Kan iedereen hondeninstructeur worden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CarlaCarla 3 doggies

Dit is het beroemde wurglijntje die er gebruikt wordt als je hond niet luistert , ja en dan zijn er nog mensen die het niet geloven

Beter had het niet gekund maar om zo een hondenschool te starten ben je niet goed bezig

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Die wurglijntjes zijn gewoon te koop in de vorm van een showlijn oid. Niet echt raar dat als er dan een foto van een jas komt met zeer kort lijntje mensen t dan raar gaan vinden dat die hond blijkbaar wordt opgehangen aan een jas met ball dropper (want dat was in eerste instantie dus t verhaal). Zag er nou niet bepaald een Rottweiler aan bungelen. 

 

Nu zie je de bekende CM techniek. Dun lijntje kort achter de oren. Ja, dit mag. Of je het moet willen is een tweede en het is ook debiel van die vrouw zelf dat ze daar mee door is gegaan terwijl ze er dus blijkbaar niet achter stond maar oké. 

honden page profiel Joop d BJoop d B

Dit lijntje, hangt standaard aan zijn jas, met een musketon haak . Deze wordt van de jas gehaald en om de nek van de hond gelust. Deze lijn hangt niet aan zijn jas voor de bal en de hond komt niet aan de jas te hangen!!!!!!

Stroom word er gebruikt , om de hond hoger te laten springen voor leuke , indrukwekkende video’s. Dit wordt niet gebruikt om een probleem op te lossen. Dit wordt niet gebruikt om 2 vechtende honden uit elkaar te halen.     Deze middelen worden alleen ingezet om de hond beter te laten presteren, zodat er op FB mooie stoere filmpjes staan, die als promotie voor de nieuw op te zetten Hondenschool zijn.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Carla en Joop trouwens zelfde account? 

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

" Dit lijntje, hangt standaard aan zijn jas, met een musketon haak . Deze wordt van de jas gehaald en om de nek van de hond gelust. Deze lijn hangt niet aan zijn jas voor de bal en de hond komt niet aan de jas te hangen!!!!!!. "

Nogmaals nee.  Ik ken de producten waar ik jaren mee gewerkt heb wel hoor. 

Dat er stropjes te koop zijn of makkelijk zelf te maken,  ga ik niet ontkennen maar dat is het punt niet. 

Aan de lijn van de balldropper hangt geen musketon,  het haakje waarmee je de lijn aan de dropper bevestigd kun je niet aan een hond bevestigen.  Het is ook moeilijk dmv een musketon een hond te wurgen.  Daar heb je een lus voor nodig. 

Daarnaast zou je wel heel erg laat zijn als je eerst de lijn van je jas moet halen,  de hond moet nemen,  de halsband van de hond moet zoeken,  lijn aan hond bevestigen en dan hond te wurgen.  Dat bedenkt zelfs de slechtste africhter dat dat niet zou werken. 

Je praat nonsens om je er uit te kunnen praten en maakt een 2de account aan om je bij te staan.  Het wordt wat zielig hoor.  Praat je vete met de persoon zelf uit ipv op internet vreemd te gaan praten. 

honden page profiel CarlaCarla

Zelfde account zielepiet , nee Maart ik ken Joop niet spreek uit ervaring denk wat jij denk aub

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

" Zelfde account zielepiet , nee Maart ik ken Joop niet spreek uit ervaring denk wat jij denk aub "

kan hoor, ik vind het altijd zo gek dat er 'nieuwe' leden toekomen zonder ergens anders te reageren dan in een topic van een ander nieuw lid op het moment dat het moeilijk wordt.

Zal wel aan mij liggen ;)  Het taalgebruik wordt gaandeweg ook steeds idem van die 2 nieuwe personen. Wat een toevallige wereld leven we in he :)

honden page profiel CarlaCarla

Beste Maart dat heb jij niet goed gekeken op de 1e pagina,daar heb ik volgens mij als 3e gereageerd en als jij het denk nou helaas dan denk jij zo 

IK ken Joop niet ik spreek uit eigen ervaring dus doe ermee wat jullie willen,,maar mensen zijn gewaarschuwd nu

kijk eventje terug aub

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Het interesseert me verder ook niet zoveel hoor ;)

Zoals ik zei, de wereld is vol met toevalligheden.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Op HP zitten we niet te wachten op mensen die anoniem een ander door het slijk halen.

