Kerstcadeautjes voor de hond(en)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DeniseDenise

Wat leuk om al jullie cadeau ideeen te lezen! laughing

 

Puk is sowieso een verwend prinsesje maar ach.. rond de feestdagen mag het best nog een beetje meer. innocent

 

Vanavond heb ik iedereen(mensen) een adventskalender cadeau gedaan. Ik ben voor Puk ook opzoek gegaan naar een adventskalender maar alles dat ik tegen kwam voldeed net niet aan mijn eisen. Maar er was wel iets anders waar ik Puk heel blij mee kon maken: een groot en super zacht plaid. 

 

Puk houdt heel erg van kussentjes, kleedjes, plaids etc in haar manden. Ze heeft dus ook al meerdere plaids verspreid door het huis maar het viel ons op dat zodra iemand een plaid pakte (plaids voor ons zelf, niet die van Puk) die héél zacht was en een super zachte "wollige" binnenkant had dat Puk daar altijd tegenaan stond te kroelen en er onderdoor liep. 

 

Blijkbaar wou ze dus een nóg zachter plaid dan dat ze al had. En die heeft ze gekregen... 150 x 200 cm mét super zachte "wollige" binnenkant. Zo heeft ze genoeg stof om haar mand er volledig naar wens mee in te richten. Puk vindt het heerlijk om er een 'nestje' mee te bouwen bijv. 

 

Volgende week is ze jarig en dan krijgt ze een snack pakket met vis snacks(100% zalm trainers, zalmhuid, 100% zalm worstjes). Enne... met kerst staat er vast een zalm moot voor haar klaar en zal haar naam niet ontbreken onder de kerstboom. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Voor de kattenbezitters
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^