Seizoenentopic....Volop Herfst, verhalen met een lach en een traan van onze maatjes in dit seizoen de Herfst.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel teckelHein.teckelHein. 3 doggies

honden foto van teckelHein.

Hier nog steeds droog en zon.wel fris.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Hier regen maar windstil.  Echt zonde dat het evenement afgelast is,  was totaal  niet nodig,  organisatie zal ook flink balen.  Nu ja,  het zou nog meer balen geweest zijn voor hun moest het doorgaan en er gebeuren accident en door het weer natuurlijk,  maar toch. 

 

Net een regen wandeling gedaan.  Heerlijk in regenkledij.  Zalige regen broek,  houdt alles tegen,  behalve regen hahahaha.  Maar even kijken voor een nieuwe. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Wouw, het valt met bakken de lucht uit nu.

Een prul dagje en achter de computer dagje maar hé. Heb net een jas besteld bij Jack Wolfskin, heerlijk fel rood met een warme fleece erin en een iets langer model.

Ik ga subiet ook een stoofpotje maken voor morgen. Kan het lekker een nachtje trekken, altijd lekkerder

 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Nadine, succes bij de orthopeed woensdag.
 
Antonnet, landleven lees ik ook af en toe. Leuk blad, maar heb het idee dat er steeds maar meer reclame in komt te staan. Dus heel vaak koop ik het niet meer.
 
Mila, een goede keuze gemaakt zo te lezen, anders had je de zondagmorgen kunnen starten met poep ruimen.
Fijn dat het zo goed gaat met Tika. Zal voor haar een bult stress en pijn schelen nu die rotte tanden eruit zijn.
Puck moet binnenkort ook voor het reinigen van het gebit naar de da. Gelukkig zagen de meeste tanden er goed uit, enkel vooraan moet ietsje schoon gemaakt worden.
 
De bonenschotel is zo goed als klaar. Nog even wachten tot de boel is afgekoeld voordat ik het hele prutje bij de rijst in kan doen. 't Is een zware pan, als dat mis gaat, dan kom ik flink aan het opruimen en heb ik geen avondeten voor morgen hahaha. "

Dank je wel ruby smakelijk ook lijkt me lekker  puck ook gebit eens reinigen lilly laat tanden poetsen maar kan altijd ze ook ee?ns zal moeten gaan fijne dag gewenst 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Ook wij zijn er weer bij; lezen veel, reageren weinig haha. Het is zoveel om op te reageren!

 
Een blaasontsteking is heel vervelend. Zou ook idd aanraden om naar de huisarts te gaan. Loop er al mee vanaf vorig week maandag, ben afgelopen woensdag pas naar de dokter gegeven en afgelopen vrijdag pas apotheek. Ze waren beide boos op me. 
 
Nieuwe auto is trouwens binnen. Nu kan ik gelukkig woensdag trainen met Joy, want m'n vriend moet werken. Het is een klein pittig autootje en super zuinig. Met m'n vorige auto kon ik op 1 tank heen en weer naar m'n ouders (zo'n 240 km in totaal) en met deze rij ik ongeveer een kwart tank weg met heen en weer. Wat een verademing om het benzinemetertje niet meer zo te zien zakken tijdens het rijden hahaha. Wel even een keertje moeten slikken toen ik hem achterliet. Heb hem van binnen helemaal leeg getrokken. Maar nu de volgende auto leuker maken. (beginnend met 16inch velgen ipv 14 inch stalen velgen met wieldoppen) "

Mooi auto rosanja 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Goede middag, wij zijn er ook weer bij. Ik heb het druk gehad met mijn jarige kleinzoon, boodschappen en ik ben met mijn broer naar een vestival geweest dat helaas in het water is gevallen. De braderiekramen en geluidsinstallatie waren weggewaaid, de braderie is net als het avondprogramma uiteindelijk afgelast. Ik ben met mijn broer naar huis gegaan waar zijn dochter samen met haar vriend ook nog langs kwamen. Uiteindelijk hebben we het heel gezellig gehad en was ik weer op tijd thuis bij de honden. Ik heb mijn winterdekbed weer tevoorschijn gehaald, ik had het vannacht koud onder mijn zomerdekbed dus de zomer is hier toch echt voorbij.

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

515917.jpg

Hoi! Wij doen weer eens mee :)

 

Charlie is morgen jarig. Hij wordt alweer twee. Het is zo snel gegaan, en tegelijkertijd is het alsof hij er al veeeeeel langer is. 

