Yorkshire terrier

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel bandhubandhu

Hoi, ik heb nu een shih tzu hondje echt een schat. Maar ik heb een vraag want ik zou graag nog een hond willen en het liefst een Yorkshire terriër. Ik vraag me af of dit ras goed met een shih tzu om kan gaan. Verder houd mijn hond eigenlijk noet echt van andere honden maar ik wil hem leren dat andere honden ook leuk zijn om mee te spelen. Maar denken jullie dat het dan alsnog verstandig is om nog een hond te nemen? 

Alvast bedankt! 

 

honden page profiel RickRick

Kennis van mij heeft deze combi qua honden en is ontzettend leuk maar pas op het is En blijft een terriër he

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Als je hond niet van andere honden houdt, vindt ik het niet echt slim om al op zoek te gaan naar een ander hondje. Ik zou mijn hond eerst socialiseren met andere honden en vanuit die optiek verder denken. Ga wandelen met andere hondjes, op bezoek bij andere baasjes......
Verder heb je dan ook tijd om op zoek te gaan bij naar een goede Fokker. Daar zal weeral wat tijd over gaan en kan je het huidig hondje verder socialiseren.
Beter wat langer wachten, goed huiswerk verrichten naar goede Fokker en je dan op wachtlijst zetten.
Er is zoveel meer aan het houden van een hond dan samen spelen. Denk goed na en doe geen impulsieve koop.

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Hoe oud is je andere hond?

Als deze volwassen is en niet van andere honden houd, zal dat niet ineens veranderen door hem nu pas met andere honden te laten spelen.

Dus als jou hond niet van andere honden houd, zou ik het bij 1 hond houden.

Volgende forumvraag: Adoptie pup en moeder
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^