Kerstcadeautjes voor de hond(en)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Ik vond het wel een leuk onderwerp om even te peilen wat andere doen... 

Zijn er meer mensen waar er ook een cadeau onder de kerstboom ligt voor de hond (en/of andere dieren)?

 

Ikzelf heb dit jaar bedacht om een leuke halsband te geven aan de hond van mijn moeder, een kussenhoes met naam voor de hond van m'n schoonouders, een goede flexibele meterlijn voor wolf voor trainen/toetsing maar voor joy ben ik nog inspiratieloos! (de katten krijgen dit jaar een nieuwe kattenbak) 

 

Ik ben erg benieuwd of er meer mensen zijn die ook de huisdieren erbij betrekken haha. 

honden page profiel Chan & JokerChan & Joker

honden foto van Chan & Joker

Onze hond krijgt een nieuwe halsband, en een lekkere winterjas  en iets te kauwen.

De katten krijgen ook iets lekkers en een nieuwe hangmat voor aan de kachel

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Jup! Tika krijgt in ieder geval een jolly egg. En misschien een roze badjas hp-angel Voor Kaylo weet ik het nog niet zo goed. Met speelgoed maak je hem niet echt blij, maar door zijn alvleesklier mag hij niet zomaar alle snacks hebben. Dus mocht iemand nog een goed idee hebben... Hij heeft net een nieuwe halsband en we hebben echt 100 riemen.. Ik haal wel nog zo'n speeltje zonder vulling met piepers, die vindt hij altijd wel leuk. En verder nog maar even bedenken. De katten krijgen een nieuw mandje :) 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik doe niet aan cadeautjes met kerst, de kleinkinderen zijn nog klein wij doen aan Sinterklaas. Lotus is vlak voor de kerst jarig die dag worden ze wel alle drie (kat meegerekend) verwent.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

De hond van m'n schoonouders is nog in de groei (labrador) dus in wou niet met een riem of tuig ofzo aankomen omdat ie daaruit groeit. Vandaar dat ik een kussenhoes heel leuk vond. Wel dan een mooie grote maat (120x80 ofzo) zonder vulling. Ze hebben nu nog een bench staan, als die dan straks weg is kunnen ze zelf vulling erin doen en neerleggen. Is dat ook niet iets voor kaylo? Een nieuw kussen/bed/hoes voor om z'n huidige plek? 

 

Leuk om te lezen dat meerdere dat doen, word hier alleen maar raar aangekeken dat ik ook voor de dieren wat onder de boom leg. Wij zijn begonnen met kleine snack pakketjes voor elkaar maar dit jaar krijgen de honden ook wat van onze ouders hahaha.

honden page profiel LolaLola

Wij deden altijd een snuffelbox voor beide honden onder de kerstboom. Dit jaar krijgen ze denk ik gewoon een lekker bot, lekkere avond maaltijd en iets van een nieuw speeltje of riem denk ik. Ben er ook nog niet helemaal over uit.

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Hier krijgen de diertjes normaal niets, behalve een lekker snoepje of kluifje. Ze krijgen al zoveel tijdens de rest van het jaar. 

 

Maar dit jaar moest ik aan een bepaald bedrag komen op Bol.com om gratis verzendkosten te krijgen bij het bestellen van een cadeautje voor mijn man, dus ik heb voor ons hondje nog een knuffeldoekje mee besteld. Ik vond het er zo schattig uitzien. 

 

En toen moest ik bestellen op Zooplus en kreeg je een gratis Sinterklaasspeeltje, dus nu krijgt ze ook nog een Sinterklaascadeautje surprised

 

De 2 katten krijgen hier wel niets. Die hebben al zo énorm veel speelgoed, terwijl ze eigenlijk niet zoveel meer spelen (zijn al wat ouder). Daarbij heb ik al meer dan 1000 euro uitgegeven aan dierenartsbezoeken en andere (noodzakelijke) spulletjes voor de katjes de voorbije maanden, dus die zullen het daar even moeten mee doen hp-wink

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Hier krijgen de honden een Kerstmaaltijd van Renske.

Daarnaast hebben ze hun ‘voerbakje’ gezet bij de plaatselijke dierenwinkel die we volgende week woensdag op gaan halen wink

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Spaiky krijgt elk jaar een kerstcadeautje van me. En meestal ook van mijn ouders, mijn opa en oma en mijn tante. En meestal krijgt de hond van mijn tante ook wat. Dus wij zijn nog al erg van de kerstcadeautjes. 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Hier ook geen cadeautjes met kerst,sinterklaas vieren we  bij de kinderen,maar ik stop voor de mopsjes altijd hondensnoepjes in een pakje.

