Baasje zwanger

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KimberlyKimberly

Hallo iedereen!

Wij hebben sinds eind juli 2018 een Tibetaanse Mastiff, hij is nu 8 maanden. Alles gaat heel erg goed met hem, is sinds kort volledig zindelijk. Alleen luisteren gaat soms moeilijk, maar we hebben geduld en gaan er mee naar de hondenschool. Heel koppig, typisch een TM! Momenteel ben ik 7 weken zwanger, nog erg pril allemaal. Maar we willen onze TM graag erop voorbereiden. Hoe doen we dit? Hij is totaal niet jaloers, als ik de hond van mijn ouders knuffel, kijkt hij even maar dat is alles. Hij vraagt wel veel aandacht de laatste tijd. En zondag en maandag was hij precies boos op mij! Zou hij dat al weten dat ik een baby’tje in mijn buik heb? 

Het is de bedoeling dat hij helemaal niet word weggeduwd en altijd onze schat blijft. Kindje wordt verwacht eind mei 2019. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

gefeliciteerd Kimberley...overal bij betrekken....smile    waarom was de hond boos op je ? Het kan zeker zijn dat de hond op jou reageerd, omdat je wat anders ben dan voor de zwangerschap, maar boos zal de hond echt niet op jou zijn doorde zwangerschap.

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Gefeliciteerd met je zwangerschap hond zeker bij betrekken 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" . Hij vraagt wel veel aandacht de laatste tijd. En zondag en maandag was hij precies boos op mij! Zou hij dat al weten dat ik een baby’tje in mijn buik heb? 
"

Draai het eens andersom: kan jij zomaar weten en voelen of een hond zwanger is?

Honden hebben echt geen verborgen helderziende talenten.

Wat ze wel zien is dat het baasje haar gewoontes, dikwijls met zwanger te zijn, opeens veranderen en dat kan hun nerveus maken.

 

Is hij goed gesocialiseerd met kleine kinderen (oa bij de fokker)?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^