Seizoenentopic....HERFST...lieve leuke verhalen met een lach en een traan over onze vriendjes/ vriendinnetjes tijdens de HERFST.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Mooie foto's van Kaylo. Fijn dat hij het zo goed doet.
En die lieve Bailey ligt lekker bij het vrouwtje. 
 
Jeanine ik hoop dat het gauw beter word bij je.
 
Willemijn Bamse kan lekker languit op het tapijt liggen.
 
Na het bos geweest 2 keer vandaag. Een paar uur gewerkt. Heel raar maar ben een paar weken geleden volledig door de enkels gegaan. Ook later nog een paar keer maar dan door 1 enkel maar. Nu heb ik tijdens het lopen nergens last van. Maar in rust op de bank of en als ik in bed lig dan doen ze erg zeer. Dus ook in rust zijn de spieren pijnlijk als ik de enkels beweeg of tegen elkaar heb liggen. En loop ik erop dan voel ik na een paar stappen helemaal geen pijn of niks meer. Maar in rust word de pijn erger. Vind het maar raar.
 
Lekker in het bos gelopen. Jammer dat het al zo snel donker weer word. "

Bootcamp....smile     als je loopt span je de spieren, en in rust ontspan de spieren en dat doet pijn, let maar op, het gaat steeds beter hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Pierke morgen een plezierige dag...voor Lenka ook een uitje hoor...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

118589.jpg     Lekker slapenallemaal, en tot morgen.

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

Jeetje, wat is Shadow eigenlijk groot zo!! surprised Heel mooi. Blijf nogmaals zeggen: enorme zwak voor witte herders hier. Zal mijn oppashond ook nooit vergeten. Echt een verschijning om te zien. 

 

Willemijn: hoe is het nu eigenlijk met Bams qua eten en doen? Weer helemaal de oude, of is het echt de ouderdom die voor wisselende momenten zorgt?

 

Mila: kan Kaylo dat misschien even aan Bailey leren? Die zit geen moment stil in het openbaar. hp-frusty

 

Zo hier van zolder tot aan beneden letterlijk alles afgestoft, gezogen en gedweild. Nu genoeg gehad, ik heb geen energie meer. Lekker met mijn oververhitte hoofd op de bank met een ijskoud blikje pepsi en een aflevering van mijn serie. Natuurlijk met mijn harige kroel tegen mij aan. hp-heart

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wat een mooie foto van Shadow! 

 

Elianna, komt nog wel! haha Kaylo is ook alweer 5 en heeft al 2 jaar trein ervaring tongue-out Hij was de eerste paar keer een zenuwachtige ramp maar gaat nu pas sinds hij echt een paar keer per week mee gaat rustig liggen. 

 

Kaylo ligt opgerold op een balletje en Tika ligt nog lekker op haar nylabone te kluiven (wat ik echt een vreselijk geluid vind, maar goed) Straks nog een klein rondje en dan lekker naar bed. Morgen weer lekker met ze naar het bos! 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Jeetje, wat is Shadow eigenlijk groot zo!!  Heel mooi. Blijf nogmaals zeggen: enorme zwak voor witte herders hier. Zal mijn oppashond ook nooit vergeten. Echt een verschijning om te zien. 
 
Willemijn: hoe is het nu eigenlijk met Bams qua eten en doen? Weer helemaal de oude, of is het echt de ouderdom die voor wisselende momenten zorgt?
 
Mila: kan Kaylo dat misschien even aan Bailey leren? Die zit geen moment stil in het openbaar. 
 
Zo hier van zolder tot aan beneden letterlijk alles afgestoft, gezogen en gedweild. Nu genoeg gehad, ik heb geen energie meer. Lekker met mijn oververhitte hoofd op de bank met een ijskoud blikje pepsi en een aflevering van mijn serie. Natuurlijk met mijn harige kroel tegen mij aan.  "

Dankjewel. Shadow is een grote teef die ook bijna altijd voor een reu word aangezien. En zeker zal je niet je oppashond vergeten. Leuk dat dat ook een witte herder was.  Grote honden maar met een klein hartjehp-heart

 

 

Geniet lekker van je blikje cola want dat heb je verdiend. Nu lekker tv kijken want je hebt genoeg gedaanhp-thumbsup

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Wat een mooie foto van Shadow! 
 
