Ik mis mijn hond zo

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .

" Wat ben ik ontzettend blij met jullie berichten en begrip! En het feit dat het zo herkenbaar is. Sta echt versteld van de reacties die mensen kunnen geven zonder huisdieren. Jullie begrijpen dat het is als een heel dierbaar deel van je gezin te verliezen. Dat begint al meteen bij het opstaan. In een lege woonkamer komen, zonder een hondje die op je afkomt, een paar woorden , een aai over zijn bol en dan eten geven. En zo gaat het gemis de hele dag door. Door jullie berichten snap ik dat ik erdoor moet en mag!  Dat het niet meteen over moet zijn. Bedankt en allemaal sterkte met jullie eigen verlies  "

doet me goed jouw berichtje, je denkt ondanks je grote verdriet ook aan anderen...heb het al tegen je gezegd, rouwen moet en dat doe je met eigenaars die weten wat het betekend, afscheid moeten nemen van een dierbaar dier.......maakt niet uit hoelang het rouwen duurt, er komt een dag dat je toch met heel veel plezier aan je hond terugdenkt....de pijn verzacht, en er over praten helpt je.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Inmiddels meer dan een maand verder, hoe gaat het met je? Begin je je draai een beetje te vinden? Rouw gaat met ups en downs. Hopelijk krijg je steun uit je omgeving. 

honden page profiel Lidia ZuidemaLidia Zuidema

honden foto van Lidia Zuidema

Heel veel sterkte. 

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

Het is nog zo vers en ook heel begrijpelijk dat het verdriet je aangrijpt.

Koester alle dierbare herinneringen....ik wens je heel veel sterkte!

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Praat erover verdriet gaat niet zo maar over  heel veel sterkte nog 

honden page profiel Tisha GioiaTisha Gioia

honden foto van Tisha Gioia

heel veel liefs en sterkte gewenst, het went nooit he? Het is vreselijk hoor. Huil maar flink uit en laat het verdriet maar toe. Er komt weer een dag , dat je het wat minder intens zult ervaren. Veel knuffels van ons

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Dag lieve Wopper...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^