen de weg op moet  ,hopelijk niet te veel overlast,kom weer veilig thuis.

Willemijn hopelijk kan je vannacht een beetje slapen.

 

Vigo is uitgelaten,ligt nu te knorren ,hopelijk blijft hij rustig,hij heeft zijn druppeltjes weer gehad.

 

Welterusten iedereen.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Goedemorgen. Om half 5 ben ik opgestaan zodat de honden nog lekker konden wandelen.

Ik zit nu 20 minuten in de trein en om 9 uur kom ik aan op plaats van bestemming. Ik hou voor de terugweg gewoon het weer in de gaten en ga desnoods eerder naar huis als het toch te erg word.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Goed gedaan Lucia....desnoods vroeger weg naar huis.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

IAu au au....zegt genoeg....innocent    blijf een dag thuis van de sport, meer niet....mmmm bodypump even vergeten ook....wel met de beren naar de blauwe stad.....ze moeten toch uit.....en laat ogin loslopen.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"
 
Vigo is uitgelaten,ligt nu te knorren ,hopelijk blijft hij rustig,hij heeft zijn druppeltjes weer gehad.
 
Welterusten iedereen. "

Hopelijk helpt het....zou geweldig zijn toch.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Beren hebben geplast, maar willen nu eten...kost me moeite, moet ik overeind....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandSneeuw vanuit het zuiden

30 jan. 2019, 6:45 uur - Vandaag trekt een gebied met (natte) sneeuw langzaam vanuit het zuiden over het land. Regionaal valt een paar centimeter en daardoor wordt het glad. Tijdens sneeuwval ligt de temperatuur rond het vriespunt. De sneeuw trekt vanavond naar het noorden weg. Komende nacht klaart het op en vriest het licht. Komende dagen blijft het wisselvallig met kans op winterse neerslag.

 

pagina 47 van 51 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 4748 49 50 51
Volgende forumvraag: Kammen/vachtverzorging labradoodle
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^