SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

pfff net heel verhaal getypt en dan klik je op beantwoorden en dan zegt ie ineens geen wifi... volgende keer toch maar ctrl c en v gebruiken als ik t bericht af hebundecided.
wat ik nog wel wist: ik was net bezig met snow omdat ik een iets kleinere kooi heb gepakt omdat hij aan die kooi moet wennen omdat hij naar een oppasadresje gaat omdat ik vanaf a.s donderdag 2 weken naar frankrijk ben.
dus ik had hem net even uit de kooi gepakt ( staat in woonkamer ) en ik had m 1 trap naar boven naar mn slaapkamer gebracht. ik dus mijn vorige bericht typen die dus nooit hierop is gekomen door wifi enz. ( wifi was niet uit op laptop maar gwn dat ie hem even niet vind enz.) en toen ging snow over mn laptop heen lopen en soms pakte ik hem even op en als ik hem dan niet goe vast had ging hij naar mn schouder toe en soms naar achter op mn rug en dan op mn t-shirt blijven zitten,niet erin gelukkig, en soms kon ik m net pakkentongue-out gekkerd... ( waarschijnlijk dus omdat hij het een beetje spannend vond dat hij bijna viel ... ) dat voelt hij volgens mij... heel bijzonderhp-heart )
en hij liep net mn kussensloop in die om mn kussen zit en toen ging hij helemaal rond lopen en ik had m er snel uitgehaald en toen kwam hij naar mn hand lopen en dat zag er z lief uit. echt steeds een paar stapjes en dan die kraaloogjes die je zo aankijkenhp-heart geen foto kunnen maken want telefoon ligt beneden en ik typ dit dus op mn laptophp-smile

en sorry voor het lange verhaalhp-shiny

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Geen sorry, May, wat een lief verhaal, Snow wil graag bij je zijn, je zal Snow gaan missen twee weekjes.smile

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Mooi verhaal may smile

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Dat zal ze wel lusten Nadine.
 
Vanmiddag nog na het bos geweest. Beetje optijd voor de ergste warmte. Wilde foto van Shadow maken maar die werd ook geteisterd door een daas.  Wel grappig want toen ik later de foto zag, zag je ook echt de steekvlieg. 
Ongeveer een half uurtje weg geweest. Vanavond laat gaan we nog voor een lange wandeling.
  "

Die rechtste foto van boven,zo mooi .

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

May ,Snow is dus lief.

 

Mijn  zoon had ooit een hamster dat beest haatte mij,als hij mij zag,ging hij met zijn 4 poten aan het raamwerk hangen van zijn kooi en blaasde hij naar mij,vuurspuwende ogen,als hij de kans zag beet hij.

Weet je waarom?

 

Ik was een paar dagen weg met de kinderen en zeeman zou de hamster verzorgen. Niet dus dat arme diertje had geen eten meer toen ik thuiskwam, zeeman was het vergeten.

Ik onmiddellijk eten en drinken gegeven en de hamster is de rest van zijn leven boos op mij geweest.

Ze vergeten dus niks. Als je de liefde van een hamster kwijtraakt komt het nooit meer goed.

Doet ook best pijn dat bijten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Detective weer....zweeds....op 2 ....met ijs embarassed

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Pfff bijna thuis! Lange dag vandaag. Vanmiddag naar mijn zusje gegaan i.v.m. de verjaardag van mijn nichtje. 

 

Maylo is lief geweest samen met Ed. Wat gespeeld en toen ze buiten waren effe gepoedeld in het poeltje...Eddy niet maar Maylo wel, die dook er gelijk in.

 

Eddy heeft nog effe Maylo liggen klieren daarna en Maylo had echt zoiets van 'ge doet maar'. Heerlijke monsters zijn het. 

512774.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

 U met de benen omhoog dan.....je hebt nog een heerlijke avond voor je.smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

                                       512775.jpg                   Hier straks nog een laatste uitlaatrondje, Ogin heeft Bams weer opgezocht......

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

lekker fris buiten nu. Het was een zweetdag. Veel wolken, warm, klef vochtig, bijna geen wind. Geen leuk weer.  Een nieuwe regel hier thuis, geen airco meer in de auto. 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier al even terug van de avondwandeling met allemaal.

Dochterlief is ook mee geweest. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" lekker fris buiten nu. Het was een zweetdag. Veel wolken, warm, klef vochtig, bijna geen wind. Geen leuk weer.  Een nieuwe regel hier thuis, geen airco meer in de auto.  "

Geen airco in de auto ? Hier niet zonder airco de auto in....honden zitten achterin, daar kan geen raam open, en als het dak openstaat waaien ze weg, airco AAN.!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Hier al even terug van de avondwandeling met allemaal.
Dochterlief is ook mee geweest.  "

Aaa, gezellig Antje...meiden hoeven alleen plassen en hebben hun plekje opgezocht, allebei een ventilator tot hun beschikking voor de nacht, geen gehijg.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Geen airco in de auto ? Hier niet zonder airco de auto in....honden zitten achterin, daar kan geen raam open, en als het dak openstaat waaien ze weg, airco AAN.!! "

Hier gelukkig ook een auto met airco anders mag Maylo niet mee. 