Elianna, komt nog wel! haha Kaylo is ook alweer 5 en heeft al 2 jaar trein ervaring  Hij was de eerste paar keer een zenuwachtige ramp maar gaat nu pas sinds hij echt een paar keer per week mee gaat rustig liggen. 
 
Kaylo ligt opgerold op een balletje en Tika ligt nog lekker op haar nylabone te kluiven (wat ik echt een vreselijk geluid vind, maar goed) Straks nog een klein rondje en dan lekker naar bed. Morgen weer lekker met ze naar het bos!  "

Dankjewelhp-heart

Ik vind dat geluid ook vreselijk. Krijg al de rillingen als ik er aan denk

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik kijk uit naar morgen met een gemengd gevoel. Mijn meisje zal er niet bij zijn, zal raar zijn. Voel me als een moeder die haar kindje de eerste keer naar de school doet. Ik ga haar missen. Ik ben een watje, ja dat klopt en schaam me er niet voor.

 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Ik kijk uit naar morgen met een gemengd gevoel. Mijn meisje zal er niet bij zijn, zal raar zijn. Voel me als een moeder die haar kindje de eerste keer naar de school doet. Ik ga haar missen. Ik ben een watje, ja dat klopt en schaam me er niet voor.
 
  "

Zou ik ook hebben hoor. Maar je laat haar tenminste niet alleen heel de dag. Die gaat ook lekker een dagje uit maar dan niet met haar baasjes.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Zou ik ook hebben hoor. Maar je laat haar tenminste niet alleen heel de dag. Die gaat ook lekker een dagje uit maar dan niet met haar baasjes. "

Haar alleen laten geen moment is die alleen. Nooit. Ja er zijn andere honden die gaat zich amuseren. Is van paw shake, dus geen kennel. Thuis bij mensen met 4 andere honden die ze al ontmoet heeft.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

515479.jpgBeetje met vertraging,  maar ben er ook weer bij. 

Niet echt een slaap ritueel.  Piiri slaapt binnen,  ze krijgt een pensstaafje,  laatste keer uitlaten is tussen 00.00u en 1.00u en vervolgens gaat ze op 5.30u er weer uit.  Korte nachten voor haar. 

 

Runar slaapt door de week buiten,  na het eten wordt hij uitgelaten en gaat dan met een koekje de kennel in,  om 5.15u is zijn ontbijt daar.  In het weekend slaapt hij boven,  dan gaan we pas tegen 7.30u uit. 

Zo ligt hij er nu bij. 

 

www.hondenpage.com

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

 

Pierke, wij hebben er moeite mee, hun niet, lekker spelen en aandacht van anderen eens...   Maart, als het veilig buiten is geen punt, hier mogen ze ook buiten verblijven maar dan slaap ik niet, hahahaha.....als er een hete nacht er aan komt, buiten en ik beneden...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ik ben ook een trut....vaak snachts eruit om bij Ogin te kijken, die maakt snachts een tentje, hahaha, van het gordijn, en ik hoor haar wel hoor, naar ga toch altijd zo,n twee x even kijken....en Bams ligt naast me te snurken....Ogin zou ook boven mogen, naar die heeft hoogtevrees, met geen tien paarden krijg ik ze de trap op...dat is het nadeel dat Ogin terug gegaan is naar de fokker, en het niet geleerd heeft..Ze is terug gekomen en was al te zwaar om te tillen....

