Nova en haar heupslijtage, het gaat niet goed.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Kleine update, niet zo positief helaas. Et ging beter met de tramadol, ze had geen opstaande haren meer , lag wel heel veel nog maar dat is begrijpelijk. Echter gisteravond stonden haar haren weer omhoog. Ook kan ze niet meer normaal zitten in huis, hebben laminaat, niet superglad, maar als ze gaat zitten glijden haar poten naar de zijkanten. Dit heeft ze eerder niet gehad.. ook kon ze niet meer op bed komen zelf, ik moest haar een kontje geven, en dat gekraak ...hp-cry ik weet dat velen nu zullen denken dat ik niet goed bezig ben omdat ze nog op bed mag, dat is slecht voor haar heupen. Ik weet het, maar ze wordt nooit meer beter en ik geef haar nu het nog kan liever nog alle liefde en knuffels, dan dat ze er niks meer van snapt en niets meer mag. Maandag moet ik de dierenarts weer bellen om.te bespreken hoe het nu gaat. Ik kan wel huilen maar ik weer niet meer wat ik moet doen! Mn hart wil haar niet laten gaan, maar mn verstand zegt dat dit niet zo door kan. Wat een ellende he..cry

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Kimberley ik dacht gisteren aan je,ik dacht,ik ga maandag even een update vragen,jouw verhaal gaat mij iets meer aan het hart is begrijpelijk omdat ik met Vigo zit.

Tuurlijk laat je haar nog op bed ze is dat gewoon,waarom nu nog veranderen zou ik ook niet doen.

 

Het gaat dus niet goed en het gaat alleen maar slechter worden.

De da zei tegen mij,streep de goede tegen de slechte dagen af.

Zijn er meer slechte dagen dan goede dan moet je eens goed nadenken.

 

Kimberley sterkte met alles,is zo triest voor jullie.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Kimberley er schiet mij ineens iets te binnen.

Vigo kreeg enorme spierzwakte van die tramadol,als er iemand binnenkwam en hij ging er naar toe hyper,dan gleed zijn achterlijf weg,zo zwak was zijn achterhand.

Een stoepje opstappen en hij viel bijna omver. Dat is de reden dat ik met tramadol was gestopt,spierzwakte.

 

Ik ben nu de 2e maand begonnen met cimalgex,Vigo is nu pijnvrij kan wandelen,weer op de bank springen(mag hij niet),ik hoop dat het hiermee goed blijft gaan,het was onze laatste optie.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

" Kleine update, niet zo positief helaas. Et ging beter met de tramadol, ze had geen opstaande haren meer , lag wel heel veel nog maar dat is begrijpelijk. Echter gisteravond stonden haar haren weer omhoog. Ook kan ze niet meer normaal zitten in huis, hebben laminaat, niet superglad, maar als ze gaat zitten glijden haar poten naar de zijkanten. Dit heeft ze eerder niet gehad.. ook kon ze niet meer op bed komen zelf, ik moest haar een kontje geven, en dat gekraak ... ik weet dat velen nu zullen denken dat ik niet goed bezig ben omdat ze nog op bed mag, dat is slecht voor haar heupen. Ik weet het, maar ze wordt nooit meer beter en ik geef haar nu het nog kan liever nog alle liefde en knuffels, dan dat ze er niks meer van snapt en niets meer mag. Maandag moet ik de dierenarts weer bellen om.te bespreken hoe het nu gaat. Ik kan wel huilen maar ik weer niet meer wat ik moet doen! Mn hart wil haar niet laten gaan, maar mn verstand zegt dat dit niet zo door kan. Wat een ellende he.. "

Droogloopmatten neerleggen, is dat een prijzig kosten plaatje bij de accion grastapijt, leg je in huis, opstaan is moeilijk...maar met de matten  beter, en wat betreft bij je op bed of de bank, gewoon doen je helpt je hond maar erop, geef hem alle aandachten liefde meis...en hoop toch dat er wat nog aan gedaan kan worden als je maandag bij de arts komt, is dat een orthopeed ??

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Kimberley, bespreek het met de arts en  ga van de tramadol af...kijk wat monique geeft, wie weet helpt het ook jouw hond....

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

Oh meid wat een verdriet en natuurlijk laat je haar op bed, dat zou ik ook doen.

Goede tips van Wilemijn en Monique, hopelijk kan je daar wat mee en helpt het.

