Seizoenentopic....de winter, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes, wat ze zoal beleven buiten en binnen in de in de winter.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

wat was er ookalweer gebeurt?
ik ben t vergeten trug te lezen als je het had getyptinnocent

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Willemijn,gelijk heb je. Internet eraf,lekker samen met je beren tv. kijken en even ontspannen.

Ik ga de boel ook afsluiten.

Voor jou een rustige nacht maar daar vertrouw ik wel op.

 

Lieve mensen nog een fijne avond en welterusten voor degene die straks gaan slapen.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Fijn willemijn dat het met beide beren goed is gegaan :) nu lekker rusten en verwennen. 

 

Ik hang/lig op de bank. Gaat beter wel besloten om morgen nog thuis te blijven. Vrijdag kijk ik even....vind het ook rottig dat ze steeds mijn patienten moeten verzetten of vervangen moeten zoeken. Ik behandel mijn patienten ook liever zelf. 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Willemijn wat fijn dat alles goed is gegaan en een lieve foto!

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Fijn dat het met de meiden goed gaat Willemijn. 

 

Inmiddels thuis nieuwe telefoons voor mama en papa ingesteld en morgen me pakketjes openen. 

 

Voor nu slaaplekker allemaal! smile

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Willemijn hoop op rustige nacht. 

 

Na wat vertraging zijn Scott en shaunnie rond 21.15 hier. 

Eerst lekker hier genieten en eind februari ga ik weekendje naar hun ... 2019 begint goed.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hoera , Bams loopt weer gewoon....kiss kiss  narcose gaat er vliegensvlug uit...ze kwam naar me toe lopend, zonder te waggelen, hahahaha......en liep daarna lekker naar de keuken om uit gelaten te worden....wauw gaat goed,....was gisteren heel bezorgd, ze was doodmoe en kon in het geheel niet lopen, uit de auto tillen heeft een half uur geduurd, heb haar er uitgerold op een gegeven moment en daar lag ze in het gras, gelukkig was er een sportman die me kwam helpen, mat eronder en zo naar binnen gesleept, ja een zak zout van 75 kilo die niet meegeeft......wilde het hier niet zo neer zetten, en jullie niet bezorgd maken, maar o wat ben ik blij, het gaat goed met dr....wat is ze toch een sterke griet....smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Zo ongelooflijk, allebei blote grote buiken, hebben ze het ook niet warm meer.....vandaag wandelen aan de lijn, een dagje en dan mogen ze weer gaan.....en gaan we weer tot de orde van de dag, zal een rare gewaarwording zijn niet meer loops, de datums kunnnen de kliko in......straks beiden lekker eten.....Aan ogin kon ik gisteren avond al niets meer merken, die is heel snel opgeknapt......en die gaaat straks wel een rustiger wandelingmaken aan de lijn....Bams mag een snuffelsessie doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Weerpraatje.  embarassed     

WeerberichtNederlandWolkenvelden, lichte buien

3 jan. 2019, 0:00 uur - Het is wisselend bewolkt en er trekken enkele lichte regenbuien over het land. In de loop van de dag wordt het overwegend droog. Komende dagen is er vrij veel bewolking. In het weekend is kans op een beetje regen en is het met 7-9 graden vrij zacht. Na het weekend wordt het een paar graden minder zacht. Wel blijft kans op een beetje regen en bewolking.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heerllijk,Jeanine dat ze er zijn.....en jij Chayenne weer in je eigen bedje....Luccia, jij alles weer okee met je ? Weet zeker dat ik jullie duimen nodig gehad hebt....alles achter de rug, geen angst meer om Bams.....

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

" Hoera , Bams loopt weer gewoon....   narcose gaat er vliegensvlug uit...ze kwam naar me toe lopend, zonder te waggelen, hahahaha......en liep daarna lekker naar de keuken om uit gelaten te worden....wauw gaat goed,.... "