Ze zijn te dik ik ga van farmfood gedroogde trainingssnoepjes geven,groot genoeg.

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" De hond van m'n schoonouders is nog in de groei (labrador) dus in wou niet met een riem of tuig ofzo aankomen omdat ie daaruit groeit. Vandaar dat ik een kussenhoes heel leuk vond. Wel dan een mooie grote maat (120x80 ofzo) zonder vulling. Ze hebben nu nog een bench staan, als die dan straks weg is kunnen ze zelf vulling erin doen en neerleggen. Is dat ook niet iets voor kaylo? Een nieuw kussen/bed/hoes voor om z'n huidige plek? 
 
Leuk om te lezen dat meerdere dat doen, word hier alleen maar raar aangekeken dat ik ook voor de dieren wat onder de boom leg. Wij zijn begonnen met kleine snack pakketjes voor elkaar maar dit jaar krijgen de honden ook wat van onze ouders hahaha. "

Dat is wel een goed idee! Hij heeft een orthopedische hondenmand waar we altijd een kleedje overheen leggen. Ik ga gewoon opzoek naar een lekker zacht fleecedekentje voor hem 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Met kerst is dolcinea mee naar Denemarken dus al een beetje een cadeau.. Ik wil een nieuwe halsband en riem voor der bestellen en mischien nog een nieuw kussen kopen de mand wordt te klein die hadden we nog op zolder staan dus maar nieuw kussen erbij en ze krijgt een snuffelbox. Verwend prinsesje innocent

 

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Wij krijgen altijd wat cadeautjes van mijn schoonzusje, die zelf ook een hond heeft. Wij sturen ook vaak wat naar haar op voor haar hondje. Ze zijn toch een deel van het gezin hp-shiny 

Zelf koop ik dan niks extra's voor Frøya voor onder de boom, maar ik heb dit jaar wel een adventskalender voor haar. Dat vond ik wel grappig, elke dag een klein snackje, haha!

81-P1JbxTEL._SL1500_.jpg

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Wij doen nog sinterklaas. Heb voor Ziva ook wat cadeautjes op mijn eigen verlanglijstje gezet; een kussen of vetbed voor bij mijn ouders en voor ons samen een hersenspel.

Zelf ben ik bezig een snuffelkleed voor haar te maken, hopelijk krijg ik hem op tijd af, nog anderhalve week...

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny

honden foto van Melissa en Penny

Voor sinterklaas krijgt ze niets, misschien wat lekkers wat ze normaal niet krijgt maar verder geen cadeautjes. Voor kerst wil ik een mooie halsband voor haar kopen. Dat zou ik eigenlijk voor haar verjaardag doen, maar toen besloot ik toch maar een goede winterjas te doen om haar wat meer tegen de kou te beschermen. Misschien koop ik ook nog een riem die een wat neutralere kleur heeft voor haar (de riem die ze nu heeft is fel rood en haar winterjas is roze, past dus totaal niet bij elkaar)

 

Vorig jaar lukte het niet voor kerst een cadeautje te kopen, toen hebben we het met oud en nieuw gegeven. We zaten toen in de Efteling en omdat ze op vakantie gaan erg spannend vind (is ze niet gewent) leek het mij wel fijn voor haar als ze daar wat leuks kreeg. Het was een knuffelbeest en ze was er meteen gek op. Alle andere knuffels zijn kapot, maar deze is nog steeds helemaal heel

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ikzelf geef niets, ik ben de enige met honden in mijn vriendenkring, maar altijd worden de honden verwend en zeker met de feestdagen ...een excuus om wat te geven, en vaak is dat gedroogde vis...heel blij mee, en natuurlijk de beren.smile

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Ik bestel voor de feestdagen vor Gijs vaak een Superbox bij Zooplus. Echt een aanrader! Niet als je hond allergieen heeft, als je hond alles eet is het een geweldig pakket, echt waard voor je geld! Nee ik heb geen aandelen hihi

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Charlii krijgt een lekker worstje, met konijn deze keer. Daar gaan heel wat plakjes uit, dus dat worden 12 days of Christmas! 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hier doen wij zelf altijd lootjes trekken en elk jaar hebben Maylo en Eddy elkaar haha. 

 

Zij krijgen ook altijd wat. Mijn neefje is daar heeeeel serieus in, want als zij kadootjes krijgen moeten de honden ook. Van mij krijgt Eddy een nieuwe halsband (maak ik zelf) omdat hij met zijn speknek de andere al ontgroeit is. 

 

Maylo ben ik nog aan het denken, denk van Sanne een leuk persoonlijk kleedje in de auto en wellicht ook een nieuwe halsband. 

