Nieuwe pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MelissaMelissa

Ik en mijn vriend hebben juist een huis gekocht en zijn nu aan het kijken om eindelijk een Deense dog pup aan te schaffen aangezien ik echt zot ben van het ras. Ik heb echter nog nooit een hond gehad dus heb er geen gedacht van wat het zoal kost per maand iemand een idee van de benodigdheden per maand? Of wat zo'n Deense dog eet per week/maand?

Alvast bedankt 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Als eerste ga naar goede fokkers, de dog wordt niet zo oud, hou daar rekening mee...wat voeding betreft, dat zou de fokker die doggen fokt je zeker kunnen vertellen...voeding is ras hoeveelheid verschillend, zelfs bij een zeLfde rassoort....de fokker kan je dat haarfijn vertellen..heel veel succes bij het zoeken.     Vergeet ik bijna, een grote hond daar zijn de dierenarts kosten altijd vele malen duurder uit, wil je de hond verzekeren qwa groote zit daar ook een premie plaatje aan.....denk aan de auto, denk aan een vetbed, enz.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Deense dog, het is de duitse dog....wij nederlanders geven de duitse dog de benaming deense dog.       De gemiddelde leeftijd van een Duitse Dog ligt op negen jaar met uiteraard diverse uitzonderingen die een leeftijd van elf of twaalf jaar hebben gehaald maar helaas zijn het aantal uitzonderingen van Duitse Doggen die hun vijfde of zesde verjaardag niet halen.

honden page profiel MelissaMelissa

Bedankt voor de tips we hebben een herkende fokker gevonden. Dus de pups hebben stamboom. Een vetbed heb ik nog nooit van gehoord wat is dit juist en ja wij hebben ieder een wagen maar die zijn niet enorm groot, dus daar gaan we naarmate de pup groot word inderdaad naar moeten kijken voor een grotere wagen aan te schaffen tot dan kan de pup zonder problemen op de achterbank. 

honden page profiel Gaby en ScoutGaby en Scout

Vergis je niet in hoe snel een pup groot wordt! Met 6 maanden is een Deense dog al heel groot ook al is ie nog lang niet uitgegroeid. Dat is zeker iets om voor die tijd rekening mee te houden. 
Als je een indicatie van kosten voor voer wilt hebben kun je op diverse websites nagaan wat het voedingsvoorschrift is (bijvoorbeeld bij een bepaald merk brokken) en dan uitgaan van het gemiddelde volwassen gewicht van een Deense dog. Ook op voerwijzer.com kun je zien wat bepaald voer kost (kvv en brokken) en dan wederom rekenen met het volwassen gewicht.

Houd ook rekening met de ruimte voor de hond. Wil je een bench gebruiken? Ik weet het niet zeker maar volgens mij zijn er geen benches die groot genoeg zijn voor een Deense dog. Je zult dus moeten kijken waar je je hond laat als je hem alleen zou laten.

 

honden page profiel MelissaMelissa

Goh ik heb het eigenlijk niet voor een bench weet eigenlijk ook niet waarom het zo gebruikt word. 

honden page profiel Gaby en ScoutGaby en Scout

Hoeft ook helemaal niet een bench! Maar veel mensen gebruiken deze wel, dus vandaar dat ik het opperde. Het is alleen voor de meeste honden wel handig om een eigen plek te hebben als ze wel eens alleen thuis moeten zijn, dat is eigenlijk waar ik op doelde, niet per se een bench...

