Comfy cone

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesLoes

honden foto van Loes

Afgelopen vrijdag is mijn hond geopereerd aan zijn achterpoot, net boven zijn voetzool. Overdag blijft hij heel goed van de wond af maar omdat er veel spanning op de wond zit mag hij er echt niet aan komen. ‘S nachts moet hij helaas dus een kraag om. Nu hebben wij de standaard plastic kraag maar mijn anders zo rustige hond wordt hier erg nerveus van en blijft de hele nacht wakker. Wij dus ook :(

 

Nu heb ik veel goeds gelezen over de Comfy Cone en dat honden daar makkelijker mee kunnen liggen. Heeft er iemand toevallig nog eentje liggen die wij voor een leuk prijsje kunnen overnemen? Anders bestel ik er eentje voor negen uur vanavond. In de maat xxl voor grote honden. 

 

Groetjes,

L&R

honden page profiel LoesLoes

honden foto van Loes

Ik zie trouwens dat ik op de telefoon nog via mijn oude profiel werk welke niet meer actief is. Ik zal later vanochtend via de computer inloggen, dan kunnen jullie zien dat ik echt mijzelf ben ;)

L&R

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Ik heb ook een comfy cone gebruikt voor Luna toen ze gesteriliseerd was. Lekker zacht en ze kon er gewoon prima mee slapen. Alleen is de mijne te klein vrees ik, volgens mij een M, want Luna is maar een klein labje.. Maar als advies: zeker doen, altijd beter dan zo'n harde plastic kap. Ze zijn toch al zo zielig als ze net geopereerd zijn.. 

honden page profiel L&RL&R

honden foto van L&R

Dank je wel voor jouw antwoord. Ik heb hem vanmiddag al besteld en we gaan het inderdaad gewoon proberen. Ik zal laten weten hoe het gegaan is voor het geval iemand anders is geïnteresseerd in de kap.

Volgende forumvraag: Puur Spondy aangeboden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^