Seizoenentopic, eindelijk winter....verhalen van onze vriend/vriendinnetjes wat ze zoal in het seizoen de winter beleven.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Chayenne, balen met die jas. Fijn dat ze een nieuwe sturen.

Ga eens met de oude jas naar een goede schoenmaker of kleermaker, misschien dat ze de rits wel kunnen maken. Heb je een nieuwe jas die je nog even kan bewaren en je 'oude' gerepareerd.

 

 

Puck is ook niet verzekerd een x aantal jaren terug toen ze fiks ziek was, heeft ze me wel 1500,- tot 2000,- gekost aan onderzoeken, dat was ik met 2-3 dagen kwijt. Ze wisten eerst gewoon niet wat het was. M'n eigen dierenarts heeft mij heen en weer gestuurd naar diverse dierenartsen hier in de buurt en steeds ging er iemand van hunzelf met me mee. Uiteindelijk bleek het dus giardia te wezen, maar toen kwam dat eigenlijk nog vrij weinig voor. Het heeft heel lang geduurd voordat puck weer de oude was.

 

Gelukkig had ik voor Puck gespaard, klein hondje, dat wil nog lukken. 

Verder niet echt noemenswaardige kosten. Castratie, tandjes schoonmaken en wat elementen verwijderen. Maar dat zijn kosten die nog wel gewoon te betalen zijn.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hoe is jullie dag verlopen ?   Bleu monday...vandaag, met spinning waren we maar met zijn drietjes, gelukkig ging de les door, ondanks dat de meeste bleu monday spinners thuis zijn gebleven.....uhhhh, ik zag sexspeeltjes voorbij komen, is het soms verwendag inplaats van bleu monday....!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Door de matige tot (vrij) krachtige zuidenwind stuift de sneeuw door de straten en ligt de gevoelstemperatuur rond -8. In het oosten en noordoosten blijft het tot het middaguur droog. In het zuidwesten valt dan natte sneeuw of tijdelijk wat regen bij 1-3 graden.       Tot het middaguur droog hier....als het waar is....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Mijn dag wel goed. Ik geloof niet zo in dat blue monday gedoe.

 

Hadden vergadering, moest notuleren. Vind dat altijd enorm moeilijk, luisteren naar iedereen en ook nog opschrijven. Maar het gaat steeds beter. 

Werk nadien gelijk de notulen uit en laat het een collega nalezen en evt iets corrigeren.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Even 4 pagina's bijgelezen phoe!

 

Hier niet verzekerd voor de hond,bestaat hier niet, jammer. 

 

Ik zou het ook doen maar ja...

 

Drieka wat is Hummer groooot!

 

Sylvia Freggle had inderdaad een lief snoetje!

 

Mijn keukenmachine is vandaag gekomen, ik ben er heel erg blij mee!

Zit een blender, gehakt maker en weet ik veel wat nog bij,super 

 

Ik kan het niet laten sealed

520120.jpg

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Samen met Kaylo voor zijn verjaardag lekker een lange wandeling gemaakt met zijn tweetjes! Hij vindt deze temperaturen een stuk aangenamer. We duimen voor een laagje sneeuw morgen hp-thumbsup

 

 

520118.jpg

 

520119.jpg

 

Mijn kippie hp-heart

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Halo iedereen

Sylvia wat een schattig lief snoetje. 

 

Hier geen last van blue Monday, ik kende het zelfs niet tot ik het hier las. Het was leuk op het werk, collega's waren goed gezind en er veel gelachen. Dus niets blue. Mijn treinen waren op tijd. De zon scheen. 

 

Ruby een tip van iemand die dat wekelijks 1 à 2 keer mag doen. Rechtstreeks op een laptop intikken, dat gaat sneller kan je meer noteren en nadien moet je enkel je zinnen bijwerken. Tweede tip, hoe meer je het doet hoe beter je wordt, en hoe beter je wordt hoe meer je het moet doen hahahaha

 

Mila gefeliciteerd. 

 

Een verzekering hebben wij ook niet voor Lenka. Bestaat dat in België, ik zou het niet weten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nicole, dat wordt dan weer een lekkere appeltaart, perentaart.....smile        Mila wat een geweldige fotoos..hp-thumbsup

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Bedankt voor de tip Pierke, helaas zitten we op een buitenlocatie waardoor de laptop niet altijd werkt. We hebben internet nodig om in te loggen, maar het is dikke vette rommel wat internet betreft.

 

Daarnaast schrijf ik ook liever eerst met pen en papier. 

