De slimmerik

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Bacchus slaapt vanaf dat we hem hebben beneden in de woonkamer (keuken en eetkamer kan hij ook komen). Nooit een probleem geweest. Met bliksem wil hij dan wel eens blaffen, of als er bv hard geluid is op straat. Voor de rest is hij gewoon altijd stil.

 

We hebben sinds een klein jaar 2 katten. Die gaan in de nacht naar boven toe en Bacchus blijft beneden, was nooit een probleem.

 

Nu sinds een paar weken blaft Bacchus als wij savonds naar bed gaan. Echt ongeveer 5 minuten nadat we naar boven zijn blaft hij. Hij stopte dan weer snel maar vorige week bleef hij blaffen, iedere keer na even stilte begon hij weer. Na een paar keer bij hem te hebben gekeken (er was natuurlijk niks, hij zat gewoon op de bank te blaffen hp-frusty) hem ook maar mee naar boven genomen. Nu vind ik 2 katten en 1 hond op de slaapkamer wat te veel van het goede, dus de avond erna katten beneden gelaten en Bacchus naar boven.

Na 2 dagen had hij al door dat hij na het laatste plasje naar boven mag. 

 

De tweede nacht was ik Bacchus kwijt.......kan natuurlijk niet , zo groot is de slaapkamer niet, Bacchus is geen kleine hond en de deur was dicht. Hij lag niet op zijn kleed, ook niet op de kleedjes naast het bed. Ook niet op bed en net dat ik als onder het bed wil kijken zie ik hem.............Opgerold in het katten mandje! Ik moest daar zo om lachen.....

 

Nu mag hij dus boven blijven, geen geblaf meer in de avond. Beter voor ieder zijn nachtrust.

 

 

honden page profiel BaileyBailey 3 doggies

honden foto van Bailey

Die Bacchus,

Inderdaad een hele slimme hond!!

Alleen zo te lezen wordt het een extra poezenmandje erbij kopen...

Of Bacchus gezellig op bed erbij.hp-winkhp-shiny

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Nee ik wil hem niet op bed, veels te veel hond. 

Ik ben een slechte slaper en dan doe ik geen oog meer dicht. 

 

Gaan kijken voor zo een zelfde mandje in het groot, maar je zal zien dat hij daar dan niet in wil.

honden page profiel VeraVera 3 doggies

honden foto van Vera

Haha, heeft hij mooi geregeld in een paar dagen tijd!

 

Ik zouzoeken naar zo'n zelfde mandje maar dan net een maat groter. Heb het idee dat ook veel honden het best lekker vinden ergens opgerold in te liggen ook zal zijn ze niet zo flexibel als katten.

Volgende forumvraag: Gevaarlijke bijthond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^