Hondenmand

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnewilAnnewil

Hey allen, ik ben op zoek naar een lekker plekje voor de hond. Ik heb nu een boxkleed liggen maar ik merk dat als die nat is niet snel droogt. Nu ben ik op zoek naar iets vervangende maar hebben ze liever een mand of gewoon een kleed. Ik weet dat dit per hond veschillend is maar net zoals bij katten, die vinden het heerlijk om ergens in te kruipen, is dat bij honden ook zo?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

     Groote honden.....

     Ligt een beetje aan de groote van de hond, kleine hondjes liggen graag in een beschut mandje met opstaande randen, groote honden hebben liever een goed orthopedisch matras....het bed wat ik heb heb je ook in kleinere maten, als de hond nat op het bed ligt is het bed toch zo droog....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hondenmatras is leverbaar in vier maten: 80x55 cm 100x75 cm 125x90 cm 150x100 cm.

Deze hondenmatrassen zijn gemaakt van kwaliteit schuimrubber en is bekleed met een waterdichte stof.

Hierdoor is het matras eenvoudig schoon te maken en blijft de vulling ook schoon. De nylon stof heeft de eigenschap, dat het geen water door laat. Dus ook zeer geschikt voor honden, die vaak nat zijn, of pups, die nog niet geheel zindelijk zijn. 

Ideaal om gewrichtsproblemen bij honden te voorkomen, als ook voor honden met gewrichtsproblemen. Werkt verzachtend bij bijvoorbeeld artrose, HD en ED.

Bovendien is het materiaal zeer sterk. Dit hondenmatras is een ideale ligplaats voor uw hond(en).

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Puck heeft het liefst mijn bed, maar helaas ze moet toch op de grond slapen. Heb voor haar een kussen van nepleer en daarop of een vetbed of een douchemat van de Ikea. De douchemat droogt wel snel op vind ik als die nat is.

491526.jpg

Puck is geen hondje wat graag ergens in kruipt, ze ligt het liefst ergens bovenop.

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

Liggen je honden graag (heel) zacht of juist wat harder.

 

Ik heb er hier allebei 1 van en de hond die het liefst heel zacht ligt, ligt vaak liever in iets van een mand of op een orthopedisch bed met veel dekens (deze kun je makkelijk vervangen nadat ze nat zijn geworden)

 

Voor de ander hebben we hier alleen een orthopedisch bed en anders gaat hij op de grond liggen

 

Het orthopedische matras kun je makkelijk afnemen of je legt er iets van een handdoek overheen die de was in kan en vervangen kan worden als hij vies of nat is

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Ja, honden hebben ook voorkeur voor hoe ze graag liggen. Hard, zacht, warm, koud, opgekruld of juist uitgestrekt.

 

Kijk naar je hond, waar gaat die graag liggen en in welke situaties?

Ziva kroop als pup als ze bang of geschrokken was onder de sofa, soms ook gewoon om lekker te slapen. Die houdt van een beschut plekje. Daarom is haar bench dicht op de deuropening na. 

Is ze ontspannen dan wisselt ze af, bench, kleed, bank, vooral de zachte, warme plekjes maar ook gewoon de harde koude vloer. Languit of opgekruld. We gaan niet voor elke gelegenheid een mandje neerzetten dus op haar bench na doet ze het maar met wat er in huis voorhanden is.

honden page profiel bentebente

Tsja, lastig zeggen. Veel proberen. 

 

Onze hond vond het altijd heel lekker om ergens in te kruipen, dozen, bench, tentjes.. wat dan ook. De ander daarentegen helemaal niet, die ligt het liefst gewoon op de bank of in een mandje, met een lekker zacht dekentje erbij.

 

heb je een grote of een kleine hond? 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Mijn hond heeft een orthopedische mand.....

 

500985.jpg

... maar ze ligt net zo lief op de bank! 

Volgende forumvraag: Regenjas
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^