Cytopoint....medicatie middel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" ja zo zou ik ook denken, je zou het altijd weer meteen op kunnen pakken, mocht ze weer een uitbraak krijgen.  "

De allergeoloog en ik hebben wel een band opgebouwd, en tuurlijk is er dan inspraak als ik iets wil voor Ogin, drie jaar lang iedere maand, in het begin om de twee weken...en nimmer niet gegaan.  Ogin is ook daar in de kliniek door de orthopeed geopereerd,haar tplo, hebben ze tegelijkertijd even gecontroleerd . zeLfde kliniek, en in die drie jaar krijg je ook wel eens een ander, Ogin is een bekende daar....een fijne hond voor hun, ze laat alles toe en is nimmer gestrest, vrolijk naar binnen en vrolijk weer naar buiten.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" De allergeoloog en ik hebben wel een band opgebouwd, en tuurlijk is er dan inspraak als ik iets wil voor Ogin, drie jaar lang iedere maand, in het begin om de twee weken...en nimmer niet gegaan.  Ogin is ook daar in de kliniek door de orthopeed geopereerd,haar tplo, hebben ze tegelijkertijd even gecontroleerd . zeLfde kliniek, en in die drie jaar krijg je ook wel eens een ander, Ogin is een bekende daar....een fijne hond voor hun, ze laat alles toe en is nimmer gestrest, vrolijk naar binnen en vrolijk weer naar buiten. "

ja dat is natuurlijk al een hele poos en je kent hen en zij jullie.

Wel een bof dat Ogin zo makkelijk is hiermee..

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

"    Recente fotoos van Ogin, dr buik wordt kort gehouden, niet bloot maar gemilimeterd zodat het goed te controleren is....en haar huid is op het ogenblik gaaf. "

Ziet er mooi uit. Misschien proberen zonder. Enige wat ik weet is dat misschien iets korter haar en direct afspoelen een optie is. In de lange haren blijft altijd wel wat hangen aan allergeen en om iedere dag je hond te wassen? Lijkt me ook niet gezond. Dat allergeen moet er zo snel mogelijk vanaf dat is mits als ze niet gelijk reactie heeft.

 

Bij Peanut begon met een bultje hier en daar, dat voel je direct bij een kortharige. Hup in de auto en ergens anders heen. Afspoelen, washandje en pollen afnemen. Bij hem was het altijd rond feb/maart t/m aug/sept. Dus ik heb makkelijk praten. Pollenkalender erbij en zoeken wat er het meeste staat te bloeien. Heb nooit die ene struik of onkruid kunnen vinden. Qua water hoor ik het ook weleens maar dat zijn de algen erin en ook weer afspoelen en afspoelen.

 

Graspollen zijn echt k*ote, dat polt het hele jaar door. Ik was blij dat hij dat niet had.

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Anouk, Ogin heeft een ernstige hooikoorts allergie, 16 allergenen die allemaal hoog staan...de buik wordt gemilimeterd de rest is niet nodig.....een stukje terug kan je zien hoe hoog het bij Ogin  is, ze heeft er het hele jaar last van...zelfs in de wintermaanden zijn er altijd wel pollen.   We zijn met Ogin al langer dan drie jaar aan het decencibiliseren, het gaat op het moment goed met dr.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Anouk, Ogin heeft een ernstige hooikoorts allergie, 16 allergenen die allemaal hoog staan...de buik wordt gemilimeterd de rest is niet nodig.....een stukje terug kan je zien hoe hoog het bij Ogin  is, ze heeft er het hele jaar last van...zelfs in de wintermaanden zijn er altijd wel pollen.   We zijn met Ogin al langer dan drie jaar aan het decencibiliseren, het gaat op het moment goed met dr. "

Als het werkt het maar je wilt ervan af toch? Of heb ik het niet goed gelezen?

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^