Pension

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JolienJolien

Rino is op dit moment 20weken en maandag wordt ik ingeleid (41weken zwanger). We hebben et dus voor gekozen om hem een nachtje en dag naar een hondenhotel te doen. We zijn daarnet op bezoek geweest en zag er echt super uit. Nu ben ik wat bang dat hij er stress zal hebben,kwaad zal zijn op ons,... iemand ervaring? Tips?

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Het heeft je een goed gevoel gegeven , je bent wezen kijken toch, zie het als een logeerpartijtje voor je jonge hond, ook je hond zal het er fijn hebben, en ze zullen echt goed voor jouw hondje daar zijn, het is geen vakantietijd, en hebben dan ook alle tijd voor je hond...en als die terug komt, heel blij natuurlijk, en betrek je hond bij alles van de nieuwe huisgenoot, een hond is nimmer kwaad op zijn baas.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Kwaad zal hij niet zijn hoor, dat kennen honden niet echt. Stress zal hij misschien wel hebben, maar dat zal hij ook hebben als er een familielid komt oppassen.. dus komt allemaal goed. Succes!!  

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Hoi. Als je hem thuis laat geeft dat voor de hond ook stress,, hoe lang moet hij alleen zijn, de nervositeit van te voren , voor je weggaat, jullie stress als het lang gaat duren...is de hond  niet te lang thuis, lukt het met de oppas enzv. enzv. Hij is 20 weken, snel gezegd 4,5 maand oud, zie het als een goede ervaring voor je hond, even een dag en nachtje wennen in een pension. Later moet hij er wellicht ook wel eens langer heen. Als hij thuis komt is er eea veranderd, maar hij komt THUIS dus dat alleen is al fijn, de verandering neemt hij dan op de koop toe.

 Succes en sterkte! Laat je weten hoe het gegaan is.

honden page profiel JolienJolien

Mijn vriend is ondertussen onderweg naar het hotel. Ikzelf ben niet mee omdat ik dat te moeilijk vind en denk dat ik dit dan 'overzet' op hem. 

Normaal moesten we hem enkel een T-shirt van ons meegeven maar heb toch ook een dekentje meegegeven. Hij is het gewoon om echt in een bench met dekens te slapen en daar zal het in een plastieke mand zijn... Ik weet dat het misschien allemaal belachelijk klinkt en dat ik waarschijnlijk meer last heb van het feit dat hij even weg is dan hijzelf.

Na de geboorte gaat mijn vriend hem halen en heeft hij ook nog een paar dagen alleen thuis voordat ik zelf thuiskom met de baby. Op die manier komt hij eerst zelf rustig thuis in zijn vertrouwde omgeving. 

We gaan hem dan ook elke dag aan de kleren van de baby laten ruiken dat hij de geur al kent voordat ik ermee thuiskom.

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Sterkte met wat je te wachten staat, spannend, Jolien.

Wat betreft een dekentje of een T-shirt meegeven aan de hond : in pensions draait de wasmachine de hele dag. Er gebeuren wel eens ongelukjes in kennels. Dan wordt er een schone deken in de kennel gelegd.

Het kan best zijn dat jouw deken zoekraakt en dan ben je hem kwijt. Een T-shirt of handdoekje met je geur is niet zo erg om kwijt te raken.

Succes met je bevalling!

 

 

 

Volgende forumvraag: Mijn pup eet slecht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^