Het is nog altijd woord en weerwoord.

Anoniem mensen ergens van beschuldigen dat is achterbaks als je of jullie een conflict hebben met een persoon gaat dat dan met die persoon bespreken.

 

honden page profiel CarlaCarla

Dat klopt Maart wat jij zeg, ik kon deze forum ook niet en ik kwam er achter via FAcebook dat hier een gesprek liep over trainen met een wurgtouwtje de rest wat er van andere mensen staat sorry geen zin in, want uit ervaring loop het toch altijd uit op ruzie

En ik zit niet 24 uur achter de PC dus als ik mijn mail open maak zie ik al die berichtjes dan reageer ik pas nogmaals de rest van de verhalen daar bemoei ik me niet mee

Ik zal je sterke vertellen ik ga zo werken dus dan reageer ik ook niet meer, kijk en dat bedoel ik nu met zulke site je wordt altijd verdacht van iets jij bevestigd het weer, ik heb mijn zegge gedaan doe ermee wat je wilt

PS  ben jij toevallig niet de persoon waar het omdraai want je reageert er wel direct op ????? voor de rest wens ik je nog een prettig dag toe

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

zon lijntje kan je overal kopen en rond de hals van de hond bevestigen. Werkt ontzettend scherp in. Zonde dat zon technieken nog gebruikt worden. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Nu moet ik even lachen....om die reactie van Carla.

Nu begint ze al de twijfelen of ik niet die persoon ben die met een touwtje honden verstik.

 

Zo zien we maar anonieme onzin rondtoeteren kan mensen veel schade berokkenen.

honden page profiel CarlaCarla

Had ik het tegen jou Monique nee toch, zat niet tegen jou te tikken dus je voelt je aangesproken

 

honden page profiel CarlaCarla

Kijk Maart dit bedoel ik nou met zulke site pffffffff maar ik hou op want mensen jullie komen er van zelf wel achter ik zou zeggen voeg je eens toe op FB site alles wat met honden te maken heeft ,je kan zelf zien en lezen

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Had ik het tegen jou Monique nee toch, zat niet tegen jou te tikken dus je voelt je aangesproken
  "

Sorry,je had het inderdaad niet tegen mij. Verkeerd gelezen.

Maar het doet er niet toe,het is ook niet netjes dat je zo iets tegen Maart zegt,maar daar ga ik verder niks over zeggen,die staat zelf haar mannetje.

honden page profiel CarlaCarla

Niet netjes ik leg iets gewoon uit lijk mij, pfffffffffffffffffffffffff wat een site is dit weer kijk Maart dit bedoelde ik met zulke site

Weet je ik vind het prima zo,ik ga er lekker uit  en bij mij  is nog steeds zo een gewaarschuwd mens telt voor 2  , doe ermee wat jullie willen en geloof wat jullie willen helemaal prima

Helaas spreek ik uit ervaring meer kan ik er niet van maken, heel veel geluk dames hier

honden page profiel Joop d BJoop d B

Miss moet Maart de topic vraag nog eens lezen voordat er beschuldigingen gedaan worden

en nee het is geen hetze, het is bezorgdheid en serieus bedoeld!

deze oldschool trainingen die ervoor moeten zorgen dat je meer uit je hond haalt, is dat verantwoord ?

“kan en mag iedereen zich hondeninstructeur noemen?

Mag zo’n man , niet geschoold, zich voordoen als instructeur en een Hondenschool opzetten? Hoe dit te voorkomen?”

 

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

"
PS  ben jij toevallig niet de persoon waar het omdraai want je reageert er wel direct op ????? voor de rest wens ik je nog een prettig dag toe "

 

De laatste keer dat ik naar het toilet ging, hing er nog altijd niets te bengelen tussen mijn benen, dus nope. 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Beste Maart dat heb jij niet goed gekeken op de 1e pagina,daar heb ik volgens mij als 3e gereageerd en als jij het denk nou helaas dan denk jij zo 
IK ken Joop niet ik spreek uit eigen ervaring dus doe ermee wat jullie willen,,maar mensen zijn gewaarschuwd nu
kijk eventje terug aub "

Je 'spreekt uit eigen ervaring' maar denkt dat een vrouw (Maart) die hondentrainer is?

