SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Mijn Robbedoes weegt 30 kilo. Ik ravot met haar, duw ze bruut weg, vecht met haar, maar heb nog nooit een schram gehad, ze duikt op me en ik doe handen poten gevecht. Ik Grabbel haar vast en draai haar om,en om. Ik zie me dat met een licht gewicht hond niet doen. Lenka speelt lomp en ik ook.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Mijn Robbedoes weegt 30 kilo. Ik ravot met haar, duw ze bruut weg, vecht met haar, maar heb nog nooit een schram gehad, ze duikt op me en ik doe handen poten gevecht. Ik Grabbel haar vast en draai haar om,en om. Ik zie me dat met een licht gewicht hond niet doen. Lenka speelt lomp en ik ook. "

Ja heerlijk is dat he. Dat je zo lekker wild kan doen. En ondanks dat ze lomp spelen zijn ze toch echt wel voorzichtig. Met Shadow kun je ook zo heerlijk lomp en wild doen.  Shadow weegt 37 kilo.  Maar ook nooit geen schrammetje. 

 

Ze liggen nu allemaal te slapen en Wodam ligt naast mij op de grond. En die laat toch heel de tijd van die stink scheetjesyell 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

513237.jpg

https://m.youtube.com/watch?v=d1bYRaihts0

 

Jawel, ik ben echt op de fiets geweest, de sparta zonder. 

In het begin even afzien, waar ben ik aan begonnen. Maar toch heerlijk. 

Op de terugweg stond er een ree in een droog slootje tussen twee weilanden in naar mij te kijken. Ik zag 'm denken; nog zo'n mafkees op twee wielen.

 

Ga wel vaker fietsen.

 

Heb verder alles een beetje bijgelezen. Waren vier pagina's. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Haha ja klopt. Ze lijken heel wat maar het is alleen maar vacht. De mijne weegt het dubbelen van die zwarte collie. Terwijl ze er even groot uitzien en die bruine weegt zelfs maar 17 kilo "

Wow 17 kilo maar? Dat is wel een beetje weinig voor een colliesealed

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Ik heb hier altijd een plantenspuit gevuld met schoonmaakmiddel en dettol even over het aanrecht.
Met die warmte komt ook het ongedierte boven.
Heb gelezen om een emmer water te gooien in de zinkputten anders komen ded ratten boven. "

Hier helaas al ratten die boven komen en brutale ook nog. Zaten gisterenavond wat later nog in de tuin, liep er een dikke rat onder de tafel door, nog geen halve meter van mijn voeten vandaan, schrok me wezenloos. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Heerlijk al die warmte verhalen hier
Hier is ook alles gort droog,  heb het maar opgegeven het gras te sproeien.
Hier komt verlopig ook geen regen.
Loop ik net met Diesel buiten, komt de strooiwagen voorbij, die waren pekel aan het strooien, wat een maf gezicht.
Zeker vorst vannacht "

Goede morgen iedereen

Daarnet de verklaring gelezen van de strooiwagens

https://www.gva.be/cnt/dmf20180720_03625643/het-is-hartje-zomer-maar-hier-rijden-de-strooiwagens-rond-waar-zijn-ze-in-hemelsnaam-mee-bezig

Nu even de fiets op naar de bakker

 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ook goedemorgen hier allemaal.....wat later dan anders....het is al warm....en ik heb ook liever de witte herders, meer hou ast en wat vastere karakters...en wat gewichten betreft...ja 150 kilo is toch ook wel heel zwaar als je er onder ligt...maar het spelen met zo,n zware hond hoef je niet bang te zijn dat je hun kwetst..en alsof ze het weten ze zijn beiden voorzichtig met mij.......en dat ze strooien met zout, ja dat wist ik waarom ze dat doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Drieka, jeetje, ratten in de tuin, zit je vlakbij sloten ? Zit wel vlakbij het winsvhotendiep maar zelfs daar heb ik nog nimmer een rat gezien...en ook niet in de blauwe stad, tuurlijk zijn ze er maar er nog nimmer een gezien...brrr.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

