2e havanezer erbij???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vanessa BrugmanVanessa Brugman

honden foto van Vanessa Brugman

Wij hebben een havanezer Luna van bijna 1 1/2 jaar oud.Het is zo een schatje en heel lief en iedereen is dol op haar.Ik zou zo graag een tweede havanezer erbij willen hebben,dat lijkt me zo leuk en gezellig.Maar ik twijfel zo!Ik ben zo bang dat het met zijn tweetjes niet zal klikken,2 hondjes is toch weer moelijker onder te brengen als je op vakantie gaat.Zullen ze elkaar wel leuk vinden of zal Luna het leuk vinden als er een tweede bij zal komen.We willen wel voor een pup gaan,we staan zelfs al op een wachtlijst bij een fokker.Als het allemaal goed gaat verwachten zij van de zomer een nestje waarvan wij er dan eentje kunnen krijgen.Maar die twijfels blijven bij mij en ik ben bang dat ik het dan van de zomer nog niet weet.Wie heeft er voor mij tips om er toch voor te gaan???

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "2e havanezer erbij???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Als je hondje sociaal is en graag met andere honden omgaat en niet jaloers is, zal het sowieso wel goed gaan. Er ontstaat in het begin sowieso geen ruzie, omdat de pup toch ranglagere is. Op den duur kun je wel even een fase hebben waarin de rangen helder gemaakt moet worden, maar in de meeste gevallen is dit snel duidelijk. In het begin kan het zijn dat Luna moet wennen aan de pup, maar meestal na een wenperiode gaat het dan wel goed. Luna kan de pup ook veel leren. Combinatie reu-teef gaat meestal goed, maar teef-teef kan ook prima samen, als het maar geen 2 dominante karakters bij elkaar zijn.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

achter je keuze om een tweede hond te nemen, moet je zelf voor de honderd procent staan, niemand kan dat voor je beslissen. tuurlijk anderen kunnen best zeggen waarom niet. klikken ? als je een pup neemt gaat dat meestal altijd goed. zeker als je het de tijd geeft.
zelf moet je bij jezelf gaan denken, kan ik met twee honden op bezoek gaan, en kan ik op vakantie gaan , of ik neem ze mee of ik zoek een goed logeer adres voor ze. en de kosten, kan ik twee honden onderhouden, je hebt de tijd tot de zomer lees ik, zet alles eens op een rijtje, echt de keuze zal je zelf moeten maken, en tuurlijk krijg je goeie adviezen en minder goeie adviezen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "2e havanezer erbij???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^