 

Echt. Gewoon kappen met het voeren van heksenjachten op basis van hear-say. Dit komt veel te veel voor in het hondenwereldje. Mensen die er totaal geen verstand van hebben, die als een dolle, krankzinnig gewoon, volhardend een heksenjacht openen op basis van onzin, lulkoek, hear-say en dus zonder enig verstand waar ze het over hebben.

 

Mensen worden kapot gemaakt, hun broodwinning vernield, relaties en gezinnen verbroken, financiële problemen, dakloosheid, psychische problemen... soms zelfs tot (pogingen tot) suïcide aan toe. Bij onderzoeken door de geëigende autoriteiten blijkt niet zelden dat die personen waar die hetzes het op gemunt hebben, geen enkele blaam treft. Sterker nog.. vaak prijzen die waanzinnigen anderen aan die het vele malen bonter maken en wel wet na we en regel na regel overtreden.

 

Als jullie (jij en Joop d B) je hier zelf niet schuldig aan maken, zetten jullie dat soort waanzinnigen hier wel toe aan. Ik ken de verhalen uit de eerste hand. Bedreigingen, intimidatie, heksenjachten op social media.. Mensen die blijkbaar niets anders met hun leven te doen hebben dan 24/7 hun target in de gaten te houden om alles te verdraaien, weer het www op te smijten, smaad en laster, en weer de zoveelste valse melding toe doen en de zoveelste doodsbedreiging te uiten.

 

Als jullie ZELF een probleem hebben met iemand.. doe dan één (= 1) melding, laat het uitzoeken en laat het los. Gewoon kappen verder.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Miss moet Maart de topic vraag nog eens lezen voordat er beschuldigingen gedaan worden
en nee het is geen hetze, het is bezorgdheid en serieus bedoeld!
deze oldschool trainingen die ervoor moeten zorgen dat je meer uit je hond haalt, is dat verantwoord ?
“kan en mag iedereen zich hondeninstructeur noemen?
Mag zo’n man , niet geschoold, zich voordoen als instructeur en een Hondenschool opzetten? Hoe dit te voorkomen?”
  "

De enigen die hier niet onderbouwde beschuldigingen in het rond lopen te schoppen zijn jij en die Carla.

 

Hoe je het ook bedoelt.. ga niet iemand kapot maken, met naam en toenaam op basis van geruchten!

Je denkt dat je goed bezig bent maar dat is wel heel erg bezijden de waarheid.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

"  
De laatste keer dat ik naar het toilet ging, hing er nog altijd niets te bengelen tussen mijn benen, dus nope.  "

Proest!sealedtongue-out

 

Verder lijkt mij dit een eenzijdige discussie waarvan je enkel een kant van het verhaal leest.

 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Neemt trouwens niet weg dat ik het een slechte zaak vind dat iedereen zich gt mag noemen. 

Ken toevallig 2 mensen die zichzelf hondentrainer noemen.

De een zet 2 hondintollerante honden bij elkaar tijdens zijn uitlaatdienst ( heeft ie ook nog) en plaatst hierbij de filmpjes online als in "kijk eens wat ik kan"undecided

De ander is helemaal cesar Milan en een tussenweg is er niet  want alleen dat is dé manier om met dominante honden om te gaan. 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

"  
De laatste keer dat ik naar het toilet ging, hing er nog altijd niets te bengelen tussen mijn benen, dus nope.  "

Waarom zie ik nu een balldropper voor mij, trekken aan dat touwtje en hup, het valt naar beneden... coolhp-sleephappycool

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Neemt trouwens niet weg dat ik het een slechte zaak vind dat iedereen zich gt mag noemen. 
Ken toevallig 2 mensen die zichzelf hondentrainer noemen.
De een zet 2 hondintollerante honden bij elkaar tijdens zijn uitlaatdienst ( heeft ie ook nog) en plaatst hierbij de filmpjes online als in "kijk eens wat ik kan"
De ander is helemaal cesar Milan en een tussenweg is er niet  want alleen dat is dé manier om met dominante honden om te gaan.  "

Noemen het dan "terug naar de basis" brengen....

Gestoord volkje.

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^