WeerberichtNederlandSteeds meer zon, kleine buienkans

21 juli 2018, 7:10 uur - Dit weekend verloopt vrij zonnig en warm tot zeer warm met 23 graden aan zee tot 30 in Limburg. Vandaag begint in het noordoosten met een lokale een bui. In het oosten en zuidoosten is vanmiddag een enkele bui mogelijk. Vanaf dinsdag wordt het heet en zonnig met 30-34 graden in het binnenland en in de kustprovincies 26-30 graden.               Noordoosten daar woon ik toch, de lucht is blauw en al vol zonneschijn, geef goede moed en hoop op een paar spetters, meer daar dan hier.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Oei,mijn kinderbadje is wat groot uitgevallen,had lengte en breedte gemeten maar dacht dat het lager was. Nu snap ik waarom de bijgeleverde filterpomp zo groot was.
Nu moet ik nog een trapje bestellen. Zeeman lacht mij nu uit en zegt tegen Vigo ...vriend nog 1 put in de tuin en je mag zwemmen "

Daar gaan je kleinkinderen en jij veel plezier van hebben. Mijn buren hebben het zelfde bad, alle kinderen uit de straat hebben er plezier van.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,

Kinderbad is gevuld,kan het water wat warmer worden....morgen wordt het in gebruik genomen.

Er ligt een zeil op dan kan er niet te veel verdampen.

gisteravond heeft het een paar uur zachtje geregend,leek wel warme nevel...heb nog de planten water moeten geven,alleen de planten in potten nog,de rest laat maar.

 

Drieka ratten bah,hier aan de kreek heb ik die ook al vaak gezien,s'avonds als het zo gaat schemeren maar eigenlijk ,ook al eens langs een zinkput gelopen,zag ik zo een vieze bruine rat naar ons kijken.

Ik zie ze hier hier eerder met warm vochtig weer,het zijn overlevers,als mensen nu maar nergens hun etensrotzooi neer gaan gooien.

 

Ik ga nu even met Vigo op stap.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen, hier ging de wekker om half 8, nog even een kwartier blijven liggen en toen eruit. Puck is uitgeweest, was al behoorlijk warm in de zon.

Straks komt pa, dan moet ik mee boodschappen doen.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Goede morgen, ik heb alles weer bijgelezen. Na een lange nacht waarin ik niet kon slapen van de scherpe, stekende pijn in mijn voet door een peesontsteking ben ik maar weer vroeg opgestaan en met de honden uitgegaan. Ik ben eergisteren bij het wad geweest en s'middags met mijn dochter en kleinzoon Groningen in. Gisterenmorgen met mijn schoondochter naar de Action en s'middags met mijn broer naar het graf van onze ouders hierna hebben we een bakkie gedaan bij de Hema. Echt heel gezellig allemaal maar toch duidelijk te veel voor mijn ontstoken pees. Ik ben al bij de podotherapeut geweest en heb zolen gekregen die de pees moeten ontlasten en ook heb ik al ontstekingsremmers gehad maar dit heeft niet geholpen. De huisarts heeft mij nu doorverwezen naar de orthopeed maar die hebben een wachtlijst van meer dan tien weken waar intussen drie weken van om zijn dus nog even doorzetten en hopen dat de orthopeed wel iets aan de pijn kan doen. Ik doe het dus even rustig aan, met deze warmte kunnen de honden toch geen lange wandelingen maken en ze kunnen het vast ook waarderen als ik niet de hort op ga.

 

Een groot gedeelte (waar de koe staat) staat droog van het vogelgebied waar ik regelmatig vogels ga kijken.

513241.jpg

Maar gelukkig niet alles.

513243.jpg

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Hahaha.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Dat is een langdurige blessure Marga...en wat een lange wachtlijst....je kan niets anders  dan rustig aan.....nog wat water zie ik, en ja dat zal ook zo weg zijn als ik de weerberichten zie.....geen regen een paar druppels dat is het.....

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Goedemorgen allemaal!

 

Wij zijn goed aangekomen, bij aankomst even naar huis en daarna meteen Kayla opgehaald laughing

 

O wat was ze blij, ze blafte toen ze ons zag en toen ze ons herkende bleef haar mond midden in de blaf open hangen van verbazing. 