Ik vind het hartverscheurend voor jullie en wens jullie enorm veel sterkte!hp-hearthp-hearthp-heart

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Hoop op beterschap we duimen hoor heel veel beterschap 

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

cry arme nova, het is klaar. We hebben vandaag de meest pijnlijke beslissing genomen. Gisteravond was een vreselijk dieptepunt, ze lag bij mij op bed savonds, manlief komt eraan en zegt tegen nova, kom meis lekker op je plekje gaan liggen. En ze wilde niet opstaan, begon vreselijk te grommen. Ze moet wel zoveel pijn hebben, zo s ze normaal niet. Ze is de allerliefste hond, mijn grote vriendin, en ik kan niet aanzien dat ze zo lijdt. Ik ben als de dood dat 1 van mn kids haar per ongeluk aanstoot of tegen haar aankomt.  Ik wil niet dat er wat gebeurt, ik zou het vreselijk vinden. Met heel veel pijn en verdriet hebben we besloten dat we haar, om verder lijden te besparen, uit liefde voor nova, laten gaan. Vrijdag om half 3 komt de dierenarts haar thuis inslapen. Ik voel me afschuwelijk. cry

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Kimberley,een eerlijke keuze ook al had je geen kinderen dit doe je voor Nova uit liefde dat is het laatste dat je nog voor haar kan doen. 

Ga haar maar goddelijk verwennen maar wat afschuwelijk dat wachten,er komt een dag dat ik er met Vigo ook voor komt te staan maar ik zal dan echt geen dagen meer wachten.

Ik ging er bij Tosca kapot aan,nog 4 dagen,nog 1 dag,laatste maaltijd,laatste rondje wat is dat toch afschuwelijk.

 

Mijn hart gaat naar je uit,heel veel sterkte voor jou,je hele gezin en iedereen die van haar houdt.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

een dikke knuffel aan jou en novahp-heart
een goede beslissing maar een moeilijke... 

veel sterktekiss

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

O Kimberley, wat een ontzettend moeilijke beslissing heb je moeten maken...

Om afscheid te nemen van je meisje omdat ze teveel pijn heeft om nog fijn te leven.

 

Ik wens je alle sterkte en een dikke knuffel, jullie hele gezin. Het moet afschuwelijk zijn, deze laatste paar dagen maar tegelijk weet je dat ze straks geen pijn meer heeft.

 

Heel veel sterkte meid.

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Heel veel sterkte meisje hier weten we hoe het voelt afscheid nemen van je lieverd dikke sterkte knuffel 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Wat een vreselijke tijdhp-cry heel erg veel sterkte. Het is een heel wijs besluit denk ik,  volledig in het belang van Nova.  Nogmaals veel sterkte...

honden page profiel DoDo 3 doggies

honden foto van Do

Wat erg voor jullie.. mijn hondje is ook pas ingeslapen, ik voel precies wat je voelt..

 

Heel veel sterkte

honden page profiel Dobber!Dobber! 3 doggies

honden foto van Dobber!

Een wijs besluit. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik direct de dierenarts had laten komen, als ik lees hoeveel pijn die hond heeft :(. Waarom wachten tot vrijdag? Langer pijn laten lijden doe je immers niet voor de hond. Het spijt me als ik nu heel hard klink, ik snap heel goed hoe moeilijk het is! Ik heb inmiddels zelf een aantal keren gedacht dat ik mijn  hond in moest laten slapen en op zo'n moment verga je van emoties. Maar, het draait op dat moment niet om jou, ook al heb je veel verdriet. Het draait om de hond. Ik zou serieus niet nog een dag wachten als dat beestje zo verschrikkelijk veel pijn heeft. Afscheid nemen mag geen reden zijn dat de hond nog 24 uur af moet zien, na al zo'n lange periode van pijn...

 

Ik wens je heel veel sterkte toe, voor nu en als het zo ver is. Probeer sterk te blijven, als het voorbij is kun je van ellende wel onder een steen kruipen, bij wijze van. Maar zo lang het beestje nog leeft moet je er voor haar zijn. Nogmaals, heel veel sterkte toegewenst!

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Wijze woorden Dobber,soms hebben we die gewoon nodig.

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

" Een wijs besluit. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik direct de dierenarts had laten komen, als ik lees hoeveel pijn die hond heeft :(. Waarom wachten tot vrijdag? Langer pijn laten lijden doe je immers niet voor de hond. Het spijt me als ik nu heel hard klink, ik snap heel goed hoe moeilijk het is! Ik heb inmiddels zelf een aantal keren gedacht dat ik mijn  hond in moest laten slapen en op zo'n moment verga je van emoties. Maar, het draait op dat moment niet om jou, ook al heb je veel verdriet. Het draait om de hond. Ik zou serieus niet nog een dag wachten als dat beestje zo verschrikkelijk veel pijn heeft. Afscheid nemen mag geen reden zijn dat de hond nog 24 uur af moet zien, na al zo'n lange periode van pijn...
 