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

We zijn weer thuis slaaplekker allemaal! Wat jullie denk ik al doen. Dolcinea was eerst mee toen het druj werd der naar huis gebracht 3,5 uur alleen thuis gebleven los in de woonjamer met d'r andere honden alles nog heel en zelfs niks binnen gedaan zo trots op derhp-heart

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

                                                                  515176.jpg                     zondag, een hele goede morgen, Ogin al lekker gegeten....Bams slaapt uit.....heerlijk voor de, ze gaat het leren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandWolkenvelden, vooral zuiden zon

9 sep. 2018, 6:00 uur - In het noorden is het bewolkt en kan een spatje regen vallen. In de rest van het land is het droog. Vanmiddag breekt in het zuiden en daarna in het midden van het land vaker de zon door. In het noorden blijft het langer bewolkt en het wordt 19 tot 24 graden. Komende dagen is het een graadje minder warm en zijn er veel stapelwolken. Woensdag is het zonniger met 20-26 graden.

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

vakantiegangers.....scheemda

Datum   Temp Neerslag Wind  
Zo 09-09 f.png 12° / 22° 0.5 mm ZW4
ZW.png
Ma 10-09 b.png 12° / 20° 0 mm W3
W.png
Di 11-09 b.png 12° / 20° 0 mm ZW5
ZW.png
Wo 12-09 f.png 13° / 20° 0.3 mm ZW3
ZW.png
Do 13-09 b.png 11° / 19° 0 mm O2
O.png
Vr 14-09 b.png 11° / 19° 0 mm N2
N.png

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

midden nederland voor de vakantiegangers...        

tum   Temp Neerslag Wind  
Zo 09-09 j.png 13° / 25° 0 mm ZW3
ZW.png
Ma 10-09 b.png 15° / 22° 0 mm W3
W.png
Di 11-09 b.png 13° / 24° 0 mm ZW4
ZW.png
Wo 12-09 b.png 15° / 23° 0 mm ZW3
ZW.png
Do 13-09 b.png 13° / 21° 0 mm NO2
NO.png
Vr 14-09 b.png 11° / 20° 0 mm NW2
NW.png
 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,hier een berichtje van een vakantieganger.

Vigo vindt het hier geweldig,3 minuten lopen en we staan in het bos,s'morgens en s'avonds een boswandeling,hij kan los,er loopt niemand en hij jaagt niet. We lopen hier zo het natuurgebied de Utrechtse heuvelrug in.

We hebben  bijna oog in oog gestaan met een hertje.

Het huisje is schitterend alleen iets meer privacy was prettiger geweest,maar dat kan de pret niet drukken 

Gistermiddag wezen fietsen,schitterend.

Vanmiddag high tea en rondvaart op de vecht.

 

Jullie ook allemaal een hele fijne zondag,genieten van het mooie nazomerweer.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Monique, een fijne vakantie toegewenst. Fijn dat het huisje goed bevalt en jullie zo dicht bij het bos zitten.

 

Het gaat gelukkig weer goed met Balou zijn pootje, gisteravond kwam mijn dochter nog even langs met de kleinkinderen toen belaste hij hem alweer gewoon maar toen ik hem later uit zijn bench liet hinkte hij weer. Vanmorgen liep hij weer redelijk normaal ook tijdens het uitlaten gebruikte hij alle vier zijn poten alleen als hij staat ontlast hij het pootje een beetje. Er worden vandaag geen gekke dingen gedaan en ook de wandelingen zijn en blijven een tijdje aangepast maar het ziet er naar uit dat het met een sisser afloopt. Hier ben ik ook erg blij mee, met Balou naar de dierenarts is geen pretje voor Balou de dierenarts en mij.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemorgen,hier een berichtje van een vakantieganger.
Vigo vindt het hier geweldig,3 minuten lopen en we staan in het bos,s'morgens en s'avonds een boswandeling,hij kan los,er loopt niemand en hij jaagt niet. We lopen hier zo het natuurgebied de Utrechtse heuvelrug in.
We hebben  bijna oog in oog gestaan met een hertje.
Het huisje is schitterend alleen iets meer privacy was prettiger geweest,maar dat kan de pret niet drukken 
Gistermiddag wezen fietsen,schitterend.
Vanmiddag high tea en rondvaart op de vecht.
 