Superhp-thumbsup

honden page profiel IngeborgIngeborg 3 doggies

honden foto van Ingeborg

" Hoera , Bams loopt weer gewoon....   narcose gaat er vliegensvlug uit...ze kwam naar me toe lopend, zonder te waggelen, hahahaha......en liep daarna lekker naar de keuken om uit gelaten te worden....wauw gaat goed,....was gisteren heel bezorgd, ze was doodmoe en kon in het geheel niet lopen, uit de auto tillen heeft een half uur geduurd, heb haar er uitgerold op een gegeven moment en daar lag ze in het gras, gelukkig was er een sportman die me kwam helpen, mat eronder en zo naar binnen gesleept, ja een zak zout van 75 kilo die niet meegeeft......wilde het hier niet zo neer zetten, en jullie niet bezorgd maken, maar o wat ben ik blij, het gaat goed met dr....wat is ze toch een sterke griet.... "

Wat een super goed nieuws. Merkte gisteren aan je berichtjes wel dat je nog ergens mee zat. Fijn dat je je nu ook echt geen zorgen meer hoeft te maken over Bams. Nu weer gewoon volop genieten van je meiden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Wat een super goed nieuws. Merkte gisteren aan je berichtjes wel dat je nog ergens mee zat. Fijn dat je je nu ook echt geen zorgen meer hoeft te maken over Bams. Nu weer gewoon volop genieten van je meiden. "

Er zijn meerderen die het tussen de regels gelezen hebben embarassed, wilde jullie niet ongerust maken, het gaat nu echt goed met Bams, ik hou haar vandaag een dagje rustig, op de terugweg heeft ze met haar achterpoot knel gezeten in de auto, heeft lang geduurd eer ik haar er uit had, ze gaf niet mee niets, en uiteindelijk kon ik haar rollend uit de auto krijgen, daarna heb ik hulp gevraagd..........ik zie dat ze wat mankt, maar niets om me ongerust over te maken, knel gezeten heb ik gezien.....komt zeker goed, ze is tierig en gaat zelf naar buiten, heeft goed gegeten.....

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Super dat Bams ook weer loopt, gelukkig maar dat er een sportman langskwam om je te helpen. Mowgli had een buikwond (laparoscopisch werd bij honden nog niet gedaan) toen ik haar liet steriliseren ze had er de eerste dagen wel last van, fijn voor de honden dat het nu ook op deze manier kan worden gedaan.

 

De hondjes zijn uit geweest, het regende maar inmiddels is het weer droog. Het is kaal maar opgeruimd nu de kerstversieringen en de boom weer naar boven zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

519510.jpg     Buik van Ogin, twee gaatjes, geen hechtingen.....

honden page profiel IngeborgIngeborg 3 doggies

honden foto van Ingeborg

Hoe heb je haar dan in de auto gekregen? Vervelend dat ze klem heeft gezeten. Het manke zal dan vast na een dagje een stuk minder of over zijn.

honden page profiel IngeborgIngeborg 3 doggies

honden foto van Ingeborg

"      Buik van Ogin, twee gaatjes, geen hechtingen..... "

Dat ziet er heel netjes uit. Fijn dat het zo kan tegenwoordig.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Er zijn meerderen die het tussen de regels gelezen hebben , wilde jullie niet ongerust maken, het gaat nu echt goed met Bams, ik hou haar vandaag een dagje rustig, op de terugweg heeft ze met haar achterpoot knel gezeten in de auto, heeft lang geduurd eer ik haar er uit had, ze gaf niet mee niets, en uiteindelijk kon ik haar rollend uit de auto krijgen, daarna heb ik hulp gevraagd..........ik zie dat ze wat mankt, maar niets om me ongerust over te maken, knel gezeten heb ik gezien.....komt zeker goed, ze is tierig en gaat zelf naar buiten, heeft goed gegeten..... "

Vervelend dat ze heeft klem gelegen maar fijn dat het verder goed gaat, hopelijk mankt ze snel niet meer het zullen waarschijnlijk de spieren zijn.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen,

 

Werd wakkergemaakt door een dolcinea die me kusjes ging geven haha. 

 

Dus maar hup eruit inmiddels al buiten geweest en gegeten.

Nu zelf even zitten en yogi drinken en dan zometeen nog 3 pakketjes openen en spullen van vakantie opruimen.  Gister 1 pakketje opengemaakt met haarverf en nieuw parfum maar die parfum ruimt lekker zeg jeetje. 

 

Straks even mama helpen met der telefoon nog en me haar verven. En vanavond m'n tatoo zetten eindelijk!

 

Vanmiddag een lekkere lange wandeling met dolci maken.

 

Fijne dag allemaal! 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Goedemorgen!

