Ziva’s agility topic: nieuw filmpje p8

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Wij oefenen op de club vaak verschillende opties en dat is wel fijn. Voor de ene hond werkt het ene beter dan voor de andere En dan leer je wel welke opties voor je hond beter zijn :D maar wij zijn een kleine club en hebben de tijd om wat “uit te lopen” :D d

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Die tijd is er bij ons normaal niet, ieder uur een nieuwe groep. Gisteren waren we maar met drie combinaties dus had het eigenlijk best gekund. Wel jammer, een gemiste kant!

Er wordt wel een beetje rekening mee gehouden wat honden aan kunnen. Er is iemand die een langzamere hond heeft en zelf is ze niet zo goed met wissels en het onthouden van het parcours. Die krijgt echt andere dingen aangewezen, dingen die ik niet hoef te proberen want ik heb daar echt geen tijd voor.

 

Maar er wordt minder gekeken naar karakter en niveau van zowel hond als begeleider. Dat zijn natuurlijk ook veel subtielere verschillen.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Met 3 combis op een uur is inderdaad best te doen! Vind het altijd leuk om verschillende opties te proberen :D 

soms timen we zelfs om te kijken wat de snelste optie is :D 

pagina 9 van 9 12 3 4 5 6 7 8 9
Volgende forumvraag: Frisbees terugbrengen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^