Jullie ook allemaal een hele fijne zondag,genieten van het mooie nazomerweer. "

Heeee, even een vakantie bericht van je, de hele week krijg je heerlijk nazomer weer, bofferd, en mooi voor Vigo dat het bos op loopafstand is...ook een heerlijk huisje weltevree, en dat de buren wat binnen gluren, hahaha...weet je nog met dat warme weer wat zeeman daar voor het raam deed, hahahaha....heel veel plezier deze week.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Niet in de stemming om leuke dingen te schrijven op het moment. Lees wel mee.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Dankjewel
Ik vind dat geluid ook vreselijk. Krijg al de rillingen als ik er aan denk "

Het is echt zo naar! hahaha. Dat schrapende geluid en alsof die tanden compleet kapot gaan. Maar ze is echt zo verzot op dat ding (en haar tandjes zijn oke haha. Helpt zelfs ook met de tandplak) 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen allemaal, 

Heb denk ik voor het eerst in een lange tijd zo vast geslapen zonder wakker te worden.

Pff was me 't feestje wel hp-angel

Verder komt oma vanmiddag gezellig. 

Verder nog geen planning mischien een lekker stukje wandelen met dolci. 

Verder even bijkomen 

Fijne dag allemaal.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Ik volg ook weer mee!

512573.jpg

 

Ben op het moment erg druk en heb dus niet echt tijd om te reageren. Ik probeer wel steeds goed bij te lezen en als het kan even iets te laten weten.

 

Fijne dag allemaal!

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

515486.jpgEven op verplaatsing gaan wandelen,  hondjes weer tevreden. 

 

515485.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ruby, doe rustig aan, en zoek steun bij je collegaas, praat erover...Marga, gelukkig, doe nog wel een paar daagjes rustig aan met Balou....Maart het is goed weer voor verplaatsing, hahaha....Lisa je hebt het druk,,,invallen vaak voor collegaas die met vakantie zijn...komt een eind aan hoor...draai je weer je eigen diensten...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hier een rustige middag, met niet te veel doen.....dacht ik !! Vanochtend goed gewandeld met de beren, niet al te warm...mag zo blijven hoor.smile

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Maart mooie foto's van je herders.

 

Ruby even rustig aan.

 

Monique geniet van je mooie vakantie. 

 

Vanochtend een uur gelopen. Toen belde mij vriendin of ik langs kwam. Dus ik En Shadow in de auto. Lekker bij de paarden bezig geweest. Shadow loopt en scharreld lekker rond. Toch wel heerlijk zo'n makkelijke hond.

 

Nog even met de bal gespeeld daar in de wei. Shadow heeft nog een lekkere verse pees op. Nu net weer thuis. Shadow is in dromenland. Ik heb de was gedaan. Zo nog even poetsen. Dan nog boodschappen doen. Mag Shadow even op het huis passen. Vanavond zelf even na mijn paarden. En nog even daarna na het bos met Shadow.En dan met de benen omhoog en genieten van een rustige  zondagavond.

www.hondenpage.com515487.jpg

 

 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

aangezien er veel gebeurd is dit jaar wil ik graag weer overnieuw beginnen in 2019...
dus ook met jongens.
ik vond iemand leuk. d8 eroverheen te zijn. not. dus probeer hem nu te vergeten alleen ik zie hem nog wel eens op school en hij zit met wiskunde bij mij. en ik heb dus een vermoeden dat een andere jongen uit mijn klas mij dus leuk vind ( ga niet opnoemen hoe ik dat denk... word te lang verhaaltongue-out )

en ik zit er dus best wel mee eigenlijk. en ik snap dus niet waarom!

pagina 6 van 48 12 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende forumvraag: Voedselallergie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^