 

Mijn moeders auto heeft ook airco maar is niet meer bijgevuld. Vorige week was ik nog naar de wasstraat gegaan. Dat vind Maylo geweldig maar ik moet dan met twee auto's. Mijn moeder durft namelijk niet door de wasstraat. Eerst die gedaan zonder Maylo en toen die van mij met Maylo vanwege de airco. 

 

Ze vroegen al bin de wasstraat waar hij was XD 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen allen, wederom slecht geslapen.

Het werd me zelfs koud vannacht! Heb er zo een fleecedeken overheen getrokken en ik lag al onder een dekbed.

 

Puck is uitgeweest. We hebben nog iemand gevolgd. Er reed hier wel zeker een kwartier lang een klein geel Duits autootje. Vond het een beetje vreemd wat die hier om 6 uur in de ochtend moest doen.

Er zat een vrouw alleen in en ze heeft werkelijk door de hele wijk gereden bijna stapvoets en alle huizen bekijkend.

Uiteindelijk is ze gestopt bij een huis en heeft daar een plastic tas aan de deur gehangen.

Zou ze dan van de broodjes service zijn geweest? Hahaha.

Ze heeft me zien lopen en ze heeft ook gezien dat ik haar aankeek en dat ik haar volgde. Toch niet gevraagd waar ze een straat en huisnummer kon vinden. 

Beetje vreemd.. 

 

Straks mag ik weer werken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Moest iets afgeven, vandaar dat ze zo langzaam reed en het huisnummer niet kon vinden, ik had evn in de tas gekeken, smorgens om zes uur, ahum, dan heeft Puck lekker gewandeld door je nieuwsgierigheid, hahahaha.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Hier uitgeweest en lekker gegeten, ik ook, nu aan de koffie, wat is het toch een heerlijk moment die vroege ochtenden, heerlijk, alles zo fris en rustig, hier is de temleratuur zeer aangenaam......en koud, nee, van mij mag de herfst komen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

WeerberichtNederlandVanmiddag zonnig en warm

8 juli 2018, 2:00 uur - In het zuiden en westen komen wolkenvelden voor. In het noordoosten schijnt de zon. Later wordt het in het hele land vrij zonnig met enkele stapelwolken. Het wordt 20-24 graden in de kustgebieden en 25-28 graden in het binnenland. Komende dagen is er meer bewolking. Dinsdag kan het een beetje regenen en is het 18-21 graden. Later in de week wordt het zonniger en warmer.

 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Goeiemorgen allen hier rustig vandaag wens iedereen fijne dag verder 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Goeiemorgen! Wij zijn net wakker :) alleen toen we beneden waren stuifde Maylo weer snel naar boven om terug het bed in te gaan. 

 

Ga nu me aankleding en dan lopen we samen naar de buurtsuper. Daar durf ik Maylo wel even buiten te laten omdar het personeel altijd op hem let  :) even wat broodjes halen. En gelijk een fijne wandeling ernaar toe. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Goeiemorgen! Wij zijn net wakker :-) alleen toen we beneden waren stuifde Maylo weer snel naar boven om terug het bed in te gaan. 
 
Ga nu me aankleding en dan lopen we samen naar de buurtsuper. Daar durf ik Maylo wel even buiten te laten omdar het personeel altijd op hem let  :-) even wat broodjes halen. En gelijk een fijne wandeling ernaar toe.  "

Dat is een keuze die je maakt, thuis laten is een goeie optie toch.!! 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Dat is een keuze die je maakt, thuis laten is een goeie optie toch.!!  "

O maar dat is 10 min lopen plus de gene die achter de kassa zit is de zoon van vrienden. Die gaat dan altijd bij hem staan of iemand anders :) 

 

Andere winkels enz gaat tie echt niet mee! Althans als we alleen zijn samen dan blijft er iemand altijd buiten staan. Nu was toevallig iemand die ik ken van de honden die met hem stond te knuffelen. Ik kan hem ook vanuit de winkel in de gaten houden :). 

 

Anders zou ik dat echt niet doen veels te bang dat ze hem meenemen. Hier durf ik dat wel en de eigenaar gaat ook vaak bij hem buiten zitten. 

 

We zijn nu alweer thuis en onbijt gehad. Maylo zijn crossiant die ik voor hem en mijn moeder meeneem. Ik eet maar een klein stukje de rest krijgt Maylo. Is zijn zondagochtend maaltijd. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Goede morgen, de honden zijn uit geweest en nu slapen ze weer. Ik wilde even een foto maken van Balou die zijn dekbed voor een deel de bench heeft uitgetrokken om hier buiten de bench op te gaan liggen slapen en Lotus die weer haar plekje op het kussen op de bank had opgezocht. Helaas kwamen ze er beiden aangesneld toen ze zagen dat ik mijn camera pakte.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wij zijn vanochtend al vroeg na het bos geweest. Een ander bos hier aan het dorp. Daar aan het water was alles nog mooi groen. Het water was wel flink gezakt dus ze mocht niet in het water.  Vertrouw dat niet zo.

 

Daarna na Breda met Shadow om een vriewndin op te halen. En zometeen mag ik weer lekker gaan werken in de broeikastsurprised

Gelukkig maar een halve dag. En gaan we vanavond weer lekker een boswandeling maken. Mijn mams komt zo op Shadow passen. 

 

Vandaag komen ze weer een nieuw wasmachine brengen. De vorige nieuwe waste alles met pluisjesyell

Nieuw dekbed kwam uit de was alsof het al 100 keer gewassen was. 

Dus de andere is van de week opgehaald en heb weer een nieuwe besteld. Ditmaals nog een betere van Bosch.  En wegens topdrukte leveren ze zelfs op zondag. Maar normaal leveren ze binnen 1 dag nu moest ik 4 dagen wachten.

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

Goedemorgen!

 

Ben een beetje zenuwachtig voor morgen. De dierenarts gaat een bultje op Charlie z’n oor weghalen. 

 

Twee weken terug zag ik het voor het eerst, was héél klein en leek op een teek. Dus met een tekentang wilde ik het weghalen, kwam er alleen maar bloed uit. Heel vaak sorry gezegd tegen Charlie, en besloot het maar even af te wachten. 

 

Het bultje groeit best wel hard dus vorige week maandag naar de DA gegaan. Ze wilde cellen weghalen om te laten onderzoeken, maar het lukte niet. Charlie was te bang en daardoor te beweeglijk, en het bloedde te veel. 

 

De dierenarts zei, dan moet het onder narcose, maar dan kunnen we meteen net zo goed het hele bultje weghalen. En dat gaan ze dus morgen doen. We laten het wel opsturen om te kijken wat het precies is. 

 

Ik mag er bij blijven als ze hem in slaap brengen gelukkig, en Charlie is een gezonde hond. Maar toch vind ik het zó spannend. 

 

Vandaag hem maar een beetje extra vertroetelenhp-heart

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Goedemorgen!
 
Ben een beetje zenuwachtig voor morgen. De dierenarts gaat een bultje op Charlie z’n oor weghalen. 
 
Twee weken terug zag ik het voor het eerst, was héél klein en leek op een teek. Dus met een tekentang wilde ik het weghalen, kwam er alleen maar bloed uit. Heel vaak sorry gezegd tegen Charlie, en besloot het maar even af te wachten. 
 
Het bultje groeit best wel hard dus vorige week maandag naar de DA gegaan. Ze wilde cellen weghalen om te laten onderzoeken, maar het lukte niet. Charlie was te bang en daardoor te beweeglijk, en het bloedde te veel. 
 
De dierenarts zei, dan moet het onder narcose, maar dan kunnen we meteen net zo goed het hele bultje weghalen. En dat gaan ze dus morgen doen. We laten het wel opsturen om te kijken wat het precies is. 
 
Ik mag er bij blijven als ze hem in slaap brengen gelukkig, en Charlie is een gezonde hond. Maar toch vind ik het zó spannend. 
 
Vandaag hem maar een beetje extra vertroetelen "

Ik snap je spanning. Veel succes morgen. En leg hem vandaag maat goed in de watten 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

O snap best dat dat spannend is Eline, succes morgen. 

 

Wij hadden dat met Ed. Die had een bult in de binnenkant van zijn oorflap. Bleek een bultje te zijn dat vaker bij jonge honden voorkwam. Kregen wat zalf en was weer weg getrokken maar je schrik wel even. 

 

Lekker verwennen vandaag ;) 

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

" O snap best dat dat spannend is Eline, succes morgen. 
 
Wij hadden dat met Ed. Die had een bult in de binnenkant van zijn oorflap. Bleek een bultje te zijn dat vaker bij jonge honden voorkwam. Kregen wat zalf en was weer weg getrokken maar je schrik wel even. 
 
Lekker verwennen vandaag ;-)  "

Oh, gewoon een zalfje had ik ook wel fijn gevondenhp-angel Met een beetje geluk is het een wratje ofzo. 

 

Heb wel van de week maar een halsband gekocht (de oude was stuk). Normaal gebruiken we een tuigje maar vind het heel sneu om die over zn oor te halen de komende paar dagen. 

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Oh, gewoon een zalfje had ik ook wel fijn gevonden Met een beetje geluk is het een wratje ofzo. 
 
Heb wel van de week maar een halsband gekocht (de oude was stuk). Normaal gebruiken we een tuigje maar vind het heel sneu om die over zn oor te halen de komende paar dagen. 
  "

Ja we zaten daar met geknepen billen toen. Maae we kregen een zalfje. Hoop dat het ook meevalt en het zelfde als Ed is. 

 

pagina 10 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 1011 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Tandenwissel - eigen tanden eten?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^