Laatste vakantie samen - foto's

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Geweldig, wat een prachtige vakantie en dito foto's!!!! hp-heart

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wat een prachtige foto's! 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Echt mooi foto s en ook genoten ervan fyn mooi streek ookkiss

honden page profiel May May

honden foto van May

hp-heart

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

schitterende foto's

 

welke route hebben jullie gedaan?

 

Slovenie vind ik een van de mooiste landen die ik ooit bezocht heb, sprookjesachtig bijna

 

maar wel duur haha

 

 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Wat een prachtige foto's.

honden page profiel --

honden foto van -

" schitterende foto's
 
welke route hebben jullie gedaan?
 
Slovenie vind ik een van de mooiste landen die ik ooit bezocht heb, sprookjesachtig bijna
 
maar wel duur haha
 
  "

Ik heb op een camping gestaan, dus ik ben niet gaan backpacken met Olly. 
Wel heb ik delen van het Triglav gebied bewandeld, heb ook wel veel bij het meer van Bled gezeten. En meer gebieden bezocht waarvan ik de naam niet heb onthouden. 


En ja, duur... Het is maar net waar je geld uitgeeft. Bezoek je toeristische plekken, dan zal je ook meer moeten dokken. Ga je lunchen aan de grote, toeristische straten, dan zal je ook een hogere rekening krijgen.
Daarbuiten is het wel betaalbaar, bijvoorbeeld in die kleine, afgelegen dorpjes. Ik heb toch goedkoop kunnen lunchen, Mac is ook vele malen goedkoper als hier in NL, benzineprijs is ook goedkoper, etc.

honden page profiel Eggermont KatelijneEggermont Katelijne

honden foto van Eggermont Katelijne

Prachtige foto's!!

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Werkelijk waar prachtig! 

Geen andere woorden voor.

 

Behalve ben jaloers tongue-out

 

Wil meer met May reizen!

honden page profiel --

honden foto van -

"
Wil meer met May reizen! "

Gewoon doen als dat is wat je graag wilt doenwink

honden page profiel Saskia en EnzoSaskia en Enzo

honden foto van Saskia en Enzo

Wauw!!!

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Prachtig! De mooiste vind ik de derde portretfoto bij zonsondergang, zo'n onschuldige blik heeft hij daar hp-heart

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

" Gewoon doen als dat is wat je graag wilt doen "

Over 2 weken Ardennen.

Volgend jaar Mei Zweden en misschien in Februari Oostenrijk.

Als ik het bij elkaar gespaard krijg 

Whahaha

 

 

Maar eens met het advies hp-thumbsup

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Wauw! Wat moet jij een mooie vakantie hebben gehad! 

Ga je echt helemaal in je eentje op reis? Ik wil dat ook graag met mijn honden, maar durf niet zo goed. En dan niet eens om het alleen gaan, maar meer niet weten waar en hoe te beginnen met plannen etc :p

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer

honden foto van Drieka en Hummer

Super mooie foto's! hp-heart

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Weer veel mooi bewerkte foto's van je hond.

honden page profiel --

honden foto van -

" Wauw! Wat moet jij een mooie vakantie hebben gehad! 
Ga je echt helemaal in je eentje op reis? Ik wil dat ook graag met mijn honden, maar durf niet zo goed. En dan niet eens om het alleen gaan, maar meer niet weten waar en hoe te beginnen met plannen etc :p "

Heel leuk gehad.

 

Dit keer was ik met meerdere personen, maar vanaf nu ga ik toch echt in mijn eentje. Enkel de mensen die niet mopperen over dat ik teveel foto's maak mogen mee.

 

Maar ik ken je gevoel. Dan denk ik bij mezelf: je leeft maar één keer, dus maak er wat van. Met die gedachte kan ik de drempels over, ongeacht wat anderen zeggen. 

 

Slovenië kan trouwens best in je eentje. Ontzettend vriendelijk volk, het is heel geliefd voor backpackers en je hebt heel wat routes, zodat je het zo lang kan maken als je zelf wilt. Er staan duidelijke tekens en bordjes op je route, zodat je weet welke kant je op moet.

 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Wauw prachtig! hp-heart

honden page profiel RockyRocky

honden foto van Rocky

Schitterende foto’s, echt. Ik vind ze heel sfeervol en natuurlijk ogen, perfect getimede platen met prachtige kleuren. Mijn favorieten zijn, denk ik, die met de huizen of delen van huizen op de achtergrond. 