 

Hoop wel op wat beter weer, wilde morgen iets leuks met ‘m gaan doen!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

515919.jpg515920.jpg

 

Vanmorgen nog droog kunnen wandelen!

 

Nu aan het rijden, onderweg gaan we er in Sneek nog even uit

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemorgen,Vigo ligt rustig te slapen,straks lopen als ze medicijn weer optimaal werkt.
Nien je hebt geen vader meer en ineens moest ik denken aan wat mijn kleindochter van 4 gisteren vroeg. Kleine kinderen stellen soms moeilijke vragen als je er helemaal niet op berekend ben.
 
Oma heb jij geen mama?
Nee schat die heb ik niet meer.
Oma dat is zielig, je bent nu helemaal alleen.
Nee hoor,ik heb jullie,opa.....
Kleinzoon waar is jouw mama?
Ze is bij Tosca aan het spelen in de toverspeeltuin(kleinzoon verzonnen).
En ze gingen weer verder kleuren.
 
  "

Vragen zullen komen, en kinderen accepteren de antwoorden en gaan weer verder...

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo alweer lekker naar buiten geweest met dolci in de regen. Dolci vind de regen niet zo haha. Ze zit nu liever binnen bij ons gezellig met een kauwbotje en aandacht. Heb een snuffelmat pakket besteld voor der. Hopelijk vind ze 't leuk. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Vroeg gewandeld met Ogin, was al een klein uurtje onderweg, grote ronde in de blauwe stad, stopt er een auto .....grote labrador eruit en een bolderkar en......een ienieminie labradorpup een zwarte, Ogin wilde er naar toe, dat mag,  de labrador was los maar het kleine pupje he.....ik riep van verre let even op de pup, ik heb een stuiterbal, de vrouw riep, laat maar we kennen bams, het is een lieverd.....oeps, het is Bams niet het is Ogin...ooooooo, laat ook maar......Ogin heeft nog nimmer pups ontmoet, ik toch er naar toe, mijnheer vertelde me als ze wat doet bij de kleine dan krijgt ze te maken met de grote labrador die doet toch echt heel lelijk dan....niet erg vertelde ik, ......dan gaat Ogin wel weg.....Ogin komt dichtbij en...gaat de grote labrador ,een reu....hihihi...op zijn rug liggen voor Ogin, hahaha....de man was perplex, nee had zijn hond nimmer gedaan...en de vrouw, dan doet Ogin de pup niets......

En Ogin naar de pup, woh, zo ontzettend lief, Ogin wordt nu echt volwassen en krijgt andere instincten bij het zien van een kleine pup.....vond het zelf fantastisch...even met de mensen staan praten, ze kende Bams, Ogin niet...maar wat lijken ze op elkaar, ja als ze niet samen zijn, hahaha.....de kleine pup kwam uit een nest van 13, veels te vroeg geboren, er waren er maar zes overgebleven, nu 10 weken oud en een lekkere dikke pup die achter Ogin aanholde....was geweldig......

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik voel me steeds weer iets beter...
heb nog steeds hoofdpijn en last van niezen en hoesten en mijn keel maar het gaat beter iig.
morgen een foto van mn enkels... ben dus vergeten hoe het heetundecided

snow is dus echt 'in love' met eten...
afgelopen week pakte ik zijn voebakje. gaat hij gelijk naar boven en rechtopstaan.
ik d8 wat is dit!? dus ik wacht even en ga met wat voer door de kooi. snow rent de heeeele kooi door. alleen om dat voer in mijn hand te pakken te krijgen... heb hem daarna wel nog een extra snoepje gegeven om zijn ren prestatiehp-shiny

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ruby, blijft altijd spannend zo onder narcose. Gelukkig is schoonmaken zo klaar! Fijn ook dat je er dan gewoon op tijd bij bent, scheelt een hele hoop narigheid. 

 

Gaaf autootje Rosanja! 

 

Wat gaat dat snel Eline! Wat voor plannen heb je morgen? Ik duim voor mooi weer! 

 

Wij zijn weer terug uit het bos. Lekker nat geregend. Tika heel eventjes los want Kaylo wilden spelen en ging heen en weer crossen hp-angel Zo blij met haar GPS! Dat voelt een stuk veiliger. Het lijkt ook wel alsof Kaylo het weet. Hij rent veel minder ver weg dan met andere honden en als hij klaar is met spelen komt hij zich bij mij melden zodat ik op tijd Tika kan aanlijnen. Of het is allemaal bizar toevallig hahaha. Hij heeft ook gewoon geen zin om weer een kwartier op haar te moeten wachten denk ik hihi. 