En lekkers! Met kerst heeft Renske altijd de kerstmaaltijd en daar is Maylo gek op dus die krijgen ze ook. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Leuk om te lezen! Ik heb voor joy een adidog vest gehaald haha. Gewoon voor de leuk hoor, ze zal hem bijna niet aanhebben, op een paar leuke foto's na. Ben voor joy best uitgeshopt. Nu nog ergens een mooie kussenhoes vandaan halen en de halsband bestellen. Kattenbak is net binnengekomen en morgen komt de riem.

 

Komen erg leuke tips voorbij! 

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Die van mij houden alleen maar van eten, dus die krijgen de restjes van het kerstmaal, haha!

Verder kijk ik altijd of ze iets nodig hebben (wat eigenlijk altijd wel zo is), en krijgen ze een nieuw tuig, nieuwe riemen of een mooie voerbak op standaard oid.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny

honden foto van Melissa en Penny

We hebben net besloten dat Penny waarschijnlijk toch iets voor sinterklaas krijgt, namelijk een orbiloc lichtje. Haar lichtgevende halsband van vorig jaar doet het heel erg slecht (en is in een lelijke kleur) en een fietslampje kan ik niet goed aan haar tuig vast maken. Dat lichtje van orbiloc lijkt mij wel erg goed en handig

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik vier net zoals vorig jaar kerst samen met een vriendin en onze honden. Wij zullen zeker veel pakjes hebben voor de dieren, maar ik kan natuurlijk nog niet verklappen wat want ik wil haar wel kunnen verrassen. Voor ons draait het ook echt om de hondjes en staan wij pas op de tweede plaats wat betreft cadeautjes. Met kerst zullen wij hier met onze beide roedels (zij vier, wij zes op het moment) hier gezellig er een dierenfeestje van maken. Lekker relaxed kerst vieren dus in comfy huiskleding bij de boom! wink

25037725_136343593686369_483344380850916
Dit is een foto van wat we vorig jaar hebben gekregen voor onszelf en de beestenbende

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Mijn vorige hond heb ik -toen hij heel ziek was-  vaker biefstuk gemaakt. Hij zou gaan sterven en ik wilde zijn laatste tijd extra bijzonder maken. Later dacht ik, waarom dan pas. 

 

Om die reden krijgt Obi regelmatig iets wat wat meer fancy is. We hebben Obi met kerst dus een sous vide zalmfilet "beloofd". We hebben sinds een poosje zo'n apparaat en gaan er met kerst voor Obi ook iets in bereiden. Voor de rest ligt het hele huis al vol zooi van hem dus ik ga verder niets kopen. Hij krijgt alleen van mijn vriend nog een cadeau maar dat is eigenlijk "mijn" cadeau, "koop maar wat voor Obi dan zijn we beide blij". Dat is dus nog een verrassing.... Waarschijnlijk vindt Obi het geweldig, mijn vriend zoekt op één of andere manier altijd dingen uit die Obi tof vindt. 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Voor mijn eigen honden koop ik niks, die krijgen altijd al wat leuks van mijn ouders, elk jaar allemaal een speeltje en wat lekkers er bij. smile

 

Ik koop dan wel weer wat voor de 2 honden van mijn ouders, ik doe een woefbox, snuffelbox of zooplus box en dan de kersteditie. Dan is het namelijk voor mij ook nog een beetje verassing wat er in zit, en dat is wel leuk! Ook voor de kat van mijn broer haal ik iets lekkers. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Dolcinea der kussen is al binnen nu nog wachten op de snuffelbox en volgende maand wel beetje na kerst maargoed laat ik een halsband en riem maken smile

honden page profiel LolaLola

" Dolcinea der kussen is al binnen nu nog wachten op de snuffelbox en volgende maand wel beetje na kerst maargoed laat ik een halsband en riem maken  "

Bestel jij de snuffelbox ook bij snuffelbox.nl?

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

" Bestel jij de snuffelbox ook bij snuffelbox.nl? "

Ik ben daar kwartaal lid dus krijg hem ieder kwartaal deze zit er niet bij in dus heb hem via hun site besteld maar omdat ik lid ben krijg ik wel 10 euro korting maar jaa via die site smile

honden page profiel LolaLola

" Ik ben daar kwartaal lid dus krijg hem ieder kwartaal deze zit er niet bij in dus heb hem via hun site besteld maar omdat ik lid ben krijg ik wel 10 euro korting maar jaa via die site  "

Oooh leuk zeg! Vorige jaar kreeg ik ze te laat, wel een maand ervoor besteld dus ik twijfel nog een beetje embarassed

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

" Oooh leuk zeg! Vorige jaar kreeg ik ze te laat, wel een maand ervoor besteld dus ik twijfel nog een beetje  "

Snap ik smile

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Voor de kattenbezitters
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^