Ik wens je heel veel sterkte toe, voor nu en als het zo ver is. Probeer sterk te blijven, als het voorbij is kun je van ellende wel onder een steen kruipen, bij wijze van. Maar zo lang het beestje nog leeft moet je er voor haar zijn. Nogmaals, heel veel sterkte toegewenst! "

De dierenarts kon niet eerder aan huis komen. Anders had ik het gedaan. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" De dierenarts kon niet eerder aan huis komen. Anders had ik het gedaan.  "

Wat een rare da Kimberley,hier komen ze zelfs na sluitingstijd.

 

Vroeger heb ik er één gehad die ook niet aan huis wilde komen,is gelukkig nu normaal.

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

" Wat een rare da Kimberley,hier komen ze zelfs na sluitingstijd.
 
Vroeger heb ik er één gehad die ook niet aan huis wilde komen,is gelukkig nu normaal. "

Nou het ligt er denk ik aan dat ik een eind weg woon. Wij wonen hier een jaar, maar k zit nog bij mn oude dierenarts omdat die haar kent. Het is bijna een half uurtje rijden.maar als het zo slecht blijft, ga ik weer bellen en vragen of ze niet eerder kunnen. Ze.ligt vrijwel alleen nog maar. Het is niet dat ik perse wil wachten tot vrijdag, ik vind het alleen maar heel erg om haar zo te zien..

honden page profiel Dobber!Dobber! 3 doggies

honden foto van Dobber!

" De dierenarts kon niet eerder aan huis komen. Anders had ik het gedaan.  "

Echt? Dat is een belachelijke dierenarts. Laat anders een andere da komen, een 'normale' da komt gewoon aan huis. Ik bedoel, je hond heeft veel pijn, f*ck die andere da.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

wijs besluit, maar daarom niet minder triestig.

heel veel sterkte.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Nou het ligt er denk ik aan dat ik een eind weg woon. Wij wonen hier een jaar, maar k zit nog bij mn oude dierenarts omdat die haar kent. Het is bijna een half uurtje rijden.maar als het zo slecht blijft, ga ik weer bellen en vragen of ze niet eerder kunnen. Ze.ligt vrijwel alleen nog maar. Het is niet dat ik perse wil wachten tot vrijdag, ik vind het alleen maar heel erg om haar zo te zien.. "

Wat moeilijk voor jullie,ik geloof je onmiddellijk dat je dit niet wilt.

Triest hoor.

honden page profiel Dobber!Dobber! 3 doggies

honden foto van Dobber!

Hoe gaat het, Kimberly? Met jou en (eventueel) met Nova? Zit nu achter de pc, dus heb weer even bij kunnen lezen.

 

Nog terzijde, maar het is dan toch nog snel afgetakeld hoor. Vind het maar heftig voor jullie. Zo'n jonge hond. 

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Ik heb ooit eens op vrijdag besloten dat mijn vorige hond op was. En toen was de dierenarts te druk met operaties. We hebben toen wel mega zware pijnstillers gekregen om het mee te halen tot de maandag, en inderdaad, tot zondagmiddag was Chico weer helemaal opgeleefd. Soms kunnen dierenartsen ook niet, het is niet leuk, maar het is niet anders.

In ieder geval heel veel sterkte.

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Heel veel sterkte hoor 

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

Wat een afschuwelijke, maar wel liefdevolle beslissing naar Nova toe.

Ik wens jullie alle sterkte van de werelden dat is nog niet genoeg.

Hele dikke knuffel!hp-heart

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo †Roos,Jeff † en Waldo † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo †

Heel veel sterkte de komende dagen

Ik had het ook hoor dat da's niet meteen konden komen ivm te druk (vlak voor kerst)..heb stad en land afgebeld

Ik heb toen contact gezocht met dierrust.nl

In mijn omgeving waren daar zeer goede ervaringen mee.

Zij konden nog dezelfde dag komen . 1 telefoontje en was geregeld

Da gaf zelfs  nog een berichtje toen ze onderweg was..naast de genoemde tijd die keurig werd gehaald

 ben heel blij hoe hoe het is verlopen ...super respectvol.

en ben blij dat ik mijn mannetje niet nog een dag hoef heb laten doorploeteren .

Dus wil je iig even laten weten dat ze bestaan

hun service is niet landelijk..maar er zijn er vast meer.

nogmaals heel veel sterkte in deze moeilijke dagen

 

 

 

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

Heel veel sterkte vandaag, wat een verschrikking jullie lieve Nova....hp-cry

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Heel veel sterkte met het afscheid vandaag.

honden page profiel DoDo 3 doggies

honden foto van Do

cry sterkte en dikke virtuele knuffel.. Ik vind het echt heel erg voor jullie crycry

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: Mislukte Patella luxatie operatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^