 

Merk wel dat ik er beter in word nu. Vind het niet leuk om te doen, maar goed, er zijn wel eens dingen die niet leuk zijn en toch gedaan moeten worden haha.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Geen idee Pierke, maar verzekeren moet je nu maar niet meer doen, dat zou een dure maandPremie worden, hoe ouder hoe duurder, als men op oudere leeftijd een hond gaat verzekeren, het goedkoopst is een pup die meegroeit met de maandPremie bij het ouder worden.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Sylvia pracht snoetje van je lieve witte mannekehp-heart

 

Nicole wat een handig apparaat. Snap dat je blij bent ermee.

 

Vandaag in het bos een ouder echtpaar die met hun auto naarst de mijne geparkeerd staan. Stonden vol ongeloof te kijken na mijn wit monster. Ze vonden haar prachtig en dachten dat ze een witte husky was. Hadden ze nog nooit gezien een witte herder haha. En zoo mooi wit. Of ik haar elke week moest wassen. Ikke eum de laatste keer is meer dan 1 jaar geleden dat ze voor een show een keer is gewassen. Haha altijd geweldig die reacties. En je moet de mensen dan zien kijken als je zegt dat je ze nooit wast. Die snappen niet dat ze dan zoo wit is nog. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Willemijn geen last van bleu monday gehad. Lekker gewerkt. Veel gedaan. Was al om 5 uur op vanochtend en aan de wandel. En nu lekker voor de tv. Heb het verdiend haha.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Oooh, ben rtvoost aan t kijken. Beelden van mensen die op echt natuurijs schaatsen. Zo prachtig. Doet me denken aan vroeger, zelf ook op kanalen geschaatst toen ik klein was.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ruby.....Hier vanavond in Haaksbergen de marathon op natuurijs.....kijken........Payricia ja dat heb je nu wel verdiend hoor, lekker benen omhoog en marathon kijken......

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

" Goede morgen.
Ik ben vanmorgen vroeg opgestaan om de super bloedmaan te fotograferen en ik had bedacht om dit samen met mijn schoondochter tussen de weilanden te gaan doen. Helaas werkten beide mijn camera's niet mee waardoor de foto's die ik in gedachten had niets zijn geworden, over zes jaar maar weer eens proberen. Onderstaande foto's heb ik o.a. vanuit mijn slaapkamerraam gemaakt.
Maar het was heerlijk om zo vroeg buiten te zijn, na een kop koffie om weer warm te worden ben ik met Balou op pad gegaan. 


Super bloedmaan.

Ik heb geluk gehad dat ik het heb kunnen zien, vlak nadat de maan weer redelijk normaal was kwam bewolking opzetten.

Bewolking. "

Nou Marga, ik vind de foto's super gelukt hoor! Toppie!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Het is al koud, net onder nul, maar niet zo erg als gisterenavond.....beren hebben gegeten en liggen plat, straks gaan ze nog wel even uit....

honden page profiel Renée met TroyRenée met Troy 3 doggies

honden foto van Renée met Troy

Zo, nu pas even de tijd gevonden om hier even te komen kijken. Vandaag school gehad, vanmiddag een uurtje naar huis voor Troy. Om kwart over 16 thuisgekomen en meteen gaan wandelen met puppy. Kwam een paar loslopende honden tegen, was maar 1 man die zijn 2 honden voor me aanlijnde. Mijne loopt niet los, het mag daar niet en is niet veilig om los te lopen. Troy heeft nu weer zijn drukke uurtjes. Zo meteen even douchen en daarna misschien nog wat voor school doen. Morgen toets wiskunde. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Lisa, mooi dat je er weer bent, hoe gaat het met je, ga je nog gauw je vriendjes, de honden ontmoeten, of zit dat er even niet in ? "

Met mij gaat het goed Willemijn!

Het is nu wel even heel hectisch in mijn privé leven waardoor hier bv meelezen/ reageren niet echt gaat.

Alles ook goed met jou en de meiden?

 

Helaas zit het er niet echt in de komende tijd om Arran en Aedon te zien. Geen idee wanneer dat weer kan

 

Nu even rustig alles bij lezen haha

 

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

" Hier zijn ze niet verzekerd, ook de paarden zijn nooit verzekerd geweest,  maar ook geluk gehad dat er nog nooit grote kostenposten zijn geweest.
Willemijn, met Ogin heb jij dat goed voorzien, om haar wel te verzekeren!
 