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Bedankt voor de tips we hebben een herkende fokker gevonden. Dus de pups hebben stamboom.  "

Een stamboom zelfzegt niet veel meer dan dat je hond raszuiver is. Zoek een fokker die is aangesloten bij een rasvereniging en fokt via de eisen van die vereniging. Vooral testen van de ouders (niet alleen een onderzoekje van de dierenarts) zijn belangrijk maar ook het welzijn van de ouderdieren en de pups.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Bedankt voor de tips we hebben een herkende fokker gevonden. Dus de pups hebben stamboom. Een vetbed heb ik nog nooit van gehoord wat is dit juist en ja wij hebben ieder een wagen maar die zijn niet enorm groot, dus daar gaan we naarmate de pup groot word inderdaad naar moeten kijken voor een grotere wagen aan te schaffen tot dan kan de pup zonder problemen op de achterbank.  "

Een ...vetbed...is een lekker bed voor je hond, hoe groter de hond hoe duurder bet vetbed, voor een grote hond moet het vetbed van goede kwaliteit zijn, juist door de groote en het gewicht....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Melissa, een bench mag, maar hoeft niet....hier een bench twee weken gebruikt langer niet, om even de nacht rustig te kunnen door brengen, makkelijke pups waren het dus een bench was niet nodig, een rustige plek uitzoeken in huis waar die niets kan ondernemen en zich goed kan verplaatsen, maar dat is aan jou wat je wil.

honden page profiel MelissaMelissa

" Een stamboom zelfzegt niet veel meer dan dat je hond raszuiver is. Zoek een fokker die is aangesloten bij een rasvereniging en fokt via de eisen van die vereniging. Vooral testen van de ouders (niet alleen een onderzoekje van de dierenarts) zijn belangrijk maar ook het welzijn van de ouderdieren en de pups. "

Ja is aangesloten hebben het bekeken. Anders zouden we het niet doen. Hadden dit al gehoord. 

honden page profiel MelissaMelissa

" Een ...vetbed...is een lekker bed voor je hond, hoe groter de hond hoe duurder bet vetbed, voor een grote hond moet het vetbed van goede kwaliteit zijn, juist door de groote en het gewicht.... "

Bedankt weer iets bijgeleerd ook bedankt voor de tip gaan dit eens bekijken waar we een goede vinden 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

501096.jpg501289.jpg515195.jpgMelissa, hier grote en zware honden, een orthopedisch bed....   515205.jpg     even een aanschaf, maar jaren plezier er van....ik doe er een matrasbeschermer om, blijft het bed mooi schoon, hahaha...hoef niet, maar de beschermer kan zo in de was....bij ikea...3,99, neem er twee...een in de was een op het bed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Nu in de aanbieding bij specimal.nl.    Hier de grootste maat, en goedkoper nu ...niets moet maar dan heb je een idee wat zoiets kost....         

Gezondheidsmatras CHILL Nylon Antraciet voor Honden

 

Hondenmatras nylon Antraciet.

Hondenmatras is leverbaar in vier maten: 80x55 cm 100x75 cm 125x90 cm 150x100 cm.

Deze hondenmatrassen zijn gemaakt van kwaliteit schuimrubber en is bekleed met een waterdichte stof.

Hierdoor is het matras eenvoudig schoon te maken en blijft de vulling ook schoon. De nylon stof heeft de eigenschap, dat het geen water door laat. Dus ook zeer geschikt voor honden, die vaak nat zijn, of pups, die nog niet geheel zindelijk zijn. 

Ideaal om gewrichtsproblemen bij honden te voorkomen, als ook voor honden met gewrichtsproblemen. Werkt verzachtend bij bijvoorbeeld artrose, HD en ED.

Bovendien is het materiaal zeer sterk. Dit hondenmatras is een ideale ligplaats voor uw hond(en).

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

€109,95 .
Incl. btw

Grootste maat , nu 109,95...

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Nou eerst moet je de standaard aanschaf doen kwa spullen. Zoals mand/vetbed water en voerbak. Speeltjes riem halsband of tuig.  Borstels shampoo enzovoort.

Dan moet je maandelijks dus kopen brokken kijk naar een goede brok of kvv net wat je wilt geven.  Hou er rekening mee dat je dus veel meer brokken nodig hebt per maand en dus evt meerdere zakken moet kopen voor een maand omdat je een grote hond heeft die eet meer.

Verder moet je ook kijken naar kauwsnacks voor de hond. De kosten hiervan variëren per maand en per groot van de hond. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^