SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Ik ga een ijsje halen. "

Lekker, eet smakelijk! 

Gisteren op de vergadering ook ijs gehad. Chocolade met karamel zeezout, echt super lekker ! Was ijs van haagendas. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik leg lekker al op bed.....zo n vermoeiende dag gehad en ook weer niet. 

 

Moest werken maar moet iemand inwerken...dat betekend mijn collega zoveel mogelijk laten doen en ik gewoon meekijken en eigen ding doen...maar....het was weer een gaten kaas agenda met zo veel gaten dat we soms ook voor ons uit zaten te staren. 

 

Gelukkig doet ze het goed alleen de mensen die mij zijn gewend vinden het moeilijk om bij haar, haar verhaal dan te doen. En richten zich dan heel erg op mij. Dus morgen ga ik op 1 locatie buiten de ruimte zitten. In Velden lukt dat helaas niet. 

 

Daarna onverwachts gaan uiteten en Maylo mocht mee. Heeft zich keurig gedragen ondanks dat er een kleine kees aan een andere tafel naar hem zat te blaffen. Eenmaal  thuis, de tuin nog gesproeid. Merk wel aan Maylo dat hij zijn beweging wel mist...hij zit s avonds wat meer te klieren....

 

Volgende week mag hij weer naar de oppas. Hij heeft dat echt wel nodig 1x per week bij haar lekker in een roedeltje en spelen. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

marga wat is Loca een mooie hondhp-heart en zo groot al.

 

Sylvia wat lekker dat Black lekker nog in het water kan. Ik ga denk morgen na het Biesbosch of na de zee. Dan kunnen we beide het water in. Hier vertrouw ik het water niet meer. Alles is zo goed als opgedroogd.

 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Goedenmorgen. Wij gaan zometeen op tijd na het bos. Straks even kijken waar we gaan zwemmen 

513081.jpg

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Goeiemorgen, 

 

Wij zijn ook al op. Zometeen een rondje met Maylo en dan naar mijn werkt. Moet wel eerst langs mijn baas rijden omdat zij de sleutel heeft van de locatie waar ik moet zitten. Gelukkig woont ze op die route........

 

En vanmiddag op mijn eigen locatie....zal daar wel op mijn kop krijgen...want ze hebben iemand om 13:00 uur gepland en dan is de huisartsepraktijk officieel gesloten.....gisteren al de gene die dat heeft ingepland op der kop gegeven. 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Goedemorgen allemaal.

 

De ochtendronde met Hummer om 06:00 al gelopen, toen was het heerlijk buiten! Nu ligt hij op de bank te slapen, rest van de dag maar weer rustig aandoen want het wordt weer erg warm.

 

Vanmiddag weer in de tuin vertoeven met de kleine man, lekker in het zwembadje en relaxen. Hummer hou ik gewoon binnen, veel te warm buiten voor hem. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Alle goedemorgen, in huis lekker koel 20 graden, alles open gezet en nu straks weer alles dicht, gestoken door vele muggen, mag de pret niet drukken, Ogin en Bams hebben goed geslapen......en op de sport zeg ik, tja met dit warme weer , vlooien, als ik juk heb, gaan ze een eind uit mijn buurt....denk niet dat het druk is dus plek genoeg, spinning en bodypump.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

WeerberichtNederlandVrij zonnige zomerdag, 21-28 graden

18 juli 2018, 7:00 uur - Vandaag wordt een droge, warme en vrij zonnige zomerdag. De temperatuur loopt uiteen van 22 graden aan zee tot 28 in Limburg. Morgen is het weerbeeld vergelijkbaar, maar wordt het nog iets warmer. Vrijdag kan vooral in het zuiden een lokale onweersbui ontstaan. Ook in het weekend is een plaatselijke bui mogelijk. Het hoogzomerse weer blijft echter domineren.

Ondanks de warmte, iedereen een mooie dag.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Patricia, een lieve foto..smile

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Morge allen hier frisse wind strak boodshappe doen met lilly wandele hoop by jullie niet te warm word patricia mooi foto fyn dag verder allen

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Morge allen hier frisse wind strak boodshappe doen met lilly wandele hoop by jullie niet te warm word patricia mooi foto fyn dag verder allen

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Willemijn spaar voor een goede koeling in huis voor volgend jaar. I love my airco. Zet hem beneden voor je beren en geniet er samen van. Kies voor een a++. Hier mini meer verbruik. "

Zou er wel een willen die buiten hangt....

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Marga, wat een grappige foto's dat Loca het koekje begraaft!
En dit ook met eieren doet, blijven die wel heel? 
 
 
 
  "

Ze doet het echt heel voorzichtig ik stond er van te kijken maar ik heb geen idee of de eieren heel blijven. Ik vermoed dit wel anders kan ze ze later niet weer opgraven maar uiteindelijk gaan ze er wel aan.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Goede morgen, de honden blijven lekker in de enigszins koele kamer en ik trek er een paar uur op uit richting het wad, vogels fotograferen. Onderweg naar mijn dochter zag ik gisteren veel geel, verdorde grasvelden ook mijn eigen grasmatje ziet er niet zo stralend uit als anders.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen, ik lig nog lekker in bed. Zo maar eens opstaan. 

Puck heeft al wel geplast om 8 uur, wilde zelf nog even terug in bed om te chillen hahaha.

 

Beneden staat nog een vaatwasser op me te wachten, die moet nog uit en ingepakt worden, moet nog flink k wasjes draaien. Gisteren geen tijd voor gehad omdat ik de hele dag bij pa moest zijn.

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, heb je nog wel kunnen slapen vannacht?

 

Hier schijnt de zon alweer volop.

Er is vanaf vandaag 5 woensdagen vestingdagen hier in Elburg.

Met braderieën, muziek, concerten, varen met botters etc etc

Elburg is vooral zomers erg toeristisch, dus dan is er altijd veel te doen. 

Als ik zo met Black ga wandelen, lopen we langs de haven zodat we meteen even kunnen kijken daar.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Wat leuk Silvia!

Hier ook veel activiteiten in het dorp de komende weken. Straks komen de Tubbergse paardendagen er weer aan.

Aankomend weekend Festiball. Het hele kerkplein ligt onder het zand en dan worden er iets van volleybal toernooien gehouden. M'n zusje doet met een aantal van haar basketbalteam mee.

Ik moet werken dus kan helaas niet kijken.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Goedemorgen! Ik blijf die waterbakken buiten hier maar vullen, niet omdat de honden zo veel drinken maar omdat het water gewoon binnen 3-4 uur groen verkleurt undecided

 

Kaylo ligt lekker buiten in de struiken. Hij heeft daar een keurig mooi gaatje in de aarde voor zichzelf gegraven. Vandaag schijnt het een stuk minder warm te worden maar we doen het rustig aan. Merk wel dat ze toch echt veel last hebben van de droogte en veel eerder staan te hijgen. Gisteren waren wij een paar uur weg voor mijn diplomering en kon van een afstandje met de camera meekijken maar Tika heeft het keurig gedaan. Gewoon liggen slapen en geen piep gegeven hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Wat goed Mila.....je diploma gehaald,feestje smile    Bakken in de schaduw zetten , ieder uur verversen...Marga, je woont vlakbij het wad, heerlijk, lekker open niet al te heet daar, alles wat groen is is hier geel, net koren....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Heel veel gedaan, heb er al heel wat uurtjes opzitten......vannacht niet meer buiten slapen, ben gek....opgevreten door de muggen en de honden lagen......BINNEN...onder de waaiers, okee deuren en ramen wagenwijd open, ik was de waker, hun niet......naar de sport geweest, even ervoor nog naarde aldi en zes containers azijn gehaald....op de sport warm, had echt dorst, geen koffie erna, gelijk naar huis gegaan, honden nog een rondje meegemaakt en daarna......matten van de gang geboend buiten met schoonmaakazijn, schoon gespoeld en hangen nu te drogen, badje gevuld voor Ogin, zowaar ging ze er in liggen....zo en nu eindelijk koffie.....zorgen dat ik niet van de slaap omrol....

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

" Waar Vigo loopt alleen maar bomen,het was vanmorgen zelfs kil om daar te wandelen.
Vigo eet geen gram minder,als de koelkast opengaat staat hij naast mij. "

Dit dus. Ik heb echt een veelvraat. Hoef mij nooit druk te maken of hij wel genoeg eet. Loop tegenwoordig best grote wandelingen met hem, tegen de 10km, dus hoorde van de dierenarts dat hij perfect op gewicht was, maar geen gram teveel en mocht niet dunner worden. Meneer mag daardoor nu ‘s middags nog een extra halve rol. Die is even snel op, als de rest. hp-frusty Het lijkt serieus alsof hij nooit wat te eten krijgt.. zucht. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Mila wat fijn dat Tika het zo goed doet. 

 

Sylvia leuk zo van alles te doen. Hier ook heel toeristische maar hier komen de mensen voor hun rust. Behalve de dorpsbewoners die hebben in de vakantie wat minder rust haha. Over 2 weken is hier een heel groot evenement waar ons dorp erg om bekent staat. Altijd wel leuk. 

 

Net na de slager geweest en vers gedroogde schouder en pees voor Shadow gekocht. Dat gaat zo de vriezer in. Blijft maar 2 daagjes goed dus vandaar we het invriezen. 

513088.jpg

 

En weer even bij het knappe veulen geweest. Lekker gekroeld. Ze is echt zo geweldig lief.

513089.jpg

 

Ook nog een uurtje al gewandeld. En even ons ma geholpen in huis. Daarna boodschappen gedaan en wil zo nog na het water met Shadow. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Heerlijk die verwennerij Patricia, veulentje groeit als kool lijkt wel, prachtig veulentje, heeft het een naam . Huis gedaan...en nog straks naar het water met Shadow, hier gaan ze voolopig in de rustmodus, Ogin heeft in het badje gelegen en Bams ligt op de koel plavuizen.....

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Hier in huis is het ook benauwd, krijg het er gewoon niet uit.

Hummer ploft de hele tijd ergens anders neer op het laminaat, hij heeft het warm, arm ding. Heb de ventilator overuren draaien maar ja, dat is alleen maar lucht verplaatsen, meer niet.

 

@ Patricia, wat een prachtig veulen en wat fijn dat jij zoiets kan ophalen bij de slager, kan hier helaas niet, heb al bij meerdere slagers geïnformeerd maar al het 'restvlees' en botten gaat naar Gaia Zoo, daar wonen wij 3 km bij vandaan. Erg jammer want Hummer eet veel van die harde snacks, krijg het niet aangesleept en is best prijzig. 

 

Morgenochtend komt de ambulant begeleidster van het MKD voor het eerst hier thuis, zij gaat dan 1 jaar lang wekelijks langs komen om ons te begeleiden/ helpen. Ben erg benieuwd en ook dankbaar dat dat al eerder opstart want het is echt niet gemakkelijk, zeker nu in de vakantieperiode niet, in de avonden ben ik gebroken. 

Ben stapelgek op ons zoontje maar 6 weken thuis is gewoon heftig en zeker omdat mijn man en ik er alleen voorstaan. Niemand van de familie neemt het eens over, zij durven het niet gewoon omdat Florian zo heftig kan reageren en zijn structuur nodig heeft en dat is een hele strakke structuur met bepaalde dingen, ervan afwijken of per ongeluk iets anders doet leidt tot heftige driftbuien en automutilatie. 

Hopelijk met de juiste begeleiding kan oma in de toekomst wel eens een middagje of avondje oppassen zodat mijn man en ik na ruim 3 jaar eindelijk weer eens eventjes iets met z'n tweetjes kunnen doen, dat zou geweldig zijn. Zij wil het namelijk wel erg graag voor ons doen maar durft het nu niet aan en dat begrijpen wij ook volkomen.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Willemijn ja Shadow is weer lekker verwent.  En dat ruikt zo lekker dat je het bijna zelf zou opetentongue-out

Het veulen is echt een schat. Ze groeit zeker als kool. Haar naam is Byke hp-heart

 

Drieka zo jammer dat ze dat bij jullie niet in de buurt hebben. Of dat ze voor jullie wat willen bewaren. Nou is deze slager ook niet hier in het dorp maar moet er ook voor na de stad rijden. Wat je ook is kan doen. Weet niet of hummer vis lekker vind maar meestal staat er altijd wel ergens een visboer met zijn kraampje. Vraag is of ze gefileerde vis hebben. De restanten daarvan is ook afval en niet iedere klant wil thuis zelf fileren dus laten ze dat doen daar. Ik krijg het ook mee als ik het vraag. Zijn hele vissen zonder het gefileerde deel dus. Wel eerst invriezen. Van wegen bepaalde parasieten de vis kan bevatten. Shadow is daar toch gauw een uur mee bezig met het opeten ervan.

 

Hopelijk bied de begeleider uitkomst. Zou heel fijn voor jullie zijn in de toekomst. Zodat jullie ook even samen kunnen ontspannen. Even opladen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Mooi Drieka, in de toekomst wat meer handvaten voor jullie hoe er mee om te gaan....oppassen is geen optie nu voor anderen nu....wie weet degene die komt kan jullie iemand toewijzen waar jouw zoontje en paar uurtjes naar toe kan gaan.....dan kan jij er weer even tegen....gaan jullie nog op vakantie Drieka ?

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer

honden foto van Drieka en Hummer

@ Patricia, dat ga ik zeker eens vragen aan een visboer, Hummer is gek op vis dus zeker het proberen waard, bedankt voor de tip! 

 

@ Willemijn, nee op vakantie gaan wij niet dit jaar, hebben zelf een nieuw bed gekocht en de achtertuin laten doen dus geen geld om op vakantie te gaan. Sowieso heeft mijn man pas vakantie vanaf 20 augustus en Florian begint 21 augustus op het MKD, komt dit jaar qua vakantie niet zo goed uit helaas. 

Halen we volgend jaar wel in, dan is Hummer ook wat ouder en hopelijk niet meer wagenziek want wil hem wel meenemen als wij ergens naartoe gaan. Zijn sowieso zelden pensions die een Amerikaanse Buldog opvangen dus hij moet wel mee maar dat vind ik ook fijn, kan hem toch niet missen haha.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Drieka wat fijn dat er iemand komt! Hopelijk krijgen jullie dan iets meer rust. 

 

Patricia, lekker dat spul voor de hond! En het is nog steeds een prachtig veulen. 

 

Hier is het wat frisser en wat meer bewolkt. Qua temperatuur echt heerlijk nu! Hopelijk nog een paar druppels regen vandaag.

Ben nu weer bij m'n vader. Heb net de hapjes gesneden, m'n zusje wil vanmiddag gevulde eieren maken. Straks eten koken, we doen vanmiddag warm omdat ik vanavond nog naar de sport moet.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Prachtig veulentje Patricia! 

 

Even hondjes laten plassen en poepen op het veld. Tika weer een bakje eten gehad en nu weer in diepe slaap. 24,5 graad binnen. En ook 24 graden buiten maar ik moet zeggen dat het veel warmer voelt en dat het volgens mijn weerapp nu bewolkt is terwijl toch echt de zon schijnt. Scheelt wel dat we heel dicht bij het markermeer zitten dus we hebben een heel fijn fris windje.

513093.jpg

Het gras is echt een dode boel. Zo ontzettend droog. Kaylo vind het wel heel fijn. Dus na 2 stappen op het veld schuift hij gelijk met zijn kop over het gras en gaat dan even lekker liggen rollen hp-angel Altijd een uitdaging om hem over het veld heen te krijgen. Hij laat zich meestal om de 3-4 meter vallen om weer te gaan liggen rollen haha. 

pagina 41 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 4142 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Tandenwissel - eigen tanden eten?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^