Hier nog een paar foto's van Freggle zijn hoofd, hij had zo'n lief koppie!
Het lijkt me wel mooi om tzt een schilderij van hem te laten maken of zoiets, als aandenken.
   "

Hoi Sylvia. Je bent nu in die fase van verwerking gekomen dat je er iets mee wilt doen voor later. Dat is een goed teken. Geniet ervan, klinkt gek maar ik heb het wel zo ervaren. En doe wat je voelt je moet doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Zo, nu pas even de tijd gevonden om hier even te komen kijken. Vandaag school gehad, vanmiddag een uurtje naar huis voor Troy. Om kwart over 16 thuisgekomen en meteen gaan wandelen met puppy. Kwam een paar loslopende honden tegen, was maar 1 man die zijn 2 honden voor me aanlijnde. Mijne loopt niet los, het mag daar niet en is niet veilig om los te lopen. Troy heeft nu weer zijn drukke uurtjes. Zo meteen even douchen en daarna misschien nog wat voor school doen. Morgen toets wiskunde.  "

Dat is een aardige man.....ik zou mijn honden ook niet loslaten op niet veilige plekken hoor, veiligheid voor alles....morgen wiskunde toets, een moeilijke, morgen heel veel succes, je kan het.smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Met mij gaat het goed Willemijn!
Het is nu wel even heel hectisch in mijn privé leven waardoor hier bv meelezen/ reageren niet echt gaat.
Alles ook goed met jou en de meiden?
 
Helaas zit het er niet echt in de komende tijd om Arran en Aedon te zien. Geen idee wanneer dat weer kan
 
Nu even rustig alles bij lezen haha
  "

Rustig aan jij, als het niet kan dan laters....misschien voorjaar met je vriendjes....en hier alles goed..Lief dat je dat vraagt...Met Bams ongelooflijk, en Ogin is net weer voor de allergenen injecties geweest, we zitten op de helft, komt zeker goed....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ruby.....Hier vanavond in Haaksbergen de marathon op natuurijs.....kijken........Payricia ja dat heb je nu wel verdiend hoor, lekker benen omhoog en marathon kijken...... "

Ben uiteraard rtvoost aan het volgen. Heerlijk die beelden!

 

https://www.tubantia.nl/binnenland/morgen-code-geel-problemen-verwacht-door-sneeuw~a5d5871a/

 

Voor degenen die met openbaar vervoer moeten morgen ... 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Ben uiteraard rtvoost aan het volgen. Heerlijk die beelden!
 
https://www.tubantia.nl/binnenland/morgen-code-geel-problemen-verwacht-door-sneeuw~a5d5871a/
 
Voor degenen die met openbaar vervoer moeten morgen ...  "

Als ik de kaarten bekijk zal ik net voor de sneeuw op het werk zijn. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Ik heb late dienst morgen dus mag er precies door wanneer het sneeuwt.  Maar ben toch blij een paar jaar geleden winterbanden gekocht te hebben. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Ik heb late dienst morgen dus mag er precies door wanneer het sneeuwt.  Maar ben toch blij een paar jaar geleden winterbanden gekocht te hebben.  "

Shit. Dat is pech. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Wees voorzichtig, patricia, ik hoop op tijd thuis te zijn, eerst teainen, en met de honden nog met de auto, na twaalven ben ik thuis, hoop dat het nog goed te doen is.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Veel Sucses morgen Troy! Wiskunde bah vond het verschrikkelijk wiskunde.

 

Nu speel ik skibo met mama en papa en dolci ligt lekker op der bot te kauwen paarden onderbeen. Net uit geweest der laatste ronde.

 

Vanavond weer lekker samen in bed knuffelen morgen les van 12.45 tot 17.00 bah en interview met mijn mentor voor keuzedeel.

Morgen ochtend nog even lekker met dolcinea wandelen voor ik school heb. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Veel Sucses morgen Troy! Wiskunde bah vond het verschrikkelijk wiskunde.
 
Nu speel ik skibo met mama en papa en dolci ligt lekker op der bot te kauwen paarden onderbeen. Net uit geweest der laatste ronde.
 
Vanavond weer lekker samen in bed knuffelen morgen les van 12.45 tot 17.00 bah en interview met mijn mentor voor keuzedeel.
Morgen ochtend nog even lekker met dolcinea wandelen voor ik school heb.  "

Wat is skibo ? En wat gezellig samen, met je mams en paps....saamhorigheid, heb je nodig jij...smile

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Veel Sucses morgen Troy! Wiskunde bah vond het verschrikkelijk wiskunde.
 
Nu speel ik skibo met mama en papa en dolci ligt lekker op der bot te kauwen paarden onderbeen. Net uit geweest der laatste ronde.
 
Vanavond weer lekker samen in bed knuffelen morgen les van 12.45 tot 17.00 bah en interview met mijn mentor voor keuzedeel.
Morgen ochtend nog even lekker met dolcinea wandelen voor ik school heb.  "

Een rustige avond zal deugd doen. Hoop voor je geen problemen met het openbaar vervoer morgen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Als ik de kaarten bekijk zal ik net voor de sneeuw op het werk zijn.  "

Bij jou zal het eerder zijn dan hier.

pagina 14 van 51 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1415 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Volgende forumvraag: Kammen/vachtverzorging labradoodle
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^