 

Zo te zien was het een geslaagde vakantie.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny

honden foto van Melissa en Penny

Hele mooie foto's, die van de zonsondergang vind ik echt heel goed! Ik vind het nu wel jammer dat Penny niet met mij mee kan naar Oostenrijk, daar zou ik ook zo graag foto's van haar willen maken...

 

Hoe is het wandelen in Slovenië? Zijn het vooral gewone wandelpaden of zijn het ook echt stijle paadjes waarbij je veel moet stijgen. Is het daar meer bergachtig of juist meer heuvelachtig?

Mijn ouders willen volgend jaar eigenlijk wat anders dan 2 weken Oostenrijk en mij leek Slovenië wel mooi, maar wij (en vooral ik) houden veel van wandelingen waarbij je echt de bergen op gaat en waarbij je veel stijgt.

honden page profiel LisetteLisette

wat een natuur talentje jullie hond

 

honden page profiel --

honden foto van -

" Hele mooie foto's, die van de zonsondergang vind ik echt heel goed! Ik vind het nu wel jammer dat Penny niet met mij mee kan naar Oostenrijk, daar zou ik ook zo graag foto's van haar willen maken...
 
Hoe is het wandelen in Slovenië? Zijn het vooral gewone wandelpaden of zijn het ook echt stijle paadjes waarbij je veel moet stijgen. Is het daar meer bergachtig of juist meer heuvelachtig?
Mijn ouders willen volgend jaar eigenlijk wat anders dan 2 weken Oostenrijk en mij leek Slovenië wel mooi, maar wij (en vooral ik) houden veel van wandelingen waarbij je echt de bergen op gaat en waarbij je veel stijgt. "

Er is voor iedereen wat en je kan het zo zwaar maken als je zelf wilt. Je hebt makkelijke wandelpaden met lichte steigingen en dalingen, maar ook paden waar je zo een aantal uur stijl omhoog moet klimmen. Dat was wel even huilen... 

 

Ik zat vlakbij het nationaalpark Triglav. Het is daar echt heel erg mooi. Het verbaast me niks dat Slovenië zo geliefd is bij backpackers en klimmers.

 

Het land is trouwens ook erg hondvriendelijk, ook wel goed om te weten. Je komt daar regelmatig honden tegen. Verschil met hier en daar is dat men daar hun dier wel onder appel heeft staan. Iedereen houdt zijn hond bij zich, ze luisteren allemaal zo goed. Daar werd ik wel heel erg blij van. Je hoeft niet bang te zijn dat je hond wordt lastiggevallen, zelfs als je elkaar moet passeren op een zeer smal pad. De meeste honden kijken de jouwe niet eens aan joh. 

Daar kan de gemiddelde Nederlandse hondenbaas nog wat van leren. Het kan echt wel. 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny

honden foto van Melissa en Penny

Ik vind dat zware stijgen juist helemaal geweldig. We zitten nu in een berghut na een wandeling van 7 kilometer waarbij we 700 meter hebben gestegen. laatst maakte we een wandeling waarbij we een heel stuk over rotsen moesten klimmen, die was echt leuk. Het stijgen is zwaar, maar je wordt vaak wel beloond met een héél mooi uitzicht hp-wink

 

Bedankt voor de hele uitleg. Dan is Slovenië ook een optie, al denk ik dat het volgend jaar toch 2 weken Oostenrijk wordt. Mijn moeder (die volgend jaar wat anders wilde) vind het nu heel vervelend dat we zondag weer thuis komen en heeft het er constant over dat we volgend jaar terug komen.

 

Dat Slovenië zo hondvriendelijk is had ik wel verwacht. In Oostenrijk is het ook heel hond vriendelijk. Je mag overal met een hond komen en iedereen houd zich perfect aan de aanlijnplicht. Ik zie nu zelfs regelmatig mensen met een lange lijn lopen, in Nederland zie je dat niet.

Penny kan om andere redenen niet mee. Er is in de auto geen plek en mijn ouder willen haar niet de hele weg op mijn schoot. Ook zijn de wandelingen die we doen voor haar te zwaar. Ze heeft de verkeerde bouw en slechte heupen. Ik vind het heel jammer, maar haar mee nemen wordt echt heel moeilijk.

Volgende forumvraag: Ook even voorstellen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^