 

Willemijn duo er dat de beren zo snel herstellen! Jammer dat Bams klem heeft gezeten. Hopelijk is ze na een dagje rust weer helemaal beter!

 

Ik zit lekker Dogs te kijken op Netflix. Echt een geweldige seriehp-heart o en dat intro liedje, zo mooihp-heart

 

Straks heb ik afgesproken met een vriendin. Dan gaan we ook lekker lunchen.

 

Een hele fijne dag iedereen!!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Balen Willemijn dat Bamse vast heeft gezeten. Zullen wellicht de spieren zijn, geef het een paar dagen de tijd. Gaat vast weer over.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Fijn dat het goed gaat Willemijn...ik had het ook wel tussen de regels gelezen maar ik was heel laat thuis,op stap geweest met vriendinnensealed

 

Dat je haar niet een nachtje daar hebt gelaten ipv alleen met hun te slepen,thuis is zeker vertrouwder maar jij bent ook maar een mens,goed bedoeld hoor!laughing

 

Anyway alles gaat gelukkig goed,dikke knuf voor ze!

 

Hier regent het,vanmorgen een klein plasrondje gedaan want het goot.

Vanaf morgen wordt het heel erg koud,--7 'snachts en kan het zelfs gaan sneeuwen bij mij brrrrrrrrrrrrrrrrrr

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Dat zijn de goede berichten Willemijn.

Wat je auto betreft ik zou die autobank er weer uithalen tot de volgende keuring over 2 jaar,oké het kost 70 euro om die bank terug te plaatsen maar dat zou ik er voor over hebben,het gemak voor jezelf en de honden.

 

Lucia hoe gaat het met Lizzy?

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Super dat Bams ook weer loopt, gelukkig maar dat er een sportman langskwam om je te helpen. Mowgli had een buikwond (laparoscopisch werd bij honden nog niet gedaan) toen ik haar liet steriliseren ze had er de eerste dagen wel last van, fijn voor de honden dat het nu ook op deze manier kan worden gedaan.
 
De hondjes zijn uit geweest, het regende maar inmiddels is het weer droog. Het is kaal maar opgeruimd nu de kerstversieringen en de boom weer naar boven zijn. "

Laparoscopie, mag de hond geen complicaties hebben zoals een baarmoederontsteking.....ze moeten in weze een gezonde baarmoeder hebben anders kan die er niet uit met een laparoscopie, dan moet het op de oude manier gedaan worden...de baarmoeder blijft zitten bij een laparoscopie, en pas na twee maanden is die verschrompeld, alleen de eileiders worden eruit gehaald, meer niet.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Fijn om te horen Willemijnhp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hoe heb je haar dan in de auto gekregen? Vervelend dat ze klem heeft gezeten. Het manke zal dan vast na een dagje een stuk minder of over zijn. "

Met vier man.....en thuis was ik alleen....vandaar de rugleuningen gaan er weer uit....anders kunnen ze samen niet meer mee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Goed gewandeld met Ogin, was gelukkig nog droog, we kwamen bij de auto en het begon te stortregenen...ik moest me wel bedwingen om haar niet los te gooien, je merkt niets aan Ogin, maar ze moet echt een dag aan de lijn.

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Goedemorgen allen Willemijn fijn dat het goed gaat met bamse en ogin rustig aan verder 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Met Bams komt het goed......de leuningen gaan er morgen uit...de vlonder gaat niet meer terug, ze liggen dan wat lager en is wat veiliger dan dat ze zo hoog zitten, bij zooplus vandaag een nieuwe hoes besteld...de leuningen mogen eruit, ben vanochtend even naar de garage geweest, auto goed gekeurd en doorgegeven, de aansluitingen van de gordels moeten blijven zitten dan is er geen probleem, de zitting blijft zitten daarachter wat zachte dekens tot her gelijk is en daarover de nieuwe hoes, zo kunnen ze er weer samen in.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

QNicole....er zou op afstand standby zijn, dus liever naar huis......Nadine alles goed met jou,  ? Ruby gaat het al beter met jou ? Lucy hoe is het met jou en hoe is het met Lizzy gegaan met de oudejaarsnacht, en hoe is het met jouzelf...Liza, jij weer naar je eigen huis....je hebt je maatjes weer even gezien.....Chayenne je bent verwent lees ik...

pagina 42 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 4243 44 45 46 47
Volgende forumvraag: Groeistilstand
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^