 

En toen was ze door het dolle heen, ze wist van gekkigheid niet wat ze moest doenlaughing

 

Haar meteen thuis uitgelaten en met haar vriendin Bella gespeeld die ook door het dolle heen was van blijdschap na 3 weken. 

 

Gisteravond alwéér koffer gepakt en nu zijn we in ons vakantiehuis, pffff ik ben bekaf tongue-out

 

Antje de tekenband past perfect, ze heeft hem om maar moet ik iets doen zodat hij gaat werken?

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Wij wonen juist niet in de buurt van water, hier in onze woonplaats en ook in de nabijgelegen steden/ dorpen is nergens water te bekennen. Denk dat dat juist het probleem is, de rioleringen staan droog en dus komen de ratten naar buiten op zoek naar water en voedsel. 

 

Ik ben totaal niet bang aangelegd maar toen ik die rat vlak naast mijn voet in onze achtertuin zag lopen toen schrok ik toch wel ontzettend. Vind het ook gewoon erg vieze beesten en ze dragen zoveel ziektes bij zich, daar moet ik niks van hebben. 

Manlief heeft voor de zekerheid het zwembadje van ons zoontje leeg gemaakt, helemaal gereinigd en ook leeg gelaten. Ik vul het vanmiddag wel weer als hij wil zwemmen. Moet er niet aan denken dat er ratten in gaan zitten badderen/ drinken en de kleine dan weer in dat water gaat, bah! 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Morgen allen hier zonnig maar nog niet te warm marga beterschap hoor nicole kayla blij je terug te zien Monique lastig die ratten hoor Willemijn kom allen naar hier zeelucht frisser hier en grote tuin fijne dag gewenst allen 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Dat is een langdurige blessure Marga...en wat een lange wachtlijst....je kan niets anders  dan rustig aan.....nog wat water zie ik, en ja dat zal ook zo weg zijn als ik de weerberichten zie.....geen regen een paar druppels dat is het..... "

Ik heb er al bijna een jaar last van en verdraag geen druk van schoenen, heb ik zoals de laatste dagen schoenen aangehad dan krijg ik veel meer pijn. Ik ben het inmiddels echt zat, ik loop graag en veel i.v.b. mijn hobby fotograferen maar idd ik kan nu alleen maar rustig aan doen en wachten tot ik aan de beurt ben.

 

Er staat nog wel water maar het pijl is al erg laag dus dit beschermt vogelgebied kan net als de bosvijver wel wat water gebruiken maar zo als het er nu uit ziet laat de regen nog wel even op zich wachten.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Wij wonen juist niet in de buurt van water, hier in onze woonplaats en ook in de nabijgelegen steden/ dorpen is nergens water te bekennen. Denk dat dat juist het probleem is, de rioleringen staan droog en dus komen de ratten naar buiten op zoek naar water en voedsel. 
 
Ik ben totaal niet bang aangelegd maar toen ik die rat vlak naast mijn voet in onze achtertuin zag lopen toen schrok ik toch wel ontzettend. Vind het ook gewoon erg vieze beesten en ze dragen zoveel ziektes bij zich, daar moet ik niks van hebben. 
Manlief heeft voor de zekerheid het zwembadje van ons zoontje leeg gemaakt, helemaal gereinigd en ook leeg gelaten. Ik vul het vanmiddag wel weer als hij wil zwemmen. Moet er niet aan denken dat er ratten in gaan zitten badderen/ drinken en de kleine dan weer in dat water gaat, bah!  "

Ik zal ook schrikken van een rat en zeker niet blij zijn met alle risico's die ze met zich mee brengen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemorgen allemaal!
 
Wij zijn goed aangekomen, bij aankomst even naar huis en daarna meteen Kayla opgehaald 
 
O wat was ze blij, ze blafte toen ze ons zag en toen ze ons herkende bleef haar mond midden in de blaf open hangen van verbazing. 
 
En toen was ze door het dolle heen, ze wist van gekkigheid niet wat ze moest doen
 
Haar meteen thuis uitgelaten en met haar vriendin Bella gespeeld die ook door het dolle heen was van blijdschap na 3 weken. 
 
Gisteravond alwéér koffer gepakt en nu zijn we in ons vakantiehuis, pffff ik ben bekaf 
 
Antje de tekenband past perfect, ze heeft hem om maar moet ik iets doen zodat hij gaat werken? "

Nee je hoeft voorlopig niets te doen, omhouden dag en nacht...na een week of twee is de werking optimaal.....om de twee weken goed afspoelen de kralen met lauw water, en dan in de zon drogen zodat tie weet op kan laden, dat is alles.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Goedemorgen allemaal!
 
Wij zijn goed aangekomen, bij aankomst even naar huis en daarna meteen Kayla opgehaald 
 
O wat was ze blij, ze blafte toen ze ons zag en toen ze ons herkende bleef haar mond midden in de blaf open hangen van verbazing. 
 
En toen was ze door het dolle heen, ze wist van gekkigheid niet wat ze moest doen
 
Haar meteen thuis uitgelaten en met haar vriendin Bella gespeeld die ook door het dolle heen was van blijdschap na 3 weken. 
 
Gisteravond alwéér koffer gepakt en nu zijn we in ons vakantiehuis, pffff ik ben bekaf 
 
Antje de tekenband past perfect, ze heeft hem om maar moet ik iets doen zodat hij gaat werken? "

Nee hoor je hoeft niks te doen. 

Ja hij moet dag en nacht om en kan 3 weken duren voor het goed werkt.

En fijn dat die goed past. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Oooh, allemaal lekkere dingen in huis gehaald tijdens het boodschappen doen. 

Lekkere croissantjes met ham/kaas van de lidl voor morgenvroeg, paar kant en klaar maaltijden. Met dit warme weer ga ik niet veel koken en bakken, dan wordt het in huis veel te warm.

 

Nu even de woonkamer en keuken maar eens opruimen en dan lekker met de beentjes hoog, wachten tot het half 3 is en ik naar m'n werk kan.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Goedenmorgen.  Hondjes hebben goed geslapen. Vanochtend 3 kwartier gewandeld. Zometeen nog even na het bos. Dan vanavond pas weer.

 

Het weer gaat stiekem elke keer omhoog. Nu al 2 dagen 35 graden volgende week hier in het dorp.

513246.jpg

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wij hebben een nieuwe jonge goudhamster erbij. 

Dit is Lily. 

513247.jpg

Het mooie was dat ik niet ver hoefde. 

Fokker woont in onze straat. 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Wij hebben een nieuwe jonge goudhamster erbij. 
Dit is Lily. 

Het mooie was dat ik niet ver hoefde. 
Fokker woont in onze straat.  "

Mooi hamster 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Wij hebben een nieuwe jonge goudhamster erbij. 
Dit is Lily. 

Het mooie was dat ik niet ver hoefde. 
Fokker woont in onze straat.  "

Wat een leukerd! 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

" Ow Monique dat ziet er lekker uit zo'n zwembad. Daar kun je zelf ook lekker in verkoelen Gelukkig is het goed gegaan vanmiddag met Vigo en zijn akkefietje met de buurhond.
 
Hier waren vanochtend Fea en Wodam al om half 8 gekomen om 4 daagjes te logeren.
Even wennen aan de drukte. Fea was in het begin best fel na Shadow terwijl Shadow haar compleet negeerde. Maar je ziet het goed aankomen bij Fea dus wanneer ze begon te staren meteen eruit halen en nu negeerd ze Shadow prima. Shadow is dan wel groot maar echt een watje wat niks terug durft te doen. Gelukkig maar hoor maar af en toe mag ze best haar grens aangeven
Net met zijn 3e naar het bos geweest. Even wennen 3 lijnen. Shadow gaat daarna los in het bos.  Die andere 2 blijven aan de lijn. 
Nu liggen ze allemaal voor pampus. Allemaal moe.

 

  "

Gezellig! hp-smile

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

 

Dilemma: ik wil foto's van Spaiky maken in de tuin, maar het gras is helemaal verdord. Maar de bloemen staan nu wel volop in bloei. Als ik wacht zijn de bloemen misschien bijna uitgebloeid want de droogte blijft maar aanhouden. Dan maar foto's met dor gras. 

pagina 50 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 5051 52 53
Volgende forumvraag: Tandenwissel - eigen tanden eten?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^