Eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel trixie bullyx/buldogxltrixie bullyx/buldogxl

honden foto van trixie bullyx/buldogxl

Ik heb een puppy van bijna 3 maandjes ze is al goed aan het groeien maar vroeg me af hoeveel ik haar mag geven van brokken ? Ik geef haar nu 3x 110g per dag want op de zak staat het ingewikkeld uitgelegd. Hoe kan ik nu weten hoeveel ze gaat wegen als ze volwassen is ?  

Ras en foto zie je op mijn pagina .

honden page profiel ElianeEliane

Geef je geen puppy voeding?

honden page profiel trixie bullyx/buldogxltrixie bullyx/buldogxl

honden foto van trixie bullyx/buldogxl

Jawel het is royal canin voor pups maar op de zak staat hun maand en volwassen gewicht en geraak er niet goed wijs uit ze is niet mager en niet dik maar ze is nog maar 3 weekjes bij ons .

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

table%20nutrition%20(2).png

Deze afbeelding is voor mini pups

Jouw hond zal ergens tussen de 30 en de 40kg wegen als ze volwassen is. Enig idee hoeveel de mama weegt?

Dus dan ga je zien op de linkse kolom bij 30 - 40 kg. Dan volg je die lijn naar de kolom van leeftijd. Dus 3 maanden of 12 weken, waar dan de juiste hoeveelheid staat vermeld. De opgegeven hoeveelheid zou normaal een dagtotaal moeten zijn. Dat deel je dan door 3. En zo weet je dan hoeveel haar te geven per maaltijd.

Eten geven doe je ook wel met jouw ogen. Heb je een heel energieke hond en is die wat naar de magere kant? Dan kan je een beetje bijgeven....of heb je er eentje dat liever lui is dan moe tongue-out en een mooi speklaagje dan geef je best wat minder

Volgende forumvraag: Pup 8 maand blaft tegen schaduwen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^