Straks even naar de dierenwinkel. Vlees halen voor Kaylo en nog wat natvoer voor Tika. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ow   werken is dan minder .... werk ze 
Ja Willemijn wist het ook niet het is dat ze een foto stuurden 
En hier even jut en jul weer een keer  "

Jeanine, de laatste wat een lieve foto...embarassed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Rosanja, mooie auto hoor, tuurlijk gaat het aan je hart de andere weg te doen, maar nu mooi een goeie andere...Hein jij ook een goedemorgen en fijn dat je er ook bij bent.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Een weetje.......    

Herfst

Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september. Rond 23 september begint de astronomische herfst. Officieel gaat de herfst in op 21 september.

Rond 23 september staat de zon precies boven de evenaar waardoor dag en nacht overal op aarde even lang duren. Daarom begint de herfst meestal op 22 of 23 september. Officieel loopt de herfst van 21 september tot en met 20 december. Volgens de klimatologische indeling is de herfst al op 1 september begonnen en duurt het seizoen tot met 30 november.

Schrikkeljaar

De andere seizoenen beginnen meestal op de 21e. Dat komt onder andere doordat de baan van de aarde geen cirkel is. De verschillende data zijn het gevolg van het schrikkeljaar. Eens in de vier jaar telt een jaar, het schrikkeljaar, een dag meer dan de andere jaren. In het begin van de twintigste eeuw viel de eerste herfstdag enkele keren zelfs op 24 september, het laatst in 1931.

Wintertijd

De wintertijd gaat pas in het laatste weekeinde van oktober in. Dat sluit beter aan bij het weer omdat het de in deze tijd nog prima nazomerweer kan zijn. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hier regen maar windstil.  Echt zonde dat het evenement afgelast is,  was totaal  niet nodig,  organisatie zal ook flink balen.  Nu ja,  het zou nog meer balen geweest zijn voor hun moest het doorgaan en er gebeuren accident en door het weer natuurlijk,  maar toch. 
 
Net een regen wandeling gedaan.  Heerlijk in regenkledij.  Zalige regen broek,  houdt alles tegen,  behalve regen hahahaha.  Maar even kijken voor een nieuwe.  "

Altijd jammer, hier ook windstil en wat tegen, meer is het niet....maar kan ook stilte voor de storm zijn...en dan zijn we maar wat blij dat het afgelast is....niets zo wisselvallig als het weer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Wouw, het valt met bakken de lucht uit nu.
Een prul dagje en achter de computer dagje maar hé. Heb net een jas besteld bij Jack Wolfskin, heerlijk fel rood met een warme fleece erin en een iets langer model.
Ik ga subiet ook een stoofpotje maken voor morgen. Kan het lekker een nachtje trekken, altijd lekkerder
  "

Ben gek op rood, laat maar een foto zien als je hem hebt....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goede middag, wij zijn er ook weer bij. Ik heb het druk gehad met mijn jarige kleinzoon, boodschappen en ik ben met mijn broer naar een vestival geweest dat helaas in het water is gevallen. De braderiekramen en geluidsinstallatie waren weggewaaid, de braderie is net als het avondprogramma uiteindelijk afgelast. Ik ben met mijn broer naar huis gegaan waar zijn dochter samen met haar vriend ook nog langs kwamen. Uiteindelijk hebben we het heel gezellig gehad en was ik weer op tijd thuis bij de honden. Ik heb mijn winterdekbed weer tevoorschijn gehaald, ik had het vannacht koud onder mijn zomerdekbed dus de zomer is hier toch echt voorbij. "

Jij ook weer present....hp-thumbsup     nee hier nog geen kou in huis, ik vind het heerlijk die temperatuur nu, in de woonkamer 16.5 graden, honden lekker binnen, tevreden, en buiten regent het wat, gordijnen lekker open weer, laat de herfst nu maar komen hoor....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hoi! Wij doen weer eens mee :-)
 
Charlie is morgen jarig. Hij wordt alweer twee. Het is zo snel gegaan, en tegelijkertijd is het alsof hij er al veeeeeel langer is. 
 
Hoop wel op wat beter weer, wilde morgen iets leuks met ‘m gaan doen! "

Goed zo, lang geleden weer...je blijft altijd welkom hier met Charlie. Morgen al weer twee, jee wat gaat dat snel..laat ons nu wat meer genieten van je Charlie he....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  
Vanmorgen nog droog kunnen wandelen!
 
Nu aan het rijden, onderweg gaan we er in Sneek nog even uit "

Sneek Friesland, daarna weer op weg naar huis, jullie hebben toch nog geboft met het weer, regen okee, maar de wind valt nog mee....

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Het was kil in huis 16 gr, ik heb de verwarming aangedaan hier zullen mijn koukleumen wel blij mee zijn. Kat Nemo ligt heerlijk boven de verwarming op de vensterbank te slapen. Nu zullen ze het straks buiten helemaal wel koud hebben.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Hier staat de verwarming ook weer aan. Ik ben eigenlijk echt dol op de herfst. Eindelijk weer lekker truien aan en uren met de hondjes kunnen wandelen. Wandelen vinden wij ook niet erg in de regen, zolang je maar niet van je voeten wordt afgeblazen hp-angel

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

" Goed zo, lang geleden weer...je blijft altijd welkom hier met Charlie. Morgen al weer twee, jee wat gaat dat snel..laat ons nu wat meer genieten van je Charlie he.... "

Ik ga mn best doen! 

 

Wilde ergens een flink stuk wandelen. En dan het liefst ergens waar we niet zo vaak komen. En dan mag hij overal aan snuffelen, in rollen enz. 

 

Wat leuk is, is dat we redelijk goed contact hebben met de baasjes van zijn broertjes/zusjes. Elk jaar rond hun verjaardag spreken we af. Dat zou eigenlijk vandaag zijn, maar vanwege het weer hebben we dat naar volgende week verplaatst. Vind het altijd zo leuk om ze te zien!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik ga mn best doen! 
 
Wilde ergens een flink stuk wandelen. En dan het liefst ergens waar we niet zo vaak komen. En dan mag hij overal aan snuffelen, in rollen enz. 
 
Wat leuk is, is dat we redelijk goed contact hebben met de baasjes van zijn broertjes/zusjes. Elk jaar rond hun verjaardag spreken we af. Dat zou eigenlijk vandaag zijn, maar vanwege het weer hebben we dat naar volgende week verplaatst. Vind het altijd zo leuk om ze te zien! "

Dat is en blijft altijd leuk, vergelijkingen maken wat je doet en je eigen Charlie de mooiste vinden, hahaha

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Ben gek op rood, laat maar een foto zien als je hem hebt.... "

foto van de site gehaald

515932.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" foto van de site gehaald "

Woh, wat een mooierd Pierke...nu maar snel kouder worden, gaat tie aan...smile

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Hier regen maar windstil.  Echt zonde dat het evenement afgelast is,  was totaal  niet nodig,  organisatie zal ook flink balen.  Nu ja,  het zou nog meer balen geweest zijn voor hun moest het doorgaan en er gebeuren accident en door het weer natuurlijk,  maar toch. 
 
Net een regen wandeling gedaan.  Heerlijk in regenkledij.  Zalige regen broek,  houdt alles tegen,  behalve regen hahahaha.  Maar even kijken voor een nieuwe.  "

Haha hier ook .... heerlijke natte wandeling echt valt mee maar alles toch klammig  dus ook kijken voor nieuwe kleding 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Haha hier ook .... heerlijke natte wandeling echt valt mee maar alles toch klammig  dus ook kijken voor nieuwe kleding  "

Ja he,  vind regen totaal niet erg,  ik kleed mezelf en de honden er wel naar,  maar volledige natte jeansbroek bij thuiskomst is wel minder.  Op bol.com al een fluogele besteld.  Ze hebben geen roze :(

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ruby, blijft altijd spannend zo onder narcose. Gelukkig is schoonmaken zo klaar! Fijn ook dat je er dan gewoon op tijd bij bent, scheelt een hele hoop narigheid.

Scheelt inderdaad een hoop narigheid. De eerste was ik eigenlijk te laat. Ik dacht dat haar tandjes er mooi uitzagen. Helaas moesten er toen wat getrokken worden. 

Zover laat ik het nu niet meer komen! 

 

Heerlijk weer hier. Het regent hard.

Ik houd van het onstuimige weer. Wandel er eigenlijk ook wel graag in. Helaas wil Puck dat niet, dus dan blijf ik thuis. Anders is Puck weer alleen.

pagina 4 van 47 12 3 45 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: zelf snuffelmat maken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^