Piepen of om aandacht vragen stoppen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel baasjeplutobaasjepluto

Onze hond van 8jaar (die we nog maar twee jaar hebben ) .Piept om om aandacht te vragen mijn vader en moeder reageren vaak door te aaien.Als ik dan corigeer stopt hij noet en word alsnog geaaid wat te doen?

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Ik heb hier ook zo ééntje lopen.

Is claimgedrag,niet op reageren naar zijn plaats sturen en zeker niet toespreken of aaien anders bevestigd je zijn slecht gedrag maar.

Is af en toe hoogst irritant,hij doet het hier ook als er visite is,probeert dan altijd mijn aandacht op te eisen,hup naar je mand jij....

Denk dat je moet beginnen met je ouders op te voeden,succes ermeewink

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Heel herkenbaar! Ik probeer het nu voor te zijn. Daarnet was hij al aan het rond dartelen, ik wist het zou komen... Ik heb dan even met hem gespeeld, wat oefeningen gedaan enz, hem aandacht gegeven dus en intussen slaapt hij in zijn mandje

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Tika heeft daar ook een handje van... maar die gaat dan keihard staan blaffen voor je neus. Ik negeer het of loop weg hp-angel Het wordt nu wel minder maar het kwartje is nog niet volledig gevallen

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Claimers, hihi.....smile   hier andersom....surprised

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Claimers, hihi.....   hier andersom.... "

Jij piept als je bamse wil aaien? tongue-out

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

" Tika heeft daar ook een handje van... maar die gaat dan keihard staan blaffen voor je neus. Ik negeer het of loop weg  Het wordt nu wel minder maar het kwartje is nog niet volledig gevallen "

Haha, bij ons is er ruimte om achter de zetel langs te gaan en Raiko springt dan op de achterkant van de zetel met zijn voorpoten en blaft dan in je oor yell

honden page profiel SRMSRM

" Onze hond van 8jaar (die we nog maar twee jaar hebben ) .Piept om om aandacht te vragen mijn vader en moeder reageren vaak door te aaien.Als ik dan corigeer stopt hij noet en word alsnog geaaid wat te doen? "

Niet meer corrigeren: ten eerste werkt je correctie niet en ten tweede is het gewoon niet eerlijk naar de hond toe als de één corrigeert en de ander direct daarna beloont.

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Haha, bij ons is er ruimte om achter de zetel langs te gaan en Raiko springt dan op de achterkant van de zetel met zijn voorpoten en blaft dan in je oor  "

oh boef! haha. Moet zeggen dat ik het negeren ook echt heel moeilijk vind.. Tika heeft zo'n onwijs harde en schelle blaf.. het scheelt echt dat mijn buren maar 15% van het jaar in Nederland verblijven.. anders hadden we daar denk ik wel klachten overgehad. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Jij piept als je bamse wil aaien?  "

Hihi......zoiets, hahaha......

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Niet meer corrigeren: ten eerste werkt je correctie niet en ten tweede is het gewoon niet eerlijk naar de hond toe als de één corrigeert en de ander direct daarna beloont. "

Dit ben ik wel met je eens, de hond weet niet meer waar hij aan toe is gewoon 1 lijn trekken.

Volgende forumvraag: Oudere hond aport leren.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^