Prins geperst

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bobo321Bobo321

honden foto van Bobo321

Ik zocht een brok voor naast de KVV die onze Doodle zo'n 3x per week zal gaan eten. De rest KVV. Hij heeft nu Renske brokken maar eet dit zeer slecht..zegmaar bijna 3 dagen in de week niet. Afgelopen maanden wel eens een andere krokante brok geprobeerd maar ook geen succes. Nu dacht ik dat geperst een uitkomst zou kunnen zijn. Omdat ik de brok gewoon in een winkel wil kunnen kopen nu voor Prins gegaan. De grainfree pro energie op advies van de Prins klantenservice. Hij lust ze! 

Echter, is Prins natuurlijk niet een mega goede brok. Er zit erg veel MSG in en veel koolhydraten. Is er een ander merk wat in de winkel verkrijgbaar is wat beter is? Ik vind zelf Farmfood niet oké vanwege het vele graan en ken weinig andere merken die geperst zijn. 

Is het belangrijk critisch te kijken voor een brok die maar 3 dagen in de week gegeten wordt?(eventueel vaker op vakantie) KVV blijft de hoofdvoeding.

Ik hoor graag jullie mening en suggesties mbt een geperste brok

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Er zijn niet echt slechte brokken, ze zijn allemaal gekeurd, kijk naar graan vrije brokken, dan ben je al een heel eind, kijk eens bij carnilove, heel varianten, en deze hoeveelheid heb je ook in klein formaat.....

honden page profiel Bobo321Bobo321

honden foto van Bobo321

" Er zijn niet echt slechte brokken, ze zijn allemaal gekeurd, kijk naar graan vrije brokken, dan ben je al een heel eind, kijk eens bij carnilove, heel varianten, en deze hoeveelheid heb je ook in klein formaat..... "

Dit is de ingrediënten lijst van Prins pro Energy:

Gedehydreerd gevogelte, aardappelzetmeel, erwt, dierlijke vetten (rund), tapioca, cichorei, eiwithydrolysaat, maltodextrine, hemoglobine, plantaardige vezels, zalmolie (0.5%), hydrolysaat van gist, mineralen (kaliumchloride), zonnebloemolie, lecithine, fructooligosaccharide FOS (400mg).

Voor mijn gevoel zit er zo weinig goeds in...

Is Carnilove is de winkel te koop?

honden page profiel MamaliqueMamalique

Kijk anders eens op voerwijzer.com https://www.voerwijzer.com/geperste-brokken-vergelijken/

 

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Waarom wil je 3 dagen in de week brok gaan voeren en de rest KVV? 

 

Ik heb een tijd KVV gegeven als ontbijten en savonds brokken, maar heb persoonlijk gemerkt dat dit niet perse beter is dan gewoon fulltime brokken. 

Krokante brokken geven kon toch sowieso niet in combinatie met KVV ivm spijsvertering? 

 

Als je hond het goed doet op de Prins en hij eet het graag, zal ik het lekker zo laten. 

 

FarmFood is geperst, ik geef zelf Darf VOL bites welke ook geperst zijn, maar dat is alleen online verkrijgbaar voor hoever ik weet. Dan is er nog Wooof, die hebben sindskort ook een iets 'luxere' graanvrije brok. 

honden page profiel Bobo321Bobo321

honden foto van Bobo321

" Waarom wil je 3 dagen in de week brok gaan voeren en de rest KVV? 
 
Ik heb een tijd KVV gegeven als ontbijten en savonds brokken, maar heb persoonlijk gemerkt dat dit niet perse beter is dan gewoon fulltime brokken. 
Krokante brokken geven kon toch sowieso niet in combinatie met KVV ivm spijsvertering? 
 
Als je hond het goed doet op de Prins en hij eet het graag, zal ik het lekker zo laten. 
 
FarmFood is geperst, ik geef zelf Darf VOL bites welke ook geperst zijn, maar dat is alleen online verkrijgbaar voor hoever ik weet. Dan is er nog Wooof, die hebben sindskort ook een iets 'luxere' graanvrije brok.  "

In het weekend krijgt hij brok ivm weekendjes weg, uitstapjes etc. Dat is makkelijker en als iemand op hem oppast ga ik niet van diegeen verlangen dat zij vers vlees neerzetten aangezien veel mensen het niet smakelijk vinden. Bovendien wil ik wel dat hij hij blijft eten voor bijvoorbeeld vakantie. Dat is ons eigen principe.

Volledig brok heeft hij tot voor kort gekregen, maar geen succes. Hij viel af, kwam niet goed aan en liet 9 van de 10 keer zijn brokken staan. Nu lijkt het dus dat hij een krokante brok gewoon niet lekker vind, dus vandaar geperst. Ik ga geen volledig geperst geven omdat ik ook deels achter KVV sta.

Over Vol Bites heb ik idd ook goede verhalen gehoord, maar idd alleen online verkrijgbaar.

Volgende